שטניזם מול פסאודו שטניזם

The Wraith

New member
שטניזם מול פסאודו שטניזם

יש לשים חומה ברורה בין זרמי הפסאודו-שטניזם לבין כנסיית השטן של ד"ר. לה-ויי; יש להבדיל בינהם, שטניזם מול פסאודו שטניזם! אינספור מאמרים כבר נכתבו על העניין ואף יצאו ספרים ("התנ"ך לפסאודו-שטניסט" לדוגמא) אך אני חש צורך להבהירו גם כאן, בפורומנו הקט (סך הכל 18-19 איש!) בכל אופן, לעבודה: כמה מכם שמעו את השם "כת השטן"? אני בטוח שכולכם. ובכן, ´כת השטן´ זה שם די כוללני, אני אישית לא מאמין כי קיימת כת אחת גדולה של פסאודו-שטניסטים, זה לא היגיוני שבכל העולם פועל כוח אחד של פסאודו-שטניזם. מקדש סת´, אילומיניטי, Yiddiz וכדומה הם זרמים פסאודו-שטניים, כלומר: אנשים אשר סוגדים לשטן (או ליישות אחרת שמיוחסת אליו) ומקריבים לו קורבנות (הן חיות והן בני-אדם), אונסים בשמו בתולות צעירות ושותים את דמן וכל הסיפורים הללו. יש להבהיר כי אין קשר בין הזרמים הנ"ל לשטניזם, זה מוסבר במאמר הקודם שלי אך אחזור על הדבריי שוב מאוחר יותר. "כת השטן" זה שם כוללני שמוצמד לזרמים הפסאודו-שטניים או לסוגדי השטן. נכתבו ספרים רבים בנושא ההתעללויות של "כת השטן", אבל הרוב נכתבו ע"י קתולים שמרנים בימי-הביניים, חלק מהספרים כיום אף הם זיוף, אבל אני לא שולל את כולם אני אומר שמנסיון ישנם אנשים שיספרו לכם סיפורי מעשיות ולא יותר מזה. אך ישנם אנשים שאכן עברו התעללות זו או אחרת, ייתכן כי אף מחברים לשעבר בכנסיית השטן, כגון מייקל אקווינו שהקים את מקדש סת´ לאחר שעזב את הכנסייה בעקבות ויכוח עם הד"ר. ישנו פורום של אנשים שעברו התעללות מצד סוגדי שטן שהוזכר קודם לכן ואני מציע להיכנס הן אליו והן אל המאמרים שבאתר של כנסיית השטן שנוגעים בפסאודו-שטניזם. עד עכשיו ברור? אם כן, הזרמים הללו פועלים בסתר עקב פעילות בלתי-חוקית (בפעם האחרונה שבדקתי רצח, אונס וגניבה היו קצת אסורים בחוק)? כן, אבל יש כאלו שינסו לצרף חלק מכם אליהם. הם יבואו אליכם ויטענו שהם התפתחו מכנסיית השטן או שהם יותר טובים או שכנסיית השטן זו תרמית מרושעת שמנסה להפליל אותם בפעילויותיהם עצמם והם האמת, שהשטן בחר אתכם וכדומה- אנשים אלו הם שרלטנים, רובם כלל אינם מאמינים בשטן אלא רק שם בשביל לספק את היצרים הפסיכופטיים שלהם, הם רוצים אתכם בשביל אחת מכמה סיבות (או כולן): א. חסרים פראיירים חדשים שישמשו כקורבן על המזבח. ב. הם רוצים להרחיב את עצמם וצריכים עוד טמבלים. ג. כשמקיימים אונס למען השטן צריך מישהו לאנוס. ד. דם בשביל סוף "הטקס". ה. אוכל בשביל סוף "הטקס" (כן לפעמים יש קניבליזם בינהם). אין יותר מזה, כל אדם שפוי שחקר את הנושא יאמר לכם "יש שני צדדים לחומה: לה-ויי מצד אחד ומתלהבים מצד שני". אינני בא בכוונה לומר "לה-ויי הוא האור" ואכן איש איש באמונתו ילך אבל כשזה נוגע לענייני שטניזם- החומה קיימת. עד עכשיו סיקרנו מעט את הפסאודו-שטניזם, מה עם שטניזם? כאן אני אדבר על שטניזם לוויניסטי מודרני (Modern LaVeyan Satanism). שטניזם זה דת, דת ללא יישויות מעל לראשך, דת של האגו, דת של טיפוח עצמי. כל זאת מבלי לשחוט חתולים בבתי קברות, מבלי לאנוס בתולות בצל פסל של השטן, מבלי קיום אורגיות חולניות תוך כדי התפלשות בדם ומבלי להקריב קורבנות למדורה בשם השטן. כאן כבר עדיף לקרוא את המאמר הקודם שלי. אני מבין שאחדים קצת יחששו לקרוא בו, אך בכל זאת אני מבקש רק לקרוא כדי להבין מה אני בדיוק, להבין מה אני עושה. מי שצמא לעוד מידע לאחר קריאת המאמר הקודם שלי מוזמן לבקר באתר של כנסיית השטן. בשטניות, טל. _______________________ הנווד, אם לא הבנת זהו מאמר, אודה לך אם תשים אותו ואת המאמר הקודם שלי תחת השם "שטניזם".

