שחר פאר קיבלה אישור רשמי לשחק בטורניר דוחא

גידעון1

New member
שחר פאר קיבלה אישור רשמי לשחק בטורניר דוחא

בנוסף לאישור הרשמי קטאר מבקשת להדגיש שהישראלים ברוכים על אדמת דוחא "באיגוד הטניס הקטארי כבר חתמו על בקשת הויזה של הישראלית, ומחכים בקוצר רוח להגעתה לעיר ב-18 לפברואר. הקטארים לא מבינים למה עד היום אף ישראלי לא הגיע אליהם, ומבקשים להדגיש - הישראלים ברוכים על אדמת דוחא. "אין לשחר פאר שום סיבה לחשוש, דוחא היא העיר הבטוחה בעולם", אמר לאתר ספורט 5 מנהל הטורניר, איימן עזמי, "אנחנו מתייחסים לכל השחקנים באותו אופן והיא איננה שונה. היא תקבל יחס כאילו היא אשתו של האמיר עצמו". כל הכבוד לקטאר שהתעלתה על הצורך לשנוא את ישראל ואיפשרה לפאר מכל הלב להתארח בדוחא. שהמצרים ילמדו מהם! לכתבה

THE WIZARD 55

New member
הסתיים עניין דוחא...

ותודה לכתבינו לענייני ספורט וחמאס
מצריים, בחלום השביעי

גידעון1

New member
חכי חכי

אני עוד צריך לעדכן אתכם אם ציפי אובזילר תשחק בטורניר דובאי.

גידעון1

New member
היא הטניסאית השניה הבכירה בטניס הישראלי

ובלי קשר.. בדרך כלל מובאות לפורום כתבות שליליות על מדינות האיסלאם ובאמת כיף לי להביא לשם שינוי כתבות חיוביות.

גידעון1

New member
מה לעזאזל הולך כאן??

איפה השינאה? איפה האיבה? איפה הגזענות? גם ציפי אובזילר קיבלה אישור לשחק בטורניר דובאי. טורניר דוחא זה עוד קלי קלות לעומת דובאי כי עם קטאר יש יחסים דיפלומטים אבל דובאי זה הישג לא נורמלי!!!! אנשים השלום בדרך!! הערבים כבר לא שונאים אותנו תעירו אותי מהחלום. אומנם עדיין אפשר למנוע מאובזילר מלשחק אך ההגיון אומר שאם הם הרשו לה להתחיל בתהליכים אז מדובר רק בפרטים טכניים. לכתבה

למעלה