שטפונות 2000 !! בושה וכלימה!!!

שטפונות 2000 !! בושה וכלימה!!!

לא יאומן שמדינה שמחשיבה את עצמה למתקדמת קורסת לאחר כמה טיפות גשם מה העיריות עשו במשך הקיץ? חוץ מהזמרים שהם דאגו להביא ביום העצמאות. תושבים הזהירו מפני השטפונות אבל יחס לא קבלו אבל הם מתגאים במבצעי החילוץ.... טיפשים!! במקום לתקן את הגשר אתם בונים בית חולים תחתיו???? לילד שטבע בית חולים לא יעזור!!!

זה בדיוק כמו המלחמה בתאונות

כולם מתפלאים. מיליארדים הלכו לישיבות והם מתפללים וילד שלא חטא שילם. למה לא מעמידים לדין פשלונרים. למנות ועדה קרואה. להפקיע מידי הטפילים השלטוניים את כוחם. ביטלנו את משרד הדתות אולי כל זה עונש. היה פעם רב מש``ס פרץ כלי יקר מרעננה שאמר שאלוהים מתחשבן איתנו על דברים כאלה. נגיע הזמן שנהיה הגיוניים. נעשה טוב וישר ובלי שחבונות והטובים בסוף ינצחו. לקחת מהם את משכורתם כי הם אכלו על חשבוננו. שיעמדו לפי סדר כל אנשי המנגנון שיש להם יד ורגל בנושא התעבורה והתיעול והניקוז. שיחייבו אותם לבוא להלווייה. שמשכורותיהם יוחרמו לשיפוץ האזור. שפעם אחת האשמים ישלמו. למה מופתעים - בתאונות ההדרכים זה אותו דבר

אתה מאשים את ש``ס בטביעת הילד?

תסלח לי אתה מדבר בלי קשר מדבריך ניכר בך שאתה כותב אך ורק להשמיץ את החרדים אין בדבריך משפט אחד שראוי להיכתב אתה סתם עוד אחד ששונא דתיים קל מאוד להאשים אתה אפילו לא ראוי לתשובה ממני!!!

אלוני.

New member
צדיק

ללא קשר למה שכתב ירון זהבי , כאשר משהו לא נראה לך אל תענה - זה מה זה פשוט..... וזה יותר אפקטיבי- וואלה.

לא תמיד אפשר

אני לא יודע אם אתה מצדיק אותי אבל נמאס כבר לראות אנשים מאשימים את ש``ס בכל דבר גם אני סולד מהרבה מעשים של ש``ס אבל אני חייב להוקיע אנשים שמתקימים מזה תקן אותי...

רבקה ל

New member
למה לנסוע לחו``ל ? העולם השלישי זה פה

מה חדש, מה ההפתעה ולמה אתה אומר בושה וחרפה... סוף-סוף אנו מתמידים במשהו ומגלים נחישות. לעולם יוצף רחוב הארגזים, גם אם נחזיר את ירושלים. לעולם יאמר ראש העיריה ``זו המורשת שקבלתי מקודמי`` וימשיך לשאת את הלפיד לבא אחריו... ולעולם יהיו, קצרי רואי, שיאמרו שאפשר גם אחרת. אנשים בשולי התרבות הישראלית, שיציקו לממסד יינשפו בעורפו ויחשבו לגדוע את שושלת. אי שם מאז פרטציה הקטנה של אפריים קישון ועד לרחוב הארגזים בימינו - אמן !

למעלה