שחר סליחה שסמתי את זה היום אבל...

Love Bem

New member
שחר סליחה שסמתי את זה היום אבל...

לא היה לי זמן שבוע הבא יש לי בחינות=[[[[[[[[ כן כן עוד שאלון מעצבן=] והפעם אל הכינוי שלכם חעחעח..(צחוק מרושע) אגב אני כתבתי חלק מימנו! שם? אייסי/מסן? גיל? הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? ובמסנג'ר ? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? הכינוי שלכם בהשראת מקפליי?

cami love benja

New member
תודה על השאלון =]

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כיי אני אוהבת את בנחמין וקמילה
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אהבה?! רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? יאפ כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 29? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אלפיים שנה.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אממממ למי שיש לה\לו כינוי עם טום[ממקפליי כמובן] ולאלה כי היא מושלמתתתת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לי =P למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אממממממממ לאדעת.. אוהבים את הכינוי שלכם ? בערך.. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? קקי לבן מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? !~camila~! בהשראת קמילה =] מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? לב-איילת אוהבת את מקפליי-לב כמובן שבאנגלית.. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? חח לא ספרתי אבל הרבה ובמסנג'ר ? 5? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? AYELET נשיקה TOM והכי מוזר שהיה לכם ? חח לא יודעת.. והכי מכוער ? =\ ודפוק ? \= מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אממ של חברה שלי הכי מקורי ? של אחותי :p הכי מכוער\לא מקורי ? של ילד אחד.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אממ בערך 4 לא יותר..או 7...אעע מקסימום 10 יש לכם עוד שמות בתפוז ? נופ זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? נופ השני..אבל הראשון נמחק לי איכשהו הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? נופ..=] זה היה לפני שהכרתי אותם

עונה לימרות שזה לא הזמן!!!

טוב יש את מקפליי בשעה 00:00 בBBC חלק 2 של "ילדים ניזקקים" זה רק ההודעה ונעבבור לשאלון שם? ליטל אייסי/מסן? אייסי:288847160 מזן:[email protected] גיל?15 וחצי הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? אמ... לא יודעת יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? כן.. שקוראים לי ליטל רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 0 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לפני איזה א יודעת.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אמממ למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אממממ למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אממממממ אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מאודד מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא זוכרת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?!~ McFlY ~! כינוי מושלם לא? מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? כל פעם מיתחלף.. עכשיו הוא סופר את הימים עד ליומולדת של דאגי כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מיליון.. איזה 20 ובמסנג'ר ? הרבה מאודד מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? משועממת בטירוף... והכי מוזר שהיה לכם ? ל"ל והכי מכוער ? בוגיד ודפוק ? אמממ מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? פאק אני שאלתיאל קווק הכי מקורי ? נסיכה משו הכי מכוער\לא מקורי ?אמממממ תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?אמממ יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן ליטל לוי היחידה וזהו זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא השני הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? איפו? במסן!? כן באייסי כן בתפוז לא וגם בהייד לא.. שיהיה לכווולכם יום ניפלא

Rowdy Girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם? קורל [אבל חברותיי קוראת לי ג'יימס
] אייסי/מסן? מסנ: [email protected] לאייסיקיו אנלא מתחברת כבר
גיל? 13 והרבה הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בשיר YEAR3000 של באסטד ג'יימס אומר "went out to the back yard to find out if it was one of those ROWDY BOYS" אז הפכתי את זה ליחד, נקבה... וזה מה שיצא
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? ^^ רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? אממ כע... רציתי psycho girl כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? היו לי מלאאאאאא לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? בספטמבר 2005 למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אמממ לוידעת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? מצחיק? לוידעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לוידעת..
אוהבים את הכינוי שלכם ? אממ כע מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? נמנמ... לא יודעת
אני לא ממש זוכרת כינויים מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אממ בפעם האחרונה שהתחברתי לפני חודשיים זה היה *::BustediT::* מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? נמ (*)ु®Ā๒¢(*) [זה בטח ייצא הפוך
מקווה שתבינו] כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מיליוןןןןןןןןןןןןןןןן ובמסנג'ר ? גם מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? נמנמ.. מה שיש עכשיו והכי מוזר שהיה לכם ? כשהייתי מושפעת קטנטנות וזה... היה לי כינויים מפחידים
והכי מכוער ? אחד מהם בטח ודפוק ? כנ''ל מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? נמנמ... הזה של קייט [המבינות יבינו
] הכי מקורי ? כנ''ל הכי מכוער\לא מקורי ? ממ.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אמממ... ברשת?! בתפוז? אחד יש לכם עוד שמות בתפוז ? הרבה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? באסטד