The Wraith

New member
רק להוסיף ש...

פסאודו-שטניסטים אינם חיים לפי פילוסופיה מסויימת והם מאמינים שהשטן הוא אכן יישות מרושעת ושהם רשעים מרושעים. מה אני אומר לכם? אנשים עם בעיות פסיכולוגיות רבות ושונות.

morning star

New member
פסאודו-שטניסטים ושאר ירקות

נורא נחמד מצד הד"ר הנחמד להגדיר מאמינים אחרים בשטן כ"פסאודו-שטניסטים", אך חלק מכתות אלה היה קיים עוד לפניו. אולי הזרם ה"הומני" יותר של שטניזם נראה כיום כזרם המרכזי, אך רוב האנשים שלא מכירים אותו לא יראו בו שטניזם "יותר אמיתי" מהכתות השונות של השטניזם, אפילו שהוכר כדת רשמית בארה"ב. הכל זה עניין של נקודת מבט. שלך הנווד

The Wraith

New member
זאת אומרת

שאתה נותן העדפה לשוחטי חתולים על גבי ד"ר. לה-ויי?

morning star

New member
לא, בהחלט לא

אתה הרי מכיר אותי. אבל אני לא חושב שאתה יכול לקרוא למאמיני שטן אחרים "פסאודו שטניסטים", כשם שהם לא יוכלו לקרוא לך כזה. שלך הנווד

The Wraith

New member
תראה

בפסאודו שטניזם, מתכוונים לאנשים ששוחטים חתולים וכל השטויות האלה, שטניזם לוויניסטי זה שטניזם ופסאודו שטניזם זה טמטום, זה הכל. אתה רוצה להגן עליהם בכלל? על אנסים, רוצחים, גנבים ופסיכופטים שונים? אני ציפיתי ליותר ממך. הזרמים שהיו קיימים לפני הד"ר רובם התרכזו בשלוש דברים: קורבנות, אונס וסגידה עיוורת. לפי דעתי אין אפילו לתת להם הגדרה "דתית" כלשהי, הסיווג "אידיוטים" יספיק. אז נכון, בטח שישנם שטניסטים שהתקיימו לפני לה-ויי שנהגו כמוהו אבל הרוב המכריע בציבור הפסאודו-שטניסטים מרוכז באותם שלושה דברים ותו לא. לפי דעתי מה שהם עושים זה בכלל לא שטניזם, אפילו לא צורה של חיקוי ואפילו לא משהו דומה- הם יותר דומים לנוצרים שבחרו לסגוד לצד השני. תחשוב על זה שוב, איזו נקודת מבט יש כאן? טל

morning star

New member
אתה נהנה לעוות דברים, נכון?

