בדיוק כמו דעתי על מכונית רב-תכליתית
כזו "רגילה" עם מנוע, ארבעה מושבים ותא מטען. היא טובה לצרכים מסויימים, אבל לא טובה לצרכים אחרים. אם אני מעוניין שהתוצאה תהיה הגעה ממקום מקום במהירות מירבית, אני צריך מכונית מרוץ, כי מכונית רב-תכליתית תהיה לי איטית מדי. זה לא אומר שאני לא יכול לנסוע במכונית רב תכליתית. זה רק אומר שאני אגיע לאט יותר משרציתי. אם אני רוצה להוביל מטען גדול וכבד, כנראה שאני צריך משאית, כי מכונית "רב-תכליתית" יכולה לסחוב רק כמות קטנה של מטען. זה לא אומר שזה בלתי אפשרי. זה רק אומר שבשביל להוביל איתה מטען גדול, אני צריך לעשות כמה נגלות, וזה יעלה לי ביותר זמן ויותר דלק. ובאותו אופן עם הקמח: בשביל להכין עוגיות רכות ונימוחות, רצוי להשתמש בקמח רך. זה לא אומר שאי אפשר להכין עוגיות מקמח רב-תכליתי. הן אפילו יהיו טעימות, ולשביעות רצון של הרבה אנשים. אבל התוצאות יהיו פחות טובות מאשר אם היית מכינה אותן עם קמח שמיועד מלכתחילה להכנת עוגיות. האם זה שווה את ההשקעה והעלות הכספית? זה כבר תלוי בך: בשאיפות שלך לשלמות ולדייקנות, ברגישות שלך לטעמים ומרקמים, בתשוקה שלך לעיסוק באפייה, ביכולת הכלכלית שלך, ובחשיבות שאת מוצאת בחיפוש ומציאה של ניואנסים גסטרונומיים.