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם?אלה אייסי/מסן[email protected] גיל?14 וחצי הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?כי זה שיר ממש ממש יפה של ביונסה!
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?כן,זה שיר של ביונסה!כל מי שאוהבת בלוז בקצב רוקיסטי,זה השיר שלה!
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן..רציתי את dnagerously in love
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?נמנמ..לא הרבה... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?לפניי כמה חודשים למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לי...
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?שיר
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?ג'ני
אוהבים את הכינוי שלכם ? בהחלט!
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?*מנסה להיזכר*....לא זוכרת
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?אין מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש?כרגע losing grip כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?אין לע אייסיקיו ובמסנג'ר ?כאילו שאני סופרת גם....
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?dangerously in love והכי מוזר שהיה לכם ?they don't care about me...
והכי מכוער ?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ודפוק ? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?אהמ.......של פלור!
הכי מקורי ?של פלור!
הכי מכוער\לא מקורי ?של יונתן..
...סתאאאאאאם
..לא יודעת תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?אה.........?
יש לכם עוד שמות בתפוז ?היה לי פעם כינוי אחר.. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?לא הכינוי שלכם בהשראת מקפליי?בהחלט לא
תודה רבה אמילי!
מתה על הפינה שלך!ותתחברי כבר!

Love Bem

New member
בולשיט יש לכם כינויים יפים!

רק שלי לא קשורים כי דודה שלי כתבה אותו בעעע.. שם?אימי אייסי/מסן?אין לי גיל?sweet 16 (עוד מעט 30/11) הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?לא בחרתי רציתי משהו אחר יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?כן אני לאהוב באם מרג'רה רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?אממ.. לא ממש הרבה... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?אממ...לא יודעת........ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?הכי מגניב בכלל זה MCRules וממקפליי זה Hip Hop star בלי קשר לאה זה השיר היחיד שלה שאני אוהבת! וגם זה יפהPunK RocK 1o1 למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?אממ..יש הרבה.. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?אממ..למה להגיד את זה! אוהבים את הכינוי שלכם ?לא כי הוא שגוי מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?שלי! מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?אין מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש?אין כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?אין!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובמסנג'ר ?McR ו McFLY מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?McR והכי מוזר שהיה לכם ?McFLY והכי מכוער ?אממ................................................ ודפוק ?אמ..................................... מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?RocKiSmYLife הכי מקורי ?RocKiSmYLife ו- BaMmRgRaIsMyLoVe הכי מכוער\לא מקורי ?שלי! תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?אממ.. יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא! זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?LOVE ROK ובאנגלית מובן(שאתם מבינים!) LOVE ROCK הכינוי שלכם בהשראת מקפליי?לא!

