שטיפה פנימית של הרכב

שטיפה פנימית של הרכב

אחד הדברים שמפריעים לי בקנדה זה שאם אני רוצה לנקות את האוטו שלי מבפנים אני חייב לעשות את זה בעצמי.
שירותי auto detailing עולים 180 דולר לפחות וצריך לקבוע תור מראש.
השבוע גיליתי את אמריקה. בארה״ב אפשר להכנס למכון, ותמורת 40 דולר, שני מקסיקנים (לא חוקיים אני מנחש) ינקו לך את הרכב בצורה יסודית מבפנים ומבחוץ.
מעכשיו אקפיד להכנס למכון שטיפה בכל פעם שאני מבקר בארה״ב

michaelbl

New member
ניסיתי, בחיי שניסיתי

יתי את זה עד הסוף וזה רק אישר את מה שהרגשתי לפני 15 שנה, הם לא מצחיקים.
ראיתי עד הסוף, תמיד המערכונים שלהם היו ארוכים, צפויים וחסרי פואנטה ולמען האמת לא הייתי צופה בהם כי הם פשוט לא הצחיקו אותי, כנראה שאני לא תל אביבי ושמאלני מספיק כדי להנות צזה. היה לי חבר שמאד אהב אותם, אבל מצד שני לא ממש אהב את סיינפלד, וזה לדעתי אומר הכל.

מעולם לא הבנתי מה הגליק הגדול בסיינפלד

ואת לארי דיוויד אני בכלל לא סובל. גם אני לא מת על החמישיה אבל פה ושם יש להם מערכונים מוצלחים.
אם כבר אז מונטי פייטון זה יותר כוס התה שלי...

michaelbl

New member
איבדת כל טיפה של כבוד שהיתה לי אליך

אם כי הצלחת להציל שמץ עם מונטי פייתון

idohatam

New member
א"ד היצירה הטובה ביותר של מקפרלן, ניסית את bojack horseman

או את F is for family?

פורטי40

New member
התחילה העונה החדשה של The Last Man on Earth

ממשיך להיות אבסודרי ומצחיק

idohatam

New member
רגע מיכאל, מה מצב הכבוד שלך כלפי? מת על סיינפלד ואפילו

ציטטתי את קוסטנזה בעמוד הפתיחה של התזה מהדוקטורט. יש מצב שאנחנו אחים מאמאות שונות?

michaelbl

New member
ריספקט, קוסטנזה בעיני זה הכוכב האמיתי שם

אגב סדרות, נסו לראות את brickleberry, מצויירת, לא הכי מצחיקה שיש אבל בטח הכי גסה ולא פוליטקלי קורקט שאני מכיר, והחלק היפה הוא שהילדים שלי ראו עונה שלמה עד שעברתי במקרה וראיתי מה הם רואים, ואסרתי עליהם לראות אותה לאלתר, או לפחות עם האחיות הקטנות שלהם.
סדרה מעולה שראינו ברצף הסוף שבוע בנטפליקס stranger thingsזה הפקת מקור, בינתיים יש עונה אחת ועובדים על השניה. זה מותח ברמות כאלה שפשוט ראינו פרק אחרי פרק ותוך 24 שעות סיימנו את כל שמונת הפרקים בני 45 הדקות.

dekelsagi

New member
נהניתי מאד אבל...

הרעיון לא מקורי. דין קונץ כתב ספר עם רעיון דומה מאד. בטרילוגיה moonlight.. bay
בכל אופן עשוי מצויין וממש מרגיש כמו הסרט אני והחברה בשילוב עם אי טי וקצת הנוסע השמיני אולי.

michaelbl

New member
לגבי היות העלילה מקורית או לא אני לא יודע

אבל הביצוע מעולה, וכמו שכתבת באמת שילוב מאד מוצלח של אני והחברה, הנוסע השמיני, והייתי מוסיף טווין פיקס ו-X FILES

michaelbl

New member
ניסיתי לחשוב על משהו שנון ולא הצלחתי, יש לי חסימה. ניצחת

michaelbl

New member
לגמרי הכוכב

קריימר הוא על תקן ליצן, הוא מוחצן עם הומור סלפסטיק והרבה רעש וצילצולים אבל באיזשהו שלב הוא מפסיק להצחיק.
גורג לעומת זאת הוא דמות אפלה, עם עומק ועם מוטרפות שרק הולכת וגדלה עם הזמן אבל בצורה מעודנת. ככך שעובר הזמן רק מגדלים יותר ויותר עד כמה הבן אדם דפוק, וכשרואים את ההורים שלו מבינים למה. בעיני הוא הדמות הכי מצחיקה שם.

למעלה