שחר פאר: השיחה מאולמרט ריגשה אותי

bhnadav

New member
שחר פאר: השיחה מאולמרט ריגשה אותי

השיחה מאולמרט ריגשה אותי "התרגשתי מאוד כשראש הממשלה ושר הספורט התקשרו. מבחינתי זה כבוד גדול ואני מעריכה אותם על זה". שחר פאר בטור אישי נפרדת מפריז עם דמעות בעיניים שחר פאר, פריז טוב, לצערי הגיע הזמן להיפרד מפריז. לא שאני כל כך אוהבת את העיר הזו – האמת שלא הספקתי כמעט לטייל בה – אבל זה שאני עוזבת אומר שהפסדתי והודחתי מהרולאן גארוס. הגראנד סלאם בצרפת הוא הטורניר האהוב עליי ואני עוזבת אותו בעצב. חבל שזה הבוקר האחרון שלי כאן. אני לא נשארת כאן עוד כמה ימים, לשלבים האחרונים, אבל מצד שני, טוב לחזור הביתה אחרי תקופה ארוכה. יש דברים טובים בבית. בשנה הבאה אני מקווה להצליח כאן לפחות כמו השנה, או אפילו יותר, אבל יש עוד הרבה זמן עד אז, הרבה אימונים וקשה לחשוב על זה. אחרי ההפסד למרטינה הינגיס הרגשתי רע. אחרי הניצחון על אלנה דמנטייבה, הראשון שלי בקריירה על שחקנית טופ-10, קיבלתי הרבה מאוד ביטחון ופתאום הכל נקטע עם ההפסד הזה בשמינית הגמר. היו לי דמעות בעיניים, רציתי לבכות מרוב כעס על ההפסד. הרגשתי שאני יכולה לנצח, אבל לצערי החושך קטע את המומנטום שלי ביום הראשון ובמערכה השלישית, למחרת, לא הייתי טובה כל כך. הכי גרוע שאחרי זה גם הגיע ההפסד בזוגות וכמו שאמרתי – אני שונאת להפסיד, אבל לקראת הערב יצאתי מזה. עזרו לי גם כל שיחות העידוד מכל החברים והאנשים שאני מכירה מהארץ. בערב, בזמן ארוחת הערב עם משפחתי, גם קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה במיוחד, מראש הממשלה אהוד אולמרט. האמת שזה ריגש אותי מאוד. שימח אותי במיוחד שמישהו כל כך חשוב מצא זמן להתפנות ולהתקשר אליי. גם שר הספורט אופיר פינס התקשר, זה כבוד גדול ואני מעריכה אותם מאוד על זה. חוץ מזה גם שלחו לי הודעות SMS גור שלף, שלא שוכח לעולם לברך אותי, ודריק שארפ. אני שמחה שאני מרגשת אנשים ושמחתי במיוחד לשמוע את הטירוף בארץ סביב התוצאות שלי. אני רוצה להודות לערוץ 1 על ששידר את המשחק שלי מול הינגיס, זה כבוד גדול. עכשיו, אחרי כל החגיגות, אני חוזרת לארץ למלא אנרגיות אחרי החודש וחצי המוצלחים בטירוף שהיו לי (תארים בפראג ואיסטנבול), להתאמן שוב ולהתחיל לחשוב על עונת הדשא. אני אשחק באיסטבורן בטורניר ההכנה היחיד לפני ווימבלדון שמתחיל בעוד שלושה שבועות. כפי שכבר פורסם, אני יוצאת לדרך חדשה. אחרי שש שנים עם עודד יעקב ומאמן הכושר יובל חיגר אני פותחת דף חדש עם מאמן אחר, האמריקני אדם פטרסון. אני אטוס איתו לכל התחרויות וגם אתאמן איתו לא מעט שבועות בחו"ל אצל הספרדי חוסה היגראס, שאימן בעבר את סמפראס וקורייר, שהיו ראשונים בעולם, והוליך את מייקל צ'אנג לזכיה ברולאן גארוס. אני מכירה את פטרסון מהנסיעות בסבב בטורנירים השונים. הוא בן אדם מאוד נחמד, בחור צעיר עם קבלות של מאמן טוב. הוא אימן את לינדזי דבנפורט, שהיתה ראשונה בעולם איתו, הלוואי שנצליח ביחד. אני מקווה שזה באמת יהיה במזל טוב ושזו תהיה התחלה טובה ברגל ימין והכי חשוב שיהיה כיף ביחד. הלוואי שאצליח איתו כמו שהוא הצליח עם דבנפורט. מי יודע, אולי גם ניקח גראנד סלאם ביחד. הלוואי! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259516,00.html

אם הוא כל כך אוהב ספורט

נקווה לפחות שהוא יקדם את הספורט בארץ ע"י תקציבים גדולים יותר ולא רק בטלפונים עם ברכות לספורטאים מצטיינים .

למעלה