שיאצו ותסמונת טורט

שיאצו ותסמונת טורט

שלו, האם אפשר לעזור בהרגעת "טיקים" (המון קפיצות, תנועות ידדים, אמירות) בעזרת שיאצו? מישהו התנסה? אשמח לשמוע. שיהיה שבוע נפלא!

במרפאה הנוירולוגית בוולפסון יש

הרבה התעסקות עם טיקים. כשעשיתי את ההתמחות בילדים של תמורות, עשיתי סטאג' במרפאה הנפלאה הזו, שעוזרת להמון ילדים עם טיקים. הם משלבים גם דיקור, בחלק מהפעמים, ובמקרים קשים גם צמחים. כמובן שככל שמתחילים בשלבים מוקדמים יותר, לפני שהפתולוגיה מתקבעת, ההצלחה גדולה יותר. באותו עניין, דר' ניר עמיר (מנהל המרפאה המדוברת ומנהל תמורות) פיתח גישה התנהגותית מעניינת לשליטה בטיקים. בקיצור, בהחלט אפשר לעזור! מירב מזרחי - מטפלת ומורה לרפואה סינית Dip. Ac. CH [email protected] 054-2042086

ינוקא1

New member
היה לי מטופל עם התסמונת

לצערי הוא לא היה מהמתמידים , אבל לאחר כל טיפול היתה לו הקלה זמנית - בזמנו טיפלתי בו בעיקר במגע. אני מניח שאם מטפלים לאורך זמן , ניתן להשיג גם הקלה יציבה יותר. (אני עכשיו באפטר מהמילואים , אז יהיה לכם קצת חופש ממני . . .
)

grishayoyo

New member
בסין טיפלנו בבחור עם תסמונת טורט

הבחור היה בן 23 והטיפול העיקרי בו היה בדיקור (בחודשי החורף הוא טופל בצמחים). אני הייתי נוכחת רק במשך חודש אבל הפרופסור שטיפל בו באופן קבוע סיפר לנו שהבחור מגיע כל שנה בקיץ לסדרת טיפולים (30, הטיפול שם היה יום כן - יום לא) ובחודשי החורף כמו שאמרתי הוא מטופל רק בצמחים. במשך השנה הוא כמעט לא סובל מהתסמונת. לטיפול הראשון שבו נכחתי הוא הגיע עם תסמינים קלים יחסית וכבר במהלך הטיפול ניתן היה לראות את השיפור במצבו. בהצלחה ! קרן

למעלה