שחר פז לכולם ושבוע נפלא. מישהו צריך

HADASSIT

New member
שחר פז לכולם ושבוע נפלא. מישהו צריך

קופסאות קפה של טסטר צ'וייס???? יש לי בערך כ- 20. או אפילו רעיון מה לעשות איתם. המשך יום ושבוע מעולה ומלא בחיוכים ובבשורות טובות

מ ש כ י ת

New member
רעיונות יש המון...

קופסאות אכסון לשמונצס קופסא לעטים קופת חסכון (בדיוק הזמינו אצלי קופה) חוץ מזה לי יש על השולחן המון קופסאות עם נגצים, חרוזים, צבעי עפרון, מכחולים חדשים, מים למכחולים וכו' זה מסדר לי את השולחן. עכשיו אני מתכננת להכין סט כזה ליובל, שימיין את הברגים, הדיבלים, המסמרים וכל שאר הפיצקרי שלו, שיהיה קצת סדר בבית הזה...

dusa

New member
יש תמונה? איך הן נראות?

תעשי חיפוש על השם שלי ותראי מה אני עושה עם קופסאות קפה של עלית, אולי יתן לך רעיון...

HADASSIT

New member
תודה על הרעיונות../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מצרפת תמונה של הקופסה.

ים כחול

New member
רעיוניות להדסינה ../images/Emo13.gif

פסיפסים....פסיפסים .... מכל מיני צבעים
... ולאכסן בהם קטניות .. או עוגיות ..
... לתת מתנות עם עוגיות ודבש לראש השנה ... ... מפיות על הזכוכית ועליו לרשום דבש ... ... לצייר עליהם עם צבעי זכוכית.... .. אווהההההה לא חסר .... אני באקסטזה

HADASSIT

New member
ימוש../images/Emo24.gifהדסינה עוד לא קראו לי../images/Emo6.gif

דבש זו בעיה- כי הצנצנות גדולות. או שאת באה איתי לשדוד כוורת....... עוגיות - צריך לאפות. יש קצר בכל הרחוב ברגע שאני נוגעת במיקסר.... יש לי רעיון........ הדבקת מפיות ולשים בתוכן קפה, סוכר וכו'... אני רצה לעבודה.....!!!!

יטבת

New member
אפשר למלא בכל דבר

חרוזים (גדולים כמובן, כדי שלא תצטרכי לשדוד את חנות החרוזים), פרחים מיובשים, סבונים קטנים, בטח יש עוד כמה דברים...

HADASSIT

New member
נוגה, ../images/Emo99.gifאוהבת, אוהבת, אוהבת.

אגב, שמת לב לתיזמון של ההודעות?....

Noga222

New member
בטח...

כבר חשבתי שבאמת תרוצי לעשות לפני שתראי את זה....

Noga222

New member
נו מה.......

שני דברים זורמים לי בורידים.... קפה ודבק נגרים.......

הדור

New member
היוצרת היהנחמד לפגוש אותך../images/Emo20.gif

עוד נפגש ועד אז קבלי נשיקה וחיבוק

היוצרת

New member
הדור יקרה../images/Emo140.gif

ממש במקרה ראיתי את ההודעה כאן. גם לי היה נחמד לפגוש ולהכיר אותך, את אישה מקסימה!!!!! מחכה לעוד הרבה ביקורים!!!

למעלה