שטרודל גבינה ../images/Emo92.gif
הבצק חומרים: 500גר' קמח לבן 100גר' מרגרינה ללא מלח מים לפי הצורך 3 כפיות חומץ קמצוץ מלח המילוי חומרים: 400 גר' גבינה (רצוי גבינה טרה עם הפרה) 150 גר' סוכר 1 ביצה 100 גר' צימוקים (לא חייבים) אבקת וניל קליפת לימון אחד הבצק: ללוש מהחומרים בצק, שלא נדבק לידיים, בסיון העשייה לתת לבצק לנוח כחצי שעה.את הבצק ניתן לחלק ל 3 חלקים. על מגבת מטבח לרדד את הבצק..עד שיהיה דק דק.להוסיף חלק יחסי של המילוי (גבינה) ולגלגל עם המגבת. לאפות בתנור מחומם מראש בחום של 180-200 מעלות כ25-30 דקות מעל ניתן לפזר אבקת סוכר בתאבון!