M c F l y

New member
חכו שאני אעשה את זה ../images/Emo6.gif

שם? שיר
אייסי/מסן? אייסי דפוק מסן [email protected] גיל? 14 ו3 חודשים
הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בואו נחשוב
שיר לאהוב מקפליי המון. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? משמעות מיוחדת? מ=ק=פ=ל=י. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? ניסיתי Mcfly אבל לא ממש הלך..
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?כשפורום מקפליי נפתח אני חושבת.. הודיעו לי על הפתיחה של הפוו\רום [חברה נסגדת
] ונרשמתי
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לילילילי וולינע
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לאיודעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?לאיודעת אוהבים את הכינוי שלכם ? יאפ מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?לאדעת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?Shirush [מקורי
] אבל לא מתחברת. מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? נממ ShiRush <3 עוד יותר מקורי, ולמטה אני תמיד מוסיפה ציטוט משיר
כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?מאיפה לי? ובמסנג'ר ?97329479797 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?נממ.. Shir poynter והכי מוזר שהיה לכם ?מיאו והכי מכוער ?לאיודעת ודפוק ? ציטוטים עם חברות שלי
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?אין לי כוח להסתכל הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?זה ועוד אחד. יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?יאפ הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? ממש לא...

sap sapir

New member
אנייי

שם? ספיר אייסי/מסן? [email protected], 345586603 גיל? 15 וחצי הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? סתם יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא אין שום משמעות רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? הרבה לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אממ לא זוכרת למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לכולם!! למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? צומי? לאף אחת אוהבים את הכינוי שלכם ? נחמד מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? גברת תרגעי חחח זה שם הכינוי מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? sapir&dougie מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? sapir
dougie כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 5 ובמסנג'ר ? מלאאא מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? אממ והכי מוזר שהיה לכם ? לא יודעת והכי מכוער ? ספירוש ודפוק ? ספירוש מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אממ הכי מקורי ? לא יודעת הכי מכוער\לא מקורי ? הרבהה תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 1 יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן אבל אני לא משתמשת בו זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? לא

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שם? לירון ענבל אייסי/מסן? [email protected] גיל? 16 ושלושה חודשים הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? ענבל זה השם השני שלי. 2 ו-8 הם תאריך הלידה שלי [2/8] והם מספרים שאני נורא אוהבת, ו7 זה המספר מזל שלי
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? ^^ רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? לא
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? אף אחד... זה הכינוי הראשון שלי שאני כותבת בו מאז שהצטרפתי לתפוזינה. בינתיים יש לי עוד כמה משתמשים אבל הם למטרות אחרות ואני בד"כ לא משתמשת בהם לפורומים. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? שנה ו-9 חודשים למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? אני אוהבת את של שחר [DesertRose7], של איילין [PunK RocK 1o1] ושל שירן [•ExtraordinarY GirL•] למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? אממ ליודעת
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? לא נראה לי שיש ממש
אוהבים את הכינוי שלכם? כה
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? חח מאיפה לי? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? Velvet Tears מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? veLvet tears I cRy upOn aN InnoceNt tomB which deAth Lies in [שימו לב מה מרכיבות האותיות הגדולות
] כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? ליודעת... 7? ובמסנג'ר? שניים, אני לא מחליפה הרבה מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? אני אוהבת את הנוכחי במסן ואת Velvet Tears/Ice Queen באייסי והכי מוזר שהיה לכם? לא היה
והכי מכוער? חח למה שיהיה לי ניק מכוער? ודפוק? אין
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? *בודקת* The Unicorn Lady הכי מקורי? יש הרבה הכי מכוער\לא מקורי? ליודעתתתת תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? שניים-שלושה. אבל בזה הכי הרבה [inbal287]. יש לכם עוד שמות בתפוז? כה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? כה הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? ממש לא

DesertRose7

New member
שלי..

