שטיפת פה שמחטאת ? חוץ ממים עם מלח

שטיפת פה שמחטאת ? חוץ ממים עם מלח

בזמן האחרון כל הזמן יש לי אפטות , נגמר אחד מתחיל השני. ניסיתי חזרת/דבש/ריבת חרובים/טחינה כלום לא עוזר. הייתי אצל הרופאה, קניתי תרופה טבעית, היא קצת משכיחה את הכאב, אבל עדיין זה לא עוזר. הבנתי שכדאי לשטוף את הפה, ואז זה מחטא את כל החיידקים ששם . הבנתי שכדאי לחטא עם תה מרווה או סודיום בוראט (sodium borate ) . 1. מאיפה אני משיג עלי מרווה ? מאיפה אני משיג sodium borate ? האם זה באמת עוזר? מישהו שמע על זה? 2. מישהו מכיר משהו אחר שעוזר ? תודה לכם

yigalby

New member
מרווה

מרווה יש בכל מקום ,טוב בטח במרכז אין הרבה אבל יש בחנויות תבלינים מן הסתם. מרווה לגרגור בפה כדאי רק לחלוט ולחכות 10 דק אותו דבר עם רוזמרין גם טוב לחלל הפה. עוד משהו שעוזר זה שמן אתרוגים וגם מור (ההוא מהקטורת) וגם אפשר ללעוס עלי הדס

תמונה של מרווה

היי ראשית תודה על התשובה. שנית, אפשר תמונה של עלי מרווה? מחיפוש בגוגל, מצאתי שיש כל מיני סוגים של עלי מרווה. אשמח לקבל תמונה של ה- עלי מרווה שאכן עוזרים לטיפול בחיטוי פצעים בפה. תודה רבה

yigalby

New member
תחפש מה שנקרא מרווה רפואית

זוהי המרווה שתמצא בחנויות תבלינים או חנויות טבע

שלום לך נום תנום!!

לדעתי במה שקשור בצמחי מרפא רצוי לקנות או בבתי מרקחת או בבתי טבע [בסדר הזה]. בחנויות תבלינים לא ברור מה מקור הצמח ,מה רמת הנקיון שלו והוא בעצם לא נמצא תחת שום פיקוח שהוא במיוחד כשמוכרים לך אותו בתפזורת. כשקונים צמח מרפא רצוי מאוד לנסות לדעת מי האבא והאמא שלו.. נכון שהזול ביותר הוא בחנויות התבלינים ולא בכדי. לגבי ענין האפטות אתה יכול להשתמש גם בשמן עץ התה. אם מענין אותך כתוב לי מסר ואסביר לך כיצד. בריאות טובה ולב שמח רוני

למעלה