שיאי גינס

איסיטי

New member
שיאי גינס

אני זוכרת שפעם מצאתי כאן בפורום שלכם פעולת שיאי גינס לילד שלי יש יומהולדת בקרוב וכחובב ספר השיאים של גינס הוא רוצה יומהולדת בנושא. תוכלו לתת לי רעיונות לפינות שיאים (רצוי שיאים אישיים אבל גם שיא קבוצתי). כבר יש לי רשימה מסוימת - בלון המסטיק הכי גדול, מגדל קוביות סוכר הכי גבוה ועוד כמה. יש רעיונות ? תודה מראש

איסיטי

New member
ההודעה שלי זולגת לקצה העמוד

ובינתיים עד שמישהו אולי יתן לי רעיונות, רציתי לבדוק איתכם איך עושים משחק פיינטבול בלי כתמים בלתי ירידים מהבגדים ומהשטח ? הבנתי שיש אפשרות במים עם קרפ צבעוני (אבל אז האם מזהים את כתמי הצבע ?), בקיצור קצת פרטים לאמא זקנה ששוברת את הראש מאירגון יומהולדת לדרדס בן 10 תודה

srugit

New member
חוסר כתמים-

הדרך הכי פשוטה- שקיות זל! שמים על הילדים שקיות זבל וגם על הרגליים וככה רק זה נרטב והצבע לא יורד על הבגדים...

היי! אני אנסה לעזור קצת ../images/Emo3.gif

וואי, עשיתי כמה פעולות כאלה, מה זה מצחיקות... אבל עכשיו אני לא זוכרת כלום
כל התחרויות זה בין 2-3 ילדים. שיא הצלילה - לצלול הכי הרבה עם הראש במיים שיא המצחיק - תחרות בדיחות, שכמה מספרים ובוחרים את הכי מצחיק שיא המהירות - תחרות ריצה קצרה שיא החוכמה - חידון קצר באיזה נושא שיא הגמישות- לעבור מתחת למקל מטאטא כמה שיותר נמוך (לימבו) שיא הגועל - לאכול איזה סנדוויץ מגעיל כזה, משהו עם שוקולד, חומוס, קטשופ, גבינה וכו'... שיא הכוח - תחרות הורדת ידיים שיא החום - זה בין שתי קבוצות- להלביש ילד בכמה שיותר בגדים שיא המקוריות - למצוא כמה שיותר שימושים לאיזשהו חפץ שיא האומץ - לתת ביס בבצל/שום/פלפל חריף (ולבלוע) === בקשר לפיינטבול - לא באמת מזהים את הצבע עם קרפ.זה דליל מידי. בקשר לניילון - לא מזהים את הצבע על הניילון בחיים, כי המי קרפ, או מי גואש יותר מידי דלילים ופשוט מחליקים. צריך להגיד להם לבוא עם חולצה ומכנס שאפשר להרוס... ושמים ניילון על הנעליים. אבל ב90% מהמיקרים זה פשוט נהייה באלגן השפרצות אחד גדול, ככה שהקטע של הצבע לא כזה קריטי
המון המון בהצלחה
וסחתיין על היוזמה

למעלה