שטניזם בישראל .

Elvador

New member
שטניזם בישראל .

האם מסוגל למצוא לו כאן אלוודור חבר שטניסט שייספר לו ביתר פירוט על דתו ומנהגיו שמעניינים אותו מאוד - על ההיבט התיאולוגי שבהם ? אפשר לפנות אליי בהודעות אישיות או לאימייל [email protected] מי שיירצה לפרט כאן , אז גם בסדר . תודה , אלוודור .

Elvador

New member
בורות .

לאסטט - יש לא מעט אירגונים שטניים . רק הכנסיה של לה ווי יצרה לה שלוחות משל עצמן בלא מעט מקומות בעולם - והעסק חי ותוסס גם היום - גם אם אי ידיעתך לא מאפשרת לך להבין זאת . אז למה מבין כל האירגונים אתה מדבר כל הזמן רק על ארגונו של לה ווי ?? אולי בגלל שזהו הארגון היחידי שאתה מכיר ? וכותרת ידיעתי עוסקת בשטניזם בישראל - ישראל - כאן - לא סאן פרנסיסקו ולא לונדון . לכן , שמור את הציניות שלך לעצמך - ואם אין לך מידע מועיל , בבקשה שמור גם על פיך !

L e s t a t

New member
ידידי הצעיר, הבורות היא שלך

אני על השאלות האלה עניתי יותר מפעם אחת ואין בכוונתי לחזור עליהם לכן אני רק אתן לך קישור לאתר של הכומר ונטרו (אין קשר ביננו) תשאל שם מה דעתם של שטניסטים על ארגונים אחרים חוץ מכנסיית השטן ותראה איזו תשובה תקבל. מלבד זאת, אתן לך קישור לדיון שנערך בעבר על הנושא בפורום פגניות בישראל, למקרה ששכחת את מה שנאמר שם על ידי. לפני שאתה רץ להכריז הכרזות, תבדוק את העובדות.

Elvador

New member
בור ... ?

לסטאט , קשה לי להאמין שלאדם משכיל וידען גדול כמוך תהיה בעיה עם דעה שונה , אך בכל זאת - קרא זאת : "4- "Ordo Templi Orientis (OTO)", emphasizes sexual magic. Some derivative satanic groups have come forth from OTO in America: OTO, in Fort Myers, Florida; in Dublin, California; Ordo Templi Astarte (O.T.A.), or Church of Hermetic Science; Bennu Phoenix Temple of the Hermetic Order of the Golden Dawn... 5- The Church of Satan: Founded, by Anton S. LaVey in San Francisco, California, in 1966, on Walpurgisnach or April 30, the most celebrated feast of the Witchcraft. - LaVey, appeared as the Devil in the film "Rosemary's Baby", and was technical director of another film, "The Devil's Rain". His most famous disciple was Sammy Davis Junior, who later regretted experimenting with Satanism. Film star Jaine Mansfield was also a member of the Church of Satan, as Marilyn manson - which has an estimated 5,000 members. 6- "Temple of Set": It is an offspring of LaVeys's Church of Satan, founded in 1975 by US Lieutenant Colonel Michael Aquino, with 1,000 members. The name "Set" comes from the Egyptian god Set-Ham. It claims to be more moral than the Church of Satan!... but Aquino maintains an avid interest in Nazi culture, and Nazi insignia are worn by members of the Temple. - It has a functioning British branch, with only 55 members, but well organized . The "Temple" is a black fabric-lined garage, with black carpet and a black-draped altar decorated with black candles and a plastic skull. Austern is a homosexual. 7- "The Society of the Dark Lily", is run by a women who suffers from multiple sclerosis. The farm in Scotland . " דוגמאות לארגונים שונים - ואני יכול להביא עוד ... אולי ארגונים מסוימים לא הולכים בקו ישר עם מאפייני כניסית לה ווי , אבל בכל זאת - *מי אתה לעזאזל* שתשפוט מיהו שטניסט ומי לא ( המילה באה להזכירך מהשפה האנגלית , ולא מצוין שם שום SATAN FOLLOWER " . זה שיש לך ידע - לא אומר שאחרים בוודאי טועים - ואם פשוט שחצנות היא עניינך - אז בבקשה - שפוך את הידע עכשיו ואני אמחא כפיים !! לידיעתך .

Elvador

New member
ואל ...

ואל תתחיל אפילו להתווכח איתי לגבי שיוכו התיאולוגי של קראולי . הרי ברור לחלוטין שתזהה אותו , תצעק בינך לבין עצמך " היי , אני מכיר אותו - כן נכון , יותר טוב מאחרים !!!! " ואז תתקוף אותי כפעוט בגנון אימו שלא יודע דיון אמיתי מהו . כנראה שעוד הרבה מאוד דברים אתה לא יודע , ואם אתה מתכוון לעשות כעת עניין מדבריי אלה - כנראה שאתה באמת טיפש .

L e s t a t

New member
טוב, תשמע

גררנו את זה למקום לא כל כך טוב, זה ויכוח סרק. אני לא מתכוון להמשיך להתווכח איתך על הנושא, רק להסביר לך משהו אחד: תסמוך עליי, כבחור שהייתה לו היכרות אישית וארוכה עם שטניזם ומספיק נסיון בתחום כדי לדעת שמה שאני אומר בנושא הוא לא "בולשיט". אני לא אומר לך לסמוך עליי בעיוור, רק לקחת את המילה שלי על זה. מצידי תיכנס לפורומים שונים בתחום ולבסוף תיכנס לפורום שטניזם באתר של הכומר לסטט ונטרו (אין קשר ביננו) ותשווה בין הפורומים, הרמה של האנשים וכו' ופשוט תראה את האמת. אני אפילו לא צריך לטרוח לשכנע אותך בדברים שהם פשוט בסיסיים בתחום הזה של השטניזם. אני ממליץ לך לקרוא גם את דף הבאנקו באתר של כנסיית השטן. עצה ממישהו שהיה פעם שטניסט, תעשה איתה מה שאתה רוצה, אני את שלי אמרתי. נ.ב מסדר הOTO הוא מסדר בעל אופי הרמטי-תלמי נטו, כמו כן, אליסטר קראולי היה תלמי ולא שטניסט. השטניזם כדת קם רק ב1966 ע"י אנטון לה-ויי. להרמטיקה גם כן אין קשר לסגידה לשטן או לשטניזם, מדובר בתורה פילוסופית-מיסטית שהחלה להתפתח בתקופת המיזוג בין הדת היוונית והדת המצרית. "הרמטיקה" קרויה על שמם של שני אלים - האחד, הרמס, יווני והשני, תחות', מצרי.

אבקש למתן את טון הדיונים

גם אם מדובר בשטניזם כל הודעה נוספת בסגנון הלא נעים שחזינו בו תימחק ללא הסברים נוספים.

למעלה