שטחי ביותר!!!!

lilo151

New member
שטחי ביותר!!!!

הפורום הזה ממש שיטחי!!!!!!! כאילו...לא בכוונה להעליב!!! אבל כאילו...אתן אובות את ג'סטין רק בגלל איך שהוא נראה!! ואל תגידו שזה לא נכון!!! כי אתן מראות פה רק תמונות שלו!! וכל הזמן אומרות כוון..חתיך...וזה... אתן בכלל לא מתייחסות לתוכן של השירים..או לשירים עצמן!!! אתן אוהבות את השירים בגלל שאת מאוהבות במראה של ג'סטין!!!! אם הוא יה מכוער!! ושמן ומגעילל!!! לא היית שמותתתת על השירים שלו!!!!

תקשיב..

מאיפה הבאת את זה שאנחנו לא אוהבות את המוזיקה שלו? אם תראה למטה אז יש משחק על השירים וכל מיני חדשות והפורום לא עוסק רק בתמונות שלו אנחנו שמות תמונות שלו כי זה חלק ממנו אנחנו לא יכולות לשים תמונה של שיר נכון?! אנחנו אוהבות את המראה שלו(
) את השירים שלו(
) וגם את האופי שלו! אתה בחיים לא הית בפורום אז אתה לא יכול להגיד שאנחנו לא מתיחסות לשרים ולתוכן שלהם ואם תראה בחתימות של המון בנות ובנים פה יש קטעים משירים שלו אז אנחנו כן מתיחסים לתוכן... בקיצור אנחנו אוהבות אותו בכללי ואתה לא יכול להגיד לנו מה אנחנו כן עושות ומה לא כי אף פעם לא הית בפורום הזה אז אם יש לך בעיה כל שהיא איתנו אתה יכול פשוט ללכת

lilo151

New member
אני בת...

ואני כן קוראת את ההודעות.... ואתן ממש לא מתייחסות לשירים..יופי משחק עלוב של העפת שירים...

ילדונת?!

מה הבעיה שלך?!!? "משחק עלוב של העפת שירים" בישבילך הוא עלוב בישבילנו לא וחוץ מזה כבר נמעס לי להסביר לכל מיני דבילים כמוך שאם יש לך בעיה כל שהיא את יכולה להזיז את היד לעשות קליק ופשות ל=צ=א=ת מ=פ=ה עופי מפה כבר את לא מעניינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilo151

New member
אני רק מראה לך כמה

את שיטחית ורדודה...ובנינו....את הילדונת פה...לא אני...

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טוב טוב בסדר נכון את כל כך צודקת אני שיטחית ורדודה ואת כזאתי "מלכה" וממ על "רמה" אז מה בן אדם חשוב כמוך עושה בפורום כזה שיטחי ועלוב?! את בטח ממש פוגעת בכבודה שלך ככה אז פשוט עופי מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilo151

New member
יאאאלה...

איזה ילדה קטנה ה'~!!!!! אומרים לך ת'אמת ואת כועסת??? לכי לכי לשכונה שלך...

חחחח מי שמדבר על לכי!

תאמיני לי שזה עוד לא נקרא לכעוס... פשוט אתה מציקה!!!!!!! אם הית אומרת את זה בצורה אחרת אז אולי לא היתי כועסת מי את בכלל שתגידי "משחק העפת שירים עלוב" מאיפה את יודעת שהוא עלוב?!~!?! בחיים לא הית פה אין לך שום זכות לדבר על הפורום!!!!!! וחוץ מזה את לא תשני פה דעה של אף אחד אז מה הקטע שלך יאוו?!

liavsayegh

New member
אני לא!

אני לא ממש אוהבת את המוזיקה שלו,, אי אוהבת אבל יותר את האישיות שלו.. המצחיקה והספונטנית והחמודה והמתחשבת.. גם אם הוא לא היה זמר הייתי מתאהבת בו.. ובפעם הראשונה ששמעתי אותו שר זה היה ברדיו ולא ראיתי איך הוא נראה אבל ישר התאהבתי בו.... אני לא מעריצה אותו רק בגלל המוזיקה.. הרוב בגלל האישיות וישר מעריצים שאני לא יודעת אם הם נמצאים בפרום, שרק מעריצים אותו בגלל שהוא חתיך או מפורסם.... זה כמו אצל חלק מהבנים שמחליפים מקבוצות כדורגל לפי הניצחונות!! זה לא יילך ככה... הערצה אמיתית לא נגמרת... אני מעדיפה לקרוא להערצה שלי- הערכה.. כי אני מעריכה אותו כבן אדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liavsayegh

New member
ו......

היופי הוא דבר נלווה.. ג'סטין הוא בר מזל שהוא הצליח לקבל מאלוהים גם יופי וגם אופי וגם כישרון שירה!!!!!!!!!

Mrs CoStA

New member
אוי נו באמתת....

מה הקשר עכשיו פורום שטחי?? זה שאנחנו לא מתיחסות למילים ולתוכן של השירים פה בפורום זה לא אורמ שאנחנו לא מתיחסות לזה בכלל..אולי פשוט לא יוצא לדבר על זה אבל כשאנחנו (אני) שומעות את השירים אני מקשיבה לכל מילה ומילה שיוצאת ממנו... וכן אני גם אוהבת את ג'סטין בגלל איך שהוא נראה זה נכוון..אבל כפי שהדגשתי זה בנוסף לכישרון שיש לו..(ריקוד, שירה).. ואם תראי בהודעה שכתבתי למעלה (בסקר) תראי שבהתחלה בכלל לא אהבתי את ג'סטין.. וכן נכון אם הוא היה מכוער ושמן לא הייתי שמה עליו אבל הוא לא...!!! ואם את חושבת שהפורום שטחי אז אל תיכנסי אליו יותר...

למעלה