שיאצו/ דיקור לטיפול ברינו סינדרום(סקלרודרמה)?

סהר271

New member
שיאצו/ דיקור לטיפול ברינו סינדרום(סקלרודרמה)?

שלום, אני סובלת מרינו סינדרום כביטוי למחלת סקלרודרמה שיש לי. אני מחפשת היום להוסיף לטיפול התרופתי גם טיפול אלטרנטיבי אשר אולי יכול לעזור גם כן. בזמנו הומלץ לי כי רפואה סינית יכולה לעזור בעניין זה. האם אכן יכול להיות קשר חיובי בין שיאצו או דיקור לבין טיפול במחלות ריאומטיות או ספציפית המחלות שלי? אשמח מאוד אם תוכלו לסייע לי. תודה!

שלום סהר.

מי שהמליץ לך על רפואה סינית- צודק! מנסיוני בטיפול בבעיה, בהחלט ניתן לשפר את איכות החיים של הסובלים מתסמונת רנו, שמתלווה לסוגי מחלות שונות. הדיקור ורפואת הצמחים הסינית, תורמים להרחבת כלי דם ושיפור זרימת הדם לרגליים ולידיים ע"י חימום וייצירת תנועה של דם וצ'י [אנרגיה], בתוך כלי הדם בפרט ובגוף בכלל. יתר על כן, הרפואה הסינית עשוייה לתת מענה גם לסימפטומים שקשורים לסקלרודרמה. רפואה שלמה. שירי.

סהר271

New member
הבדל בין הטיפולים

הי שירי, תודה על המענה, זה מאוד מעודד לדעת שישנן אפשרויות נוספות לטיפול בבעיה. מניסיונך, האם ישנה עדיפות כלשהי בין השיאצו לעומת הדיקור? מה ההבדל ביניהן למעשה ברמת ההשפעה הטיפולית והאם הם עובדים על אותו הדבר? תודה!

סהר שלום

ברפואה סינית יש אפשרות לשלב בין דיקור, צמחי מרפא וטווינה- או שיאצו באותו טיפול על ידי אותו מטפל, וזה הטיפול הכי מתאים לך , ביחד עם תזונה מתאימה. אם רק שיאצו או דיקור הייתי הולך על דיקור למרות ששוב עדיף לשלב.. בהצלחה.

למעלה