איפה ראית שאני מגן עליהם? אני רק אומר, שלקרוא לכך "פסאודו שטניזם", זה בדיוק כמו שיהודי רפורמי יקרא לחרדי "פסאודו יהודי". תחשוב טוב על הנקודה הזו לפני שאתה עונה.

morning star

New member
שמות אחרים

ובכן, אתה יכול בהחלט להתייחס לשטניזם שלך כשטניזם עפ"י לה ויי, או אולי אפילו Mainstream Satanism, או שטניזם מודרני. את סוגי השטניזם האחרים - "כת השטן" (שם שקיים שנים רבות ושנינו נסכים כי זה לא שם מתאים לשטניזם של לה-ויי), שטניזם אנטי-נוצרי (כי הרי הם בעצם דואגים לעשות הכל ההיפך מהנצרות, או ליתר דיוק - מהקתוליות, כך שאולי אפשר לדבר אפילו שטניזם אנטי-קתולי). אולי אפילו ה"שטניזם קדמון/עתיק/בין-ימי (MEDIEVAL)". אני בטוח שתוכל בעצמך גם להעלות שמות מתאימים אחרים. שלך הנווד

The Wraith

New member
מה דעתך על

"סוגדי השטן"? ראיתי שמרבים להשתמש במונח הזה כשמדברים על אותם "חולי נפש".

אני ממליצה

שסוגדי השטן יחזרו אל האור, ומייד! מכבי ניצחה את בנטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון! והמעיל שלי התמלא בקליפות גרעינים של האיש שישב מאחורי

morning star

New member
הבהרה

אולי לא הייתי מובן די הצורך. לא מדובר פה על ויכוח אידאולוגי, אלא דיון על הסמנטיקה. שלך הנווד

hsotrt

New member
הממ...

השם "סוגדי השטן" יתאים ביותר כי בשטיזם לוויניסטי לא סיוגדים לשטן אלא הולכים בדרכו ובחוקיו, תקנו אותי אם אני תועה... ולאותו נושא: אתמול בסדר עולמי היו איזה שניים, גבר ואישה, שהרגו חבר לחיים שלהם במצוות השטן 0לדיברייהם...) ובביתם נימצאו גולגלות וסכיני פולחן (שחלקם אני זיהיתי כ פיגיון קלטי טיקסי...) שלדברי המגיש היו כלי פולחן שטני. התיואר החיצוני של השניים מתאים בדיוק למה שוריית´ מגדיר כ"חולי נפש", הנקבה לובשת רק שחור ורשתות+קעקוע של חור כדור ברקה השמאלים וצלב הפוך ברקה הימנית, הזכר פשוט לבש מעיל שחור...הנקבה הייתה פעילה יותר למצלמה מאשר הגבר. בביתם נמצאה רשימה של אנשים לרצוח לפי פקודת השטן. הנקבה הודתה ששכבה על קברים עם כמה גברים נוספים ושתתה דם טרי. חודשיים לפני המקרה היא ביקרה בבקתתו של "איש הנמר", אדם שקיעקה חברבורת על גופו וחי כחיה במסתור. זוהי דוגמא מצויינת ל"סוגדי השטן"/פסאדו שטניסטים או "חולי נפש"...

The Wraith

New member
שטניזם עפ"י לה-ויי

השטן לא נתן לנו שום חוקים ושום דבר, הוא דמיוני, המצאה, אנחנו משתמשים בו כסמל. אכן דוגמא מצויינת שי

morning star

New member
אכן דוגמא נפלאה לרשע

אני לא הייתי ממהר להגדיר אותם כחולי נפש (כי אז הם פשוט יצאו על "אי-שפיות"), אבל זהו רשע אנושי של ממש. ובקשר לבגדים - הביגוד לא מחייב. יש גם חבר´ה גותים שלובשים דברים דומים. בקשר לסוגדי שטן, גם בין אלו שסוגדים לשטן (כאל), ישנן קבוצות אשר לא מקבלות אותו כאל רשע, ולא מבצעים דברים מרושעים בשמו. ישנן כל כך הרבה קבוצות שונות שזה כבר מבלבל... שלך הנווד

The Wraith

New member
במקרה זה

אתה צודק, מחלת נפש אכן תתן להם לגיטימציה למעשיהם, אחרי הכל כך מטורפים נוהגים. אם כך: כת השטן תהיה שם כוללני לכל הזרמים של הרשעים הנ"ל.

למעלה