שטיח פשתן והדפסה על בדים

שטיח פשתן והדפסה על בדים

היי , האם ניתן לעשות שטיח לחדר שינה מבד פשתן? ואיפה קונים פרנזים לשטיחים ?
כמו כן , מישהו יודע איפה אפשר להדפיס על בדים? כלומר אני מביאה את הבד ורוצה שידפיסו לי עליו, יש כזה דבר? או שעדיף להשתמש בגיהוץ ?

Miss Moo

New member
הי!

קודם כל לגבי פשתן לא נראה לי שיש בעיה, רק כדאי להתייחס לסוג הרצפה- פשתן הוא לא בד כבד ואם הרצפה חלקה מאוד/פרקט - הוא יזוז בקלות מהמקום ואפשר להחליק... אפשר אולי לשים תחתיו יריעת בד גומי כזה מבודד (את מכירה? זה כמו משטח ששמים לכוסות בארון שלא יחליקו, עולה שקלים בודדים...)

פרנזים לשטיחים יש בהרבה סדקיות- אני לא יודעת מהיכן את אבל אם תגידי בטוח יוכלו להמליץ לך פה- כמובן שבנחלה יש לא מעט ולדעתי אפשר למצוא גם בדרום תל אביב (במיוחד אם את צריכה כמות ולא בודד)

לגבי ההדפסה- בדיוק כמו שאת רואה שרשור מתחת יש חולצות שיולי גאמא העלתה של עבודה עם פריזר פייפר- הצבעים הם צבעי אקריל שמערבבים אותם עם מדיום/מקבע, מה שמאפשר כביסות חוזרות ועמידות של האימג' על הבד...

פריזר פייפר אני לא בטוחה שיש בארץ (ואם כן אז במחיר לא זול)- אם יש לך מישהו שיביא לך מארהב (שם מוכרים את זה בסופרמרקט בכמה דולרים)- זה הכי טוב..

וזהו, מקווה שעזרתי :)

עוד עזרה קטנטונת

איזה אלופה את!!!!
בטח שעזרת.
את יודעת איפה אני יכולה לקנות את מה שאמרת הגומי לכוסות? זה רעיון טוב!

לגבי הפרנזים אני לא צריכה כמויות מסחריות , רק דברים לי לבית אבל אשמח לדעת על מקומות בדרום תל אביב שמוכרים אותם .

Miss Moo

New member
את הגומי הזה -

אפשר לקנות בטמבוריות, יש אותו גם הרבה פעמים במקסטוק או בחנויות הדולר (אבל זה תלוי במלאי), זה נראה ככה:

https://www.google.co.il/search?q=מ...1024&bih=643#q=anti+slip+mat&spell=1&tbm=isch

בדרום תל אביב ברחוב כפר גלעדי יש את יוחנן סדקית ויש את כפתורי פריז, לשניהם אני מניחה שיש כאלה (אולי שווה להתקשר לשאול כדי לא להטרטר לשם ולגלות שאין...)

למעלה