שם?שחר אייסי/מסן?321695283 [email protected] גיל?17 זה הכרחי החודשים? הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בת דודה שלי קוראת לי ככה יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? וזה גם שיר יפה של סטנג רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?אף אחד לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?בדו' לפני שנתיי0, נובמבר 2003 למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?איילין למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?ספיר.. זה מזכיר לי רק רכבת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? אני מניחה שלשיר.. אתם יודעים מקפליי וזה
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?לא זוכרת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? ABSessive מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש?SHACHAR - כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?היה DIVA, SUPER GIRL, 5IVE'S GIRL כן כן גם אני הייתי פעם טייניז..חחח ובמסנג'ר ? תמיד SHACHAR עם תוספת מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?DESERTROSE והכי מוזר שהיה לכם ?SUPER GIRL והכי מכוער ?DIVA ודפוק ? DIVA מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?¥•Disturbed-Angel•¥ הכי מקורי ?†hE c00ki£ MoI\I§T£® הכי מכוער\לא מקורי ?בלונדה תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?האמת.. ש-1 יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? לא. לא הכרתי אותם בנובמבר.. רק בדצמבר תודה

DesertRose7

New member
אופס שכחתי פרט חשוב

השם כן היה תפוס אז הוספתי 7 כי אני חייבת את הכינוי הזה

just jenny

New member
*מנסה להתחמק ממבחן במת'*

שם? ג'ני אייסי/מסן? [email protected] גיל? 15 וחצי הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי הוא חמוד:] יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אמ סתם.. זה השם שלי והוספתי לו את ה-just שיהיה יותר מקורי
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא.. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? רק זה.. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לפני שנה וחצי בערך.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אממ לחן [loner in love] יש כינוי יפה
[כמו השיר
] למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? חחח אממ לליטל יש מצחיק [ליטל לוי היחידה123] לא שהוא מכוער הוא מצחיק כזה עם המספרים חח
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אממ לא דעת אוהבים את הכינוי שלכם ? כן.. הוא חמוד
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? אמ לא זוכרת.. אבל יש כמה
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? ~חתולה פראית~
מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? עכשיו זה Lost Like Tears In Rain כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 1.. ובמסנג'ר ? הרבה
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? מה שעכשיו
והכי מוזר שהיה לכם ? Baby Cake
והכי מכוער ? ממ לא זוכרת:X ודפוק ? Baby Cake
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? Dark Angel הכי מקורי ? כרוב ניצנים
הכי מכוער\לא מקורי ? הכתובת של המסנג'ר.. יענו כשלא מאמתים אותה.. זה מעצבן
תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אממ 2 נראה לי.. יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא:] זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? יאפ:] הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? אמ.. נוט
קולה כבוד

בטלקאפ

New member
יאי

שם?בת-אל אייסי/מסן[email protected] האייסקיו לא עובד כרגע:\[תוסיפו!] גיל?15 הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?אוי נו איו לי כח לספר יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? חחח.. סתם כינוי חמוד
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? המ יש לי איזה 5 כינויים בתפוז
אבל זה לא קשור. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? כתוב,לא זוכרת. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? •ExtraordinarY GirL למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? האמת שאין כזה
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?אין אוהבים את הכינוי שלכם ? כן
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? וואי,יש הרבה:| מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?Batelcap מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש?כנ"ל כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מי זוכר? ובמסנג'ר ? 3 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? מה שיש לי עכשיו
והכי מוזר שהיה לכם ?TipTipO___o והכי מכוער ?היו הרבה:| ודפוק ? "קשת בענן" לזזל. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? נו יש הרבה הכי מקורי ? כרוב ניצנים. חעח הכי מכוער\לא מקורי ? גליוש:| תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? הממ. 2\3 יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? לא

vered131

New member
../images/Emo13.gif

שם? ורד אייסי/מסן? [email protected] גיל? 13 וחצי הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? vered131 בגלל שקוראים לי ורד, ואני בת 13 אבל היה כבר vered13 אז הוספתי לו 1 :) יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא :\ רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? חח כן.. vered13 כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 2 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? מאיפה אני זוכרת.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לא יודעת, הרבה.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אמ.. מצחיק?! לא זכור לי.. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אווי.. אוהבים את הכינוי שלכם ? לא ממש. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? נמנמנמנמנ.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין.. מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? ורד.. וזהו!.. =] ויש סימן של ברלה [כי אני מגנת ברלות] כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? לא זוכרת.. ובמסנג'ר ? איזה 5 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? זה :p והכי מוזר שהיה לכם ? ורד עם כל מיני שטויות בצדדים.. והכי מכוער ? זה שהזכרתי אותו ודפוק ? זה שהזכרתי אותו מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? שלי :p הכי מקורי ? שלי:p הכי מכוער\לא מקורי ? אני לא אוהבת שמשאירים את הכתובת של הדואר האלקטרוני.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 2,3 יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? לא

bar jones

New member
תודה על השאלון!

