שטחי 67 מוכרים בקהילה העולמית כשטח כבוש וכך

mcasher

New member
שטחי 67 מוכרים בקהילה העולמית כשטח כבוש וכך

זה האמת,ישראל מבצעת ענישה קולקטיבית נגד הפלשתינים פשעי המדיניות חמורים ובעלי השלכות מחרחרות מלחמה מיותרת.

mcasher

New member
אסון ה ''נאכבה'' הפלשתיני הינו בסדר גודל שואה

אסון ה ''נאכבה'' הפלשתיני הכיבוש הסגרים והגירוש ויצירת 4 מיליון פליטים ברחבי העולם הערבי והעולם,ריקון כפרים וערים לטובת הכובש והכיבוש המתמשך 40 שנה וגדר האפרטהייד שהיא לא גדר אלא חומה על רקע גזעני טהור.הרג 60 אלף פלשתינים מ 48 לשם טיהור אתני הינו בגדר ''שואה'' אמנם קטן מימדים לעומת השואה אך אפשר ל''תת'' לו מקום שני בהיסטוריה לאחר השואה היהודית שאכן הגרמנים עשו פשעים נגד העם היהודי וזה בהחלט כתם שחור שאני מודע לו.

masorti

New member
עכשיו נחה דעתי...

קודם חששתי שתשים את השואה שגרמנו לפלשתינים רק במקום החמישי (אחרי השואה היהודית, השואה הארמנית, הטבח בבני ההוטו ברואנדה, והרג הקמבודים ע"י החמר רוז'). ממש התביישתי שנהיה במקום כה נמוך בדירוג גורמי השואות. עכשיו ששמת את הקלגסים היהודים במקום השני מיד אחרי הנאצים - נחה דעתי.

iwit

New member
למה שלא תפתח פורום בשם "נאכבה"

ושם תוכלו לדון אתה וידידיך בסיסמאותיכם היפות? אגב - אם אתה מחלק דירוגי-שואות, למה לא - אני רק חושבת שאפשר לדחוף בין שואת יהודי אירופה ל"טיהור האתני" שמבצע "הכובש הציוני" עוד כמה אירועים - חלקם די עדכניים, דארפור, למשל. רואנדה. אה, ושואת הארמנים כמובן. ועוד ועוד. לא משהו הדירוג שלך.

הקהילה העולמית השמידה את יהדות אירופה

ממנה לא נלמד כיצד להתקיים. ואם הנך סבור שאנו מבצעים "ענישה", "פשעים" ו- "מחרחרים", בעוד אנו יודעים שהם מבקשים להשמיד את כולנו,כי אז אולי תשאל את עצמך מה הנך עושה כאן. אין לך פתרון, - גם לנו אין פתרון, אך כאן לא נושיט את הגרון למאכלת.

7575

New member
וגם אם אני מתבלבל עם מישהו אחר מה שאני כמעט

בטוח שלא,לפי מה שכתבת את גר בתל אביב,באיזו זכות אתה מתיישב על שטח כבוש,מדוע אתה לא מתפנה ?מזו הצביעות בזאת ?

