שטיח מקיר לקיר

טיפ_טיפ

New member
שטיח מקיר לקיר

שלום לכולם יש לי שאלה...בדירה שאני עומדת לשכור (זוכרים?!) באחד מחדרי הילדים (חדר לא גדול) יש שטיח מקיר לקיר מזעזע וישן בצבע וורוד למישהו יש רעיון איך מורידים את הדבר הזה ומה שמים במקום? האם זה נכון שמתחת לשטיח יכולות להיות בלטות רקובות וכו'?

melodynoa

New member
מרשים לך בכלל להוריד?

בכל מקרה, זה לא בעיה להוריד, נראה לי שמקצוענים עושים את זה, ובצ'יק צ'ק, בלי להשאיר עקבות. אולי אפשר לעשות את זה לבד, לגבי זה אני לא יודעת. מה שכן, אםשר לשים על או במקום, שטיח זול בגודל המדוייק של החדר באיזה צבע שאת רוצה. לנו יש אפורים כהים כאלה בכל הבית. אני אצלם לך ואצרף מחר. חוץ מזה, על זה תוכלי לשים מה שאת רוצה, וגם יהיה נעים ורך לדרוך על זה. זכרי, רצפה כהה מגדילה את החדר! בהצלחה!

טיפ_טיפ

New member
היי נועה

אני ממש שמחה על התגובה שלך
כן, בעל הבית אמר שהוא מאוד ישמח אם אני אעשה משהו מעניין עם השטיח הזה (השטיח באמת מזעזע
) אי לזאת, ובהתאם לכך התחלתי לחפש בעלי מיקצוע שמורידים שטיחים מקיר לקיר אבל כל מה שמצאתי זה כאלה שמדביקים שטיחים כאלה
עכשיו לא כ"כ הבנתי, אצלכם בדירה שמתם שטיחים מקיר לקיר על גבי השטיחים הישנים??? אני מאוד אשמח לדעת אם דבר כזה אפשרי ממש לא בא להתחיל לקלף את הג'יפה מהריצפה, למרות שבאין ברירה אני אעשה את זה

טיפ_טיפ

New member
ו...שאלה נוספת

יש לי בחדר כוננית ספרים ושולחן שעשויים ממשהו מאוד דומה לפורמייקה כעת... המיטה וחצי שלי היא בצבע כחול וחשבתי לצבוע את הכוננית והשולחן בצבע אחר (אולי קרם, או לבן עתיק) ולהוסיף איזו אפליקציה יפה (לאו דווקא ציור בשבלונה) למישהו יש רעיון לצבעים אביביים מומלצים (סוג הצבע וכו) ולתוספת שתתן לשולחן ולכוננית איזשהוא טאץ' אישי? ובנוסף...למישהו יש קישור להסבר איך צובעים רהיטים?

היי. תכנסי לפורום " אומנות שימושית"

הבנות שם יענו לך כיצד יש לצבוע רהיטים וימליצו לך על צבעים וכו'

melodynoa

New member
אוקיי, אז ככה

בקשר לשטיח, הבית שלנו מזה ישן, משנות ה-20 אולי ובנוי גרוע, המרצפות שוקעות והן מכוערות חבל"ז. אז החלטנו שאיפה שאין רהיטים "לצפות" את הרצפות בשטיח. ככה שלא היה לפני שטיח מקיר לקיר. בקשר לשאר החדר שלך, יש צבע מאוד אלים וקשה שנקרא צבע הכנה, והוא מיועד למשטחים לא סופגים, כמו פורמייקה ומתכת. זה צבע לבן שעליו נדבק כל סוג של צבע. ככה צבעתי כמה רהיטים בבית שלי, ואפילו יש כאן תמונות של זה, אני אמצא לך אותן. א-את יכולה לצפות בטאפט "עץ" בצבע שיותר מוצא חן בעינייך או בטאפט עם ציורים או דוגמאות... אבל בטח ימאס לך מזה מהר מאוד. ב-את יכולה לצבוע את זה באיזה צבע שבא לך, היום יש

melodynoa

New member
ואפשר גם ציפוי pvc כמו שהצעתי

לגברת שרצתה לשפץ אמבטיה ישנה. הpvc לא ממש זול, אבל שווה בהרבה מרצפות חדשות, או הרצפות הקיימות. אפשר להדביק אותו ואפשר פשוט להניח אותו כמו שטיח, וככה גם אפשר לקחת אותו כשעוברים דירה! אצלינו זה מגעיל, כי הבלטות "צנחו" והקיר נשאר במקום, אז נוצר רווח וזה מגעיל, אבל זה שיפר בהמון, כי מתחת יש שכבת בטון שמעליה יש משהו דמוי פרקט קשה, ישן, מחורץ, מלוכלך ומה שאת לא רוצה.

טיפ_טיפ

New member
טוף, אז ככה

התקשרתי לאיש שעושה מחר את הניקיון והחיטוי ושאלתי אותו אם הוא יודע/יכול להסיר שטיח מקיר לקיר מסתבר שכל העיניין עולה 200 ש"ח ושלום על ישראל אז מחר הוא מגיע, ומחר יקולף השטיח, יקלפו את הדבק ויקרצפו את הרצפה ואז נראה מה נשאר שם
תודה לכולם על העצות עזרתם לי מאוד

etilly

New member
כוננית ממלמין

את הרהיטים ממלמין (דומה לפורמייקה אבל זה לא) אפר לצבוע בפוליאור. פשוט מנקים טוב טוב את הרהיט, משייפים אותו עם נייר זכוכית מס' 0 , מנקים מהאבק וצובעים עם פוליאור במברשת רחבה. תהיה לך כוננית חדשה!!

למעלה