שטיפה

שטיפה

האם יש סבון שמיועד לשטיפת ירקות ופירות או שדי בשימוש בסבון שעימו שוטפים כלים?

אני לא שוטפלת עם סבון

אבל סבון כלים נשמעת לי אופציה דיי גרועה... אני שוטפת עם מים בלבד...

גם אני לא שוטף עם סבון

הדברים היחידים שאני כן שוטף עם סבון זה ירקות שורש שאני לא מקלף לדוגמא גזר.

סבון לשטיפת ירקות ופירות

הי, לחברת NSP יש סבון שמתאים, הוא נקרא "קריסטין", ועשוי מחומרים אורגניים. החברה טוענת שהוא יעיל בהסרת שאריות הדברה... יש עוד חומרים יעודיים והם נמכרים בחנויות טבע (כמו עדן טבע מרקט, אורגניק מרקט).... בלי שום קשר, לא הייתי ממליצה לשטוף פירות וירקות בנוזל כלים, אלא במים בלבד (ולשפשף טוב עם ספוג כלים נקי). מילה יופה - רפואה טבעית לפי סוג דם [email protected]

עוד משהו קטן

הנה רשימה של הפירות והירקות המזוהמים ביותר.....אולי אותם אפשר לשקול לקלף, או לוותר, או לנסות להשיג אורגני: פירות: תפוחי עץ, אגסים, אפרסקים, נקטרינות, תות שדה, דובדבנים, פטל, ענבים ירקות: פלפל, סלרי, שעועית ירוקה, תפוחי אדמה, תרד, מלפפונים, דלעת

chinaski1

New member
הייתי מזכיר פה גם חסה

שלהבנתי מרוססת בין 10-15 פעמים בזמן הגדילה הקצרצר שלה (4-6 שבועות).

הרשימה לצערי עוד ארוכה....

אלו רק הירקות והפירות הכי מזוהמים!!!! ולא אני חיברתי את הטבלה אלא ארגון הבריאות העולמי..... אבל החסה אכן מאוד מזוהמת..... ועלי הבייבי, ועשבי התיבול

רעיון טוב עם הספוג הנקי

לא חשבתי עליו .. האמת עכשיו כשאני חושב על זה יש מצב שזה מספיק לרב הכלים במקרה הבסיסי ולא צריך נוזל כלים בכלל ברב המקרים .. תודה.

איך לנקות ירקות ופירות

הירקות והפירות שאנו צורכים לא כל כך תמימים אלא אם הם אורגניים אבל פרט לכימיקאליים שבהם משתמש המגדל, הרבה ידיים לא נקיות (מלוכלות) נוגעות בו בטרם הוא מגיע אל פינו. האם לדעתך זרם מים במשך 5 שניות מוריד ממנו את כל הלכלוך שדבק בו?

צריך לשפשף זה ברור

לחץ המים אינו מספיק להוריד כמעט כלום פעולת השפשוף אם זה עם האצבעות או כמו שהציעו ספוג בלי סבון היא הדבר שמוריד את הכימיקאלים ושאר הדברים זרם המים רק שוטף אותם מהירק.. אני בכל מקרה אוכל כמעט אך ורק אורגני אבל אני עדיין מקפיד לשטוף הכל .

טוב שכנתעם אותי

אולי ארכוש את המוצר שמילה דיברה עליו.

אם כבר הזכרתם ירקות אורגניים

אז היום היינו כל המשפחה (אני, בעלי והצוציק בן השנה ושלושה חודשים) בקטיף ירקות אורגניים, ביישוב ליד מודיעין.... חוויה ממש כייפית, להבין מאיפה מגיעים אלינו הירקות, איך צומח גזר, ובמיה, וסלק..... מקבלים סכין, ותאילנדי הולך איתך לשדה עם ארגז ומראה לך את הגידולים (יש שם המון סוגי ירקות ותבלינים!!!), אתה בוחר את הירקות שאתה רוצה וקוטף אותם. אח"כ שוקלים לך במקום..... כל העסק יצא די זול (130 ש"ח ל-2 ארגזים מלאים, כולל הדברים היותר ירקים - אספרגוס, במיה אדומה, תפוחי עץ (לא בקטיף עצמי)).... בקיצור, מומלץ ביותר!!! הבנתי שהם עושים גם משלוחים לת"א לירושלים ולמודיעין.... מילה יופה - רפואה טבעית לפי סוג דם [email protected]

hungrywombat

New member
יש חומר שמשתמשים במטבחים מוסדים

זה בעיקר בשביך לכלוך חיצוני אני חושבת

טיפות GSE

אני נוטלת את זה כתרופה כי אני רגישה לתרופות. זה תמצית זרעי אשכוליות ועל הבקבוק רשום שזה גם לחיטוי ירקות ופירות

למעלה