שלומות, מכיוון שאתם עוסקים בהמצחה ותיעוד, לשבתי תרצו לקרוא מאמר שכתבתי על השטולפרשטיינה בגרמניה. זהו הלינק. מוזמנים לקרוא ולהגיב כמובן. לקריאת המאמר באנגלית
האם תסכימי לספר לנו באיזו מסגרת את לומדת את הקורס על השואה, ואשמח אם תעדכני אותנו במידע שאת מגלה לאור השאלות ששאלת בבלוג שלך. בהצלחה במחקר ובכלל! צרפתי קישור ישיר לבלוג שלך שיהיה לקוראי הפורום נוח יותר.
אני מתנצלת שהמאמר באנגלית. אני מניחה שבזמן הקרוב אכתוב אותו בעברית למען אלו ש"ברוגז" עם אנגלית. את המאמר של השטולפרשטיינה פירסמתי בבלוג השני שלי, לא בבלוג הפרטי שאליו יש קישור בחתימה שלי. כתבתי אותו לפני מספר חודשים. את הסמינר עליו דיברת ( שנקרא Die Quellen des Holocaust) אני לוקחת במסגרת לימודי הדוקטורט שלי בהיסטוריה. הסמינר הוא מטעם המכון להיסטוריה יהודית כאן בהמבורג ומעבירים אותו שני פרופסורים מעולים. את הדוקטורט שלי אני מתכוונת לכתוב על אנטימיות מודרנית במערב אירופה. לא, אין לי הצעת מחקר או דיסרטישיין עדין. רק הרבה רעיונות. אשמח לענות על כל שאלה!