שטחי לגמרי אבל...

schlomitsmile

Member
מנהל
טוב שאני לא צופה בתכנית, חסכתי לי ביאוס

באמת לא הגיע להם

ואני גם חושבת שאיציק ואלירן היו צריכים ללכת. בהתחלה יותר אהבתי אותם אבל ככל שהתוכנית עוברת הם מהזוגות שאני פחות מעריכה.
אני אוהבת לראות את התוכנית הזאת עם הילדים. יש אחר כך הרבה שיחות על הדינמיקה בין הזוגות.

דינהלה1

New member
מסכימה עם שתיכן

חבל לי על איציק שכל כך מתאמץ אבל אלירן טיפוס "זרקן" ןכל הזמן חוסם אותו. רק בגלל אלירן זה לא מגיע להם לעלות שלב כי יש זוגות יותר רציניים.
לגבי מור וליאור גם אני לא אהבתי את הגישה שלהם. היה פרק שבו מור התבטאה בצורה תוקפנית כלפי דבי ודנה בצורה שממש לא מקובלת.

מצד שני

התחברתי כל הזמן להורות שלהם...
סתם, אני יודעת שריאליטי נחשב זבל אבל אם כבר לבהות במסך בערב אז לפחות מול תוכנית כזאת.
אני נהנית לראות מה קורה בין הזוגות לאורך הדרך, זה מלמד ואפילו נושא לשיחה מעניין מאוד במשפחה על הויתורים אחד של השני על העידוד על החיזוקים ובכלל על הדינמיקה שביניהם. זה תמיד טריגר מוצלח לשיחה אצלי בבית ואני חושבת שהילדים לומדים מזה המון...

דינהלה1

New member
אם יש תוכנית ריאליטי טובה זה המרוץ למיליון

אגב, יש המרוץ למיליון מחו"ל בכבלים שמקרינים אותה במקביל. התוכנית שם הרבה פחות "צהובה". לא נכנסים כל כך לחיים של המתמודדים, בתוכנית הישראלית לעומת זאת נראה כאילו סוחטים את המשתתפים כמו לימון כדי להעלות את הרייטינג. התוכנית מחו"ל הרבה יותר קצרה וכמובן בלי כל הפרסומות המעצבנות שיש בערוץ 2. הפרס הכספי למנצחים הרבה יותר גדול. כמו כן זוגות שמגיעים ראשונים במהלך המרוץ זוכים בפרסים כספיים בסכומים מאוד יפים. הים שם זוג שהתמודד שהבחור היה צבר/ישראלי אבל הם עפו כי המתמודדים שמו להם פרסה.

חוטהשני

New member
אני גם אוהבת את המירוץ
זאת היתה התוכנית הראשונה שהתחברתי אליה ביס בזמנו (עונה 9 של TAR)
היא בהחלט פחות צהובה ויותר קצבית...(אם כי למשל את עונות 19ו-20 ששודרו כבר ביס כמעט ושכחתי מי היה ומה קרה...)

למעלה