שחר

אודונים

New member
שלום לכולם

מצטערת על התגובות האיטיות שלי המחשב בבית קצת מזייף ועד שלא יתוקן יש לי אינטרנט רק בעבודה נכון להבוקר אין חדשות מצידנו: היינו אצל בור אתמול וקיבלנו אישור לעבור לסד מה שאומר שהיום ניסע למכון ושם נעשה את הסד. להבנתי הוא לא יהיה מוכן במקום אלא נצטרך לחכות יום או יומיים. על תומר מרגישים קצת את המתח, נעלב מהר ומכל שטות. לגבי פורים תומר היה בוב הבנאי כשהמחשב יהיה תקין אני אשלח תמונה אם זה יהיה עוד רלוונטי.
 
זה יהיה. ../images/Emo140.gif

שמחה על העידכונים , איזה סד מדובר?, כי גם איתנו דיברו על סד כלשהו שייתכן ונזדקק לו... בהצלחה
 
שחר -

איפה אתם עושים את הסד? ביום רביעי אנחנו נוסעים למכון אורטוטיסטים במעלה צביה להתקין לנטע נעליים חדשות. הנעליים שלו כבר ממש מרופטות. למרות שהן משמשות אותו רק בשינה - החלטנו להחליף אותן. אתם בטח לא מגיעים למעלה צביה, נכון?
 

אודונים

New member
תאמיני או לא אבל היינו שם אתמול

עשינו מדידות וביום שישי הסד יהיה מוכןואנחנו נתקדם שלב נוסף בטיפול הארוך והמתיש הזה. לתומר היה די קשה אתמול: הוא ישן בנסיעה והתעורר קצת מבוהל, ההורדה של הגבס לוותה בבכי וגם בהמשך הוא לא חסך... אבל זה מאחורינו, עכשיו יש לו שני חצאי גבס שמלופפים עם תחבושת אלסטית,כך שהרווחנו אמבטיה אמיתית אתמול, אחרי פרק זמן של חמישה חודשים א ר ו כ י ם שבו אמבטיה היתה פרוייקט. ויויאן מקסימה אין מילים זהו יום טוב שחר
 
ויויאן באמת

מקסימה וגם בעלה איש נחמד מאד. עשיתם סיבוב ביישוב? יש שם בתים מעניינים. סיגנון אירופאי כזה. ובלוטם, ישוב על יד, יש בית קפה -מסעדה נהדרת שכדאי להכנס אליה.רוטמן- תזכרי את השם.
 
למעלה