שטפי דם חוזרים בשוקיים

• פותח הנושא leag
  • פורסם בתאריך

leag

New member
שטפי דם חוזרים בשוקיים

שלום אני בת 24 ומתאמנת בחדר כושר באופן קבוע, שומרת על אורח חיים מאד בריא. לאחרונה הבחנתי בשטפי דם חוזרים (אחת לשבועיים מופיע שטף דם בגדלים משתנים) בעיקר ברגליים, באיזור השוק. לא נראה לי שזה ממכה כלשהי. הם חולפים כעבר יומיים בערך. ממה זה יכול לנבוע? תודה!

RanLoel

New member
שטפי דם

בוקר טוב leag, אחד התפקודים הסינים של איבר הטחול הוא להחזיק את הדם בכליו. כאשר קיימת חולשה אנרגטית של הטחול, עלולה להתרחש "בריחה" של הדם מהכלים - שטפי דם. חשוב להגיע לאבחנה ברורה, להבין היכן בדיוק שטפי הדם (האם באותו מקום או במקומות משתנים?), חזות כללית (האם יש עייפות במהלך היום?), דופק, לשון ועוד כלים שמסייעים לנו לאבחן. טיפול נכון הכולל התאמת תזונה, דיקור וצמחים עשוי לחזק את הטחול ולפתור את הבעיה. יום טוב, רן

shovalili

New member
שטפי דם

אני רק אוסיף ואסייג, שחשוב מאוד ללכת להיבדק ע"י רופא על מנת לשלול מחלות שונות שמתבטאות בשטפי דם בלתי מוסברים. אם אחרי בדיקות ו/או במהלכן - אין ממצאים רפואיים, יש לרפואה הסינית בהחלט פיתרון יעיל לחיזוק הטחול ולהעלמת שיטפי הדם. בהצלחה שלומית

RanLoel

New member
צודקת! ../images/Emo39.gif

חשוב מאוד! מאיזושהי סיבה הנחתי שנעשו בדיקות... כמובן שיש להוועץ ברופא ולשלול מחלות כלי דם או מחלות סיסטמיות אחרות. רן

למעלה