שטראוס תפצה חרדים בגלל עצמות במילקי

d a p h n a

New member
לא יודעת לגבי סוכריות גומי ממש

אבל jelly bellys לא מכילות ג'לטין. פה ושם אפשר גם למצוא נחשי גומי או דובי גומי שלא מכילים ג'לטין, אבל זה יותר מאתגר.

d a p h n a

New member
אה, רק סייג אחד

יכול להיות ש-jelly bellys כן מכילות שעוות דבורים. אני לא בטוחה לגבי זה ואין לי עליי חבילה כדי לבדוק, אבל אם הבן טבעוני מחמיר אז צריך לבדוק.

היי עופרה

אני יודעת שאולי זה יקר אבל מצ"ב לינק אולי זה הפתרון בשבילך אני לא יודעת לגבי כשרות מהדרין שזה ללא ג'לטין ולא מצאתי הסמכה לגך באינטרנט. נהפוך הוא מצאתי הסמכה לכך שכשר למהדרין אפשרי למאכל גם אם יש בו גלטין זה כשוא לפלפןלים על כשרות מצרפת לך קhttp://www.tapuz.co.il/Forums2008/AddMsg.aspx?ForumId=1618&ParentMsgId=143958913צת מהחומר שמצאתי את בהחלט מוזמנת להישאר ולשאול שאלות כולנו פה מחפשים תחליפים לדברים שאנחנו אוהבים:))

עפרה ד

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

גם אני ראיתי שיש "כשר למהדרין" עם ג'לטין מעצמות דגים, ואז ראיתי פרסום שהכשרות של החברה הזו לא מספיק טובה.. בקיצור, ענייני כשרות באמת יכולים להיות מסובכים.. הסוכריות שמצאת בהחלט מהוות פתרון, אם כי על הפנטזיה של למלא שקיות ענקיות בסוכריות גומי כנראה שנצטרך לוותר (או להרוויח בפייס) אני בהחלט נשארת כאן בשמחה. ממרח העדשים משרשור התחרות כבר במקרר. הבן שלי הוא הצמחוני היחידי בבית, וחשוב לי מאוד שירגיש שמכינים לו, שיש לו מספיק מגוון ואוכל מבושל, ואני מרגישה שכל הזמן צריך למצוא דברים חדשים. מהגיוס המתקרב שלו אני די חוששת, גם מבחינת האוכל, אבל את הגשר הזה נעבור כשנגיע אליו. הוא לא טבעוני, אבל מקפיד מאוד על הצמחונות, ולא מעגל פינות. שבת שלום

אין לך מה לדאוג

בצבא יש מלא אוכל לצמחונים תמיד יש שניצל טבעול והם מבשלים בנפרד את התפוחי אדמה/אורז מהבשר. תמיד יהיה לו לחם וגבינות, שוקולד, ביצים אני הסתדרתי יפה מאוד בטירונות ובקורס ואחר כך אומנם הייתי בבסיס ליד הבית אבל גם שם הסתדרתי עם השקם - בגט עם חומוס וחמוצים ישר לירכיים שלי בחיי:)) שבת שלום

למעלה