שם? מור אייסי/מסן? אייסי- 222667909 מסן- [email protected] גיל? הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? bar jones, בעקרון נרשמתי כמור ג'ונס, הבעיה ששחכתי את הסיסמה והאיימייל שאיתו נרשמתי כבר לא היה פעיל- כך שאמרתי, יאללה, בר זה שם יפה- שיהיה ככה.. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? חחח כבר בלבלתי לכן ת'מוח עם זה בשאלה הקודמת.. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן, הכינוי הראשון שבחרתי מור גונס, ואני לא רציתי מור גונס 1 או משהו עם מספרים- זה מעצבן אותי.. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לא ניסיתי, זה פשוט הצליח בפעם הראשונה. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אני כבר לא זוכרת, בטח בחופש הגדול, כי לפני זה, לא התכתבתי בתפוז, רק בהייד.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? חחח, אני לויודעת... לכולן.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אני גם לא יודעת.. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לא נראה לי יש.. אוהבים את הכינוי שלכם ? אמממ למה לא? יש שם ג'ונס :) מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? חחח, אתן לא רוצות לדעת.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מורצ'וקית מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? עכשיו danny- i love you אבל אני מחליפה שם הרבה לפי מצב רוח. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 2.. ובמסנג'ר ? המון.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? חחח הנוכחי?! הוא פשוט חמוד כזה.. והכי מוזר שהיה לכם ? אמממ והכי מכוער ? אממממ אני לא זוכרת פשוטטט!! ודפוק ? ששששש מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? +*+D@ Be$t+*+ הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? נותן בראש * חבר של אחי הקטן, אל תשאלו למה.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אמממ, אני מניחה שדי הרבה.. יש לכם עוד שמות בתפוז ? נופ! זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? נופ! הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? חחח, יאפ... לא נראה לי שהייתי גמיעה לג'ונס לבד..

shircherry

New member
עונההההההההה

שם? שירלי אייסי/מסן? 214691644 או במסן- [email protected] גיל? 17 הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? shircherry יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אין לו משמעות... רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא... כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? רק את זה לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? מהיום שאני פה... לא יודעת כמה זמן למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אין לי שמץ למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לוידעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? מסרבת לענות על השאלה אוהבים את הכינוי שלכם ? הוא בסדר... הוא לא מפריע לי מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא זוכרת... מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? star 69 מה הכינוי במסנג'ר ? אם יש? עכשיו להעתיק? טוב נו בסדר... cherry! i'm in (l) with dougie's voice!!! it was only a kiss... it was only a kiss!... WILD ACCESS!!! חחחח... הכינוי הזה אצלי שנה... כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 3 או 4... ובמסנג'ר ? כעקרון זה cherry! i'm in
with dougie's voice!!! במקור... אני רק מוסיפה לו כל מיני דברים מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? אמממממממממ לא יודעת... והכי מוזר שהיה לכם ? לא יודעת והכי מכוער ? מאיפה לי!? ודפוק ? lola כי זה דרש כאפה מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לא יודעת... זה די גינויים רגילים כאלה... סתם כינויים שאנשים מאמצים לעצמם... הכי מקורי ? לא יודעת... הכי מכוער\לא מקורי ? אממממממממ לא אומרת תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? אוווווו לספור.... 5 פלוס מינוס יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? זה הכינוי שלכם בהשראת מקפליי? לא
זהו?

למעלה