שיאן-צ'אנגאן

tals56

New member
שיאן-צ'אנגאן

היי שוב...למי ששם לב אני מציף כאן את הפורום בהודעות כמו שאני עושה בפורום יפן שפה ותרבות ובעוד פורומים אחרים (אין מה לעשות שאני מוצא פורום אני מתעלק עליו כמו עלוקה) טוב אז לא משנה בואו נמשיך, טוב אז אני משחק במשחק רשת שקוראים לו SILKROAD ONLINE שדרך אגב הוא משחק מאוד טוב...מי שרוצה לשחק אני ישים פה קישור אליו, טוב אז מתחילים שם בעיר שקוראים לה JANGAN ויש שם פסל דרקון ענקי באמצע העיר ואני רוצה לראות תמונה שלו במציאות,ואל תגידו לי שזה לא אמיתי כי ראיתי תמונות אחרות של העיר והם עשו את המשחק מאוד דומה לעיר (העתיקה לא המודרנית) אז למי שיש בבקשה תפרסמו תמונות ואם אתם רוצים לשחק תשחקו בסרבר XIAN.. תודה וסליחה על הצפת הטובים האלה שעשיתי כאן..

GnomeBubble

New member
המשחק הוא קוריאני

בגלל זה הם כנראה עיוותו את השם. מכל מה שאני יכול לקרוא שם, אני די בטוח שהכוונה היא ל-Chang'an הלא היא שיאן (Xi'an) של ימינו. באתר של המשחק מדברים גם על "הקבר של Ch'in" ודי ברור שהכונוה לקבר המפורסם מאוד של Qin Shi Huangdi, הקיסר הראשון של סין המאוחדת, עם חיילי הטראקוטה, שנמצא כמובן בשיאן. אני לא הייתי בשיאן, בכל מקרה, ואני לא יודע שום דבר בנוגע לפסל של דרקון, אבל אתה מוזמן לשאול את Omiz, שהוא חובב שיאן הידוע (והיחיד?) בפורום.

tals56

New member
אז ככה קוראים לזה?!QIN SHI?!

אני חיפשתי הרבה על זה!אני אוהב להרוג שם את הTOMB STONE... וככה רושמים CHANGAN חיפשתי בויקיפדיה וזה מצא... הא ואיך קוראים לDONWHANG במציאות?אני חייב לראות את זה! וגם ראיתי איך הם עשו שם את החומה יאא משחק מדהים!!(וגם קאראקוראם עשו אותה מאוד יפה!)

GnomeBubble

New member
donwhang?

זה כבר לא נשמע מוכר... הקוריאנים האלה והעיוותים שלהם
אני מניח שזה משהו כמו donghuang או tonghuang בסינית...

Xiaose

New member
Dunhuang

עיר מדהימה לפי תמונות,נמצאת בGANSU אם אני לא טועה, בSHORT LIST שלי לטיול ב5.1 ולא קוראים לזה QINSHI, לקיסר הראשון משושלת QIN, זה שלראשונה איחד את סין, קראו QINSHI HUANGDI, הפירוש המילולי הוא הקיסר הראשון של שושלת QIN

happydog23

New member
הייתי שם, אכן מקום יפה

תרים מייל אם אתה צריך פרטים/טיפים

GnomeBubble

New member
נראה מקום יפה

נוסף גם לרשימה שלי. נראה לי הטיול הבא יתמקד מאוד בצפון-מערב סין.

למעלה