שטיות , כזה טימתום עוד לא ראיתי...

BIZMAN

New member
שטיות , כזה טימתום עוד לא ראיתי...

עובדים עליכם בענים ותפוז משתף פעולה. צריכים להזיע זיעה בשביל להרויח כסף וכל כסף שתשקיעו במשחקי מזל לעולם לא יחזור אליכם.כי בכל מקרה גם אם תזכו תמשיכו להמר ולהפסיד. תהנו.

smartONE

New member
קודם כל תירגע. קח אויר.

אף אחד לא מנסה להרע לך. גם אם זה לא מוצא חן בעיניך יש דרך להגיד את זה :) לעניין עצמו, זהו אינו משחק מזל. במשחק מזל אתה יכול לסמוך רק על המזל כדי שתזכה. ב-Joint7 אתה צריך לשכנע את החברים האחרים למה הם צריכים לבחור דוקא בך כמנצח. יש כאן משהו מעבר למה שאתה, אולי, חושב בשניה הראשונה. תיכנס, תקרא, תלמד, תבין.

d@r121

New member
אתה יכול לראות את זה כקפיצת מדרגה

לעבר עתידך הפוליטי המזהיר... עובדה אם אתה תצליח לשכנע שיצביעו לך אז אתה מסתמן כפוליטקאי טוב...

אני עדין לא קולט ....

מה הקשר בין להיות פוליטקאי ללהיות פראייר ? עוד חודש כמה הורים מסכנים ישאלו לאן איך נעלם הכסף מהבנק וכך הלאה. פשוט טימתום , תעצרו את ההונאה עכשיו ומיד.

jonjon

New member
זה משחק

אתה רוצה תשחק אתה לא רוצה על תשחק אף אחד לא מכריח אותך.

dan5677

New member
מה שאמרת לא בדיוק נכון

במשחק מזל אתה באמת מסתמך על המזל אך מהמר טוב יודע להטות את ההסתברות שתהיה פחות עוינת כלפיו. אותו דבר גם כאן. משחק הפירמידה חוזר- ומישהו הולך להרויח על חשבון הפראיירים!!!

nirdagan

New member
יש במשחק סממנים של הימור

כי 1. אין לאף אחד סיבה להצביע בעד זה או אחר. מבחינת כל שחקן הצבעה מקרית היא פעולה שקולה להצבעה אחרת. 2. המעבר לשלב הבא איננו פרס על הישג של השחקן. המעבר עצמו הוא ההישג. כלומר השחקנים לא אמורים להשתמש בידע או כישורים כדי לעבור לשלב הבא. לכן למשחק יש סממן של הימורים, והוא ימשוך אליו מהמרים כפיתיים רבים, שיפסידו ימבה כסף. עצם העובדה שלא מדובר בהגרלה, עדיין אינו מספיק לקביעה שאין מדובר בהימור. גם טוטו והימורים על תחרויות של סוסים או קרבות תרנגולים זה לא הגרלה.

שי Joint7

New member
בניגוד למירוצי סוסים-קרבות תרנגולים

כאן לא מהמרים על נצחון של אדם מסויים. אתה יכול להמר על סוס כי אתה חושב שהוא ינצח. ב-Joint7 לא מהמרים על בני אדם. לצורך העניין, הדבר דומה יותר לסוג של בחירות. הטוב ביותר, שנבחר ע"י הרוב יזכה באוצר. על מנת שהוא יזכה באוצר, עליו לשכנע את החברים האחרים להצביע לו. זה כבר נשמע הרבה יותר טוב. :)

Shmilkiyahoo

New member
תרמית פירמידה קלאסית.... ../images/Emo46.gif

לי זה נשמע כמו רמאות

mishmesh

New member
זה לא משחק פירמידה מהסיבה הפשוטה

שבמשחק פירמידה אלו שנרשמו קודם מרויחים יותר, ואילו כאן-לא משנה מתי נרשמת-סיכויי הזכיה שלך שווים לאלו של שאר המשתתפים. אין פה שום רמאות.

dan5677

New member
תגובה+שאלה

תגובה: אף אחד לא יצביע מתוך בחירה בטוב ביותר אלא מתוך אינטרס שהוא עצמו יהיה המנצח. אתה לא תהמר על ה"סוס" שינצח אלא על זה שהכי פחות סביר שינצח. בכל-אופן, לך תסביר לאנשים למה אתה הטוב ביותר ולמה אתה ראוי לקבל את הכסף (הרי כולנו צריכים אותו...). שאלה: קשה לי להאמין ש"ג´וינט7" ירויחו רק מדמי ההשתתפות, הרי אתם יזמים עם ראש על הכתפיים. מאיפה זורם אליכם הכסף?? האם זה מה"מעשר" או מס מה"אוצר" או שיש לכם משתתפים סמויים משלכם ש"במקרה" זוכים בכל הקופה?

d@r121

New member
למען הפנמה כוללת

ג´וינט 7 לא מרוויח מדמי ההשתתפות דמו השתתפות הולכים לאוצר והולכים לתרומות לקהילה בקשר לשאלה מאיפה אנשי ג´וינט 7 ירוויחו מתפוז
כמובן שנותנת חסות מלאה למשחק

dan5677

New member
כן בטח, תפוז זורקת כסף

עוד מעט תגיד לי שתפוז מרויחה מהפרסומות

למעלה