7575

New member
אפשר לחבר את השירשור החדש עם השירשור הקודם

mcasher

New member
עורך אנא חבר שירשור זה עם הקודם -טעות שלי

ול 7575 אני לא ערבי זה אני מעיד על עצמי כמו כן ת''א איננה מוכרת בעולם כשטח כבוש אבל שטחי 67 כן ובצדק אני לא מחפש להפוך את מדינת ישראל אלא צדק לשני העמים שלני העמים גם לעם היהודי ''ישראלים'' וגם ל עם הפלשתיני '' הכנעני'' יש זכות מלאה לשבת בכל מקום בא''י ולגור בכל מקום בא''י אבל בתנאים מוכרים,האם מודע אתה שלישראל אין גבולות? מדינה יחידה בעולם ללא גבולות.מדוע המתנחלים כאלו גזענים? האם שכחו שלאורך ההסטוריה היו עמים גזענים כלפיהם ולא הרגישו טוב עם זה? מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך אמר רבי עקיבא.המתנחלים הינם פורעי חוק אשר מציגים את ישראל בצורה שלילית,תפקודם הוא אלים הן כנגד שוטרי מדינת ישראל וחיילים כמובן והן כנגד תירים,צלמים ממדינות זרות כל זה רק מראה את ישראל בצורה רעה מה שנהוג לקרוא בשפתנו אנו ''הם עושים בושות''.בשביל שקבוצה מהם תטייל בנוחות ברחובות חברון צריכים להטיל עוצר על עשרות אלפי בני אדם.כדי לממש להם מאחז או חלקת התנחלות צריך לממן ולהחזיק גדוד שלם.שלא לדבר על ה-היתחכחות הלא נעימה עם האוכלוסיה הפלשתינית שסובלת.יש לפנות מאחזים -בלתי חוקיים! היתר זה בסדר.האם למישהו יש רעיון יותר טוב כדי לקדם השלום?! תודה וסליחה אם נפגעו רגשות של מישהו ,אך יש צורך להיות הומניים כחברה נאורה, אשר תפקידה בעולם לשמור ולהפיץ את זיכרון השואה.אם אין הומניות וסלידה מגזענות על כל צורותיה ופניה אצלנו כיצד נצפה שהעולם הערבי והפרסי למשל יסמפט את השואה? במקום לחפש סיבות להכחיש אותה כפי שמנסים כרגע?!.

7575

New member
MCASHER אתה צבוע ברמות הגבוהות ביותר שיש

עד 48 תל אביב הייתה מוקפת כפרים כמו סומייל, סלמה,שייח מוניס,איפה הם הכפרים האלו ,אתה סביר להניח יושב באחד מהבתים שאותם הם נטשו,תתבייש לך, אתה רוצה להיות הומני אז תהיה הומני עד הסוף,אין לך שום זכות לגור על אדמה כבושה,פנה את מקומך עוד היום. ואני דיין בטוח בזה שאתה לא יהודי

7575

New member
mcasher אתה פשוט איש עסקים מלוכלך שרוצה

להצטייר כנאור,בעיית הפליטים כואבת לך,אבל לאפשר להם לשוב לביתם בו אתה יושב,זה אינך מוכן, באיזה זכות אתה מחליט עבורם לאן לשוב ולאן לא לשוב, אתה קורץ מהחומר הגרוע ביותר,אינני יודע אם זה עקב חינוך לקוי או בעיה גנטית או שניהם ביחד

mcasher

New member
אני מצטער שאתם רואים אותי כך

כיצד רוצים אנו שיסמפטו אותנו בעולם שכשאנו מעוללים רעות לעם אחר?

7575

New member
נכון ובגלל זה גש עוד היום לשגרירות פולין

המחלקה הקונסולרית,ותדרוש את המגיע לך על פי חוק,ותתחפף,כך תוכל לתקן דרכיך,כך תוכל לחיות במצפון נקי,אבל אתה לא תעשה זאת,כי אתה צבוע. אתה לא שמאלן אמיתי אתה שמאלן קיבוצי שצועק לזכויות שוות כל עוד שזה לא מגיע לביתו. אל תנסה לשנות את הנושא.אתה אתה בושה לשמאל ודברייך רק גורמים נזק http://www.sis-translation.co.il/Page14644.asp

7575

New member
זה אתה הוא שמעולל רעות לעם אחר ביושביך

באדמה לא לך,תגור אתה בתוך רצועה רשע מרושע במסווה של יפה נפש

7575

New member
אתם רואים עכשיו הוא שותק,לדעת להתעסק עם האנשי

האנשים האלה זה מקצוע,לא כל אחד יכול.

עצם איזכור השואה

בהקשר לבעיה הפלסטינית הוא חילול הקודש. מה לששה מליוני הנרצחים התמימים, אוכלוסיה אזרחית של נשים ילדים זקנים ואחרים, לארכי - רוצחים, הפלסטינים. אם האיש מעלה כאן השוואות זדוניות כאלה, יש להעניק לו אזרחות כבוד בחמאסטאן, ולשלוח אותו לעזה בהקדם האפשרי.

Annie46

New member
מה, עוד פעם?!

השרשור הזה (כמו גם הקודם) - מיותרים. עניתי על-כך בשרשור הקודם תחת הכותרת במקרה באתי לבקר. כמה חבל שנותנים במה לאנשים שכאלו

למעלה