שיא החוצפה ואנקדוטה..

שיא החוצפה ואנקדוטה..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אתמול, בעודי מאבטח "יריד אומנים" (סתם שוק....) במודיעין, אני עומד עם האמבולנס סמוך לצומת, עם הפנים לצומת ושומר על נתיב פנוי לפני למקרה ואצטרך לצאת מהמקום במהירות...המון "ישראלים" מנסים לחנות לפני האמבולנס ולחסום אותו (למה לא ??) וכשאני מבקש...נוסעים למקום אחר.אז אתמול הגיעה גברת, חנתה, ניגשה מתנדבת (אקונומיקה...)וביקשה ממנה לא לחנות כי האמבולנס צריך נתיב פנוי ואז , הגברת:.."אז תזיזו מפה את האמבולנס....." יצאתי אתמול לתאונת דרכים קלילה. ברכב הנפגע : זוג וכלבץ האשה עולה לאמבולנס והגבר : "עד שאני לא מוצא סידור לכלב אני לא בא...בעצם, למה שלא ניקח אותו גם ? אני באמת רוצה שתבדקו אם הכלב נבהל....." דרושים וטרינרים מתנדבים למד"א......

inbale

New member
אי ישראלים איזה עם ......./images/Emo5.gif

האמת שיש לי שפע של סיפורים כאילו מחדר המיון...רק במשמרת האחרונה שלי היה לי סיפור כאשר ישבתי בעמדת המיון הראשונית (אחות קבלה) על השולחן ערימה של תיקים ואנשים מחכים בחוץ להכנס פתאום נכנסת אמא נרגשת עם ילד בן 15 שנשרט באיזור הפנים מנפילה מאופניים ואומרת לי " הוא מקרה דחוף!! אני לא יוצאת עד שאת לא מקבלת אותו" לא עזר כל ההסברים שלי שבחוץ ממתינים אנשים מבוגרים יותר ודחופים יותר היא התעקשה שאני אראה אותו במיידית. באחת המיטות בתוך המיון התנחלה לה בחורה בת 20 כיוון שהיא לא חשה טוב...היא וההורים שלה פשוט סירבו לפנות את המיטה ויהי מה. לא ענין אותם שמישהו התמוטט לנו באמצע המיון ונשארנו ללא מיטות...או שאנשים יושבים שעות בחוץ וממתינים למיטה שתתפנה. כמובן שאחרי הויכוח עם הצוות מצאתי את הבחורה ברוב חוצפתה יושבת על המיטה ומדברת בפלאפון. רק כדי שתבינו עם מי יש עסק....אוחחחחחחחח. לפני שבוע הביא בחור צעיר את ספתא שלו בבצקת קשה ברכב הפרטי. היא הגיעה אלינו במצב של פרה אקס . ניגשתי אליו מאוחר יותר ואמרתי בטונים נמוכים ובנימוס "פעם הבאה כדאי שתזמין אמבולנס כי מספיק שהיה עיכוב קטן בדרך ומי יודע מה היה קורה" ואז הבחור אומר לי...אבל אמבולנס עולה כסף!!! (הוא נראה לבוש לא רע בכלל ולא ממש בחור במצוקה) שב"ש ניפלאה לנו.

לא רק אתה אחת עשתה בעיות ../images/Emo104.gif

אמנון ציין רק אחת אבל בעקרון כל בנאדם שני שניסה לחנות שם שואל למה? וכשמסבירים אז התגובה היא אז מה? איך? איעפה יש שלט? בקיצר לאפחד לא אכפת...

לאמנון ולאקונומיקה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאמנון ולאקונומיקה שלום
ולכל באי הפורום שלום
ההרגשה של הכיכר הזאת כל כך מוכרת לפני כחודשיים פחות או יותר הייתי שם אם נהג עובד מהתחנה שלי מראשל"צ באנו הוא קיבל את האבטחה הזאת וביקש מממני לבוא איתי לאבטחה הזאת אם אני יכול אז באתי איתו הוא אסף אותי בשבע וחצי מהבית וייצאנו לכיוון מודיעין הגענו בסביבות 8 ורבע יישבנו שתינו קפה בחדר עובדים בדקנו את האמבולנס ובסביבות 9 אני חושב ייצאנו לשם התמקמנו כמו שתיארת אמנון אם הפנים לכיוון נתיב פינוי מהיר בצד השני של הצומת כל אותה כיכר גדולה עמד רכב הכיבוי הם עמדו מצד שמאל שלנו ומצד ימין שלנו היה האוטובוס של בנק הדם שעשה באותה עת התרמת דם וכמו שאתה מספר גם אותנו חסמו לא פעם ולא פעמיים וזה באמת היה מרגיז פעם אחת חסמו אותנו ולא הסכימו ממש לזוז רק אחרי שהזמנו את המג"ב שעמדו שם וגם אז לאחר וויכוחים רבים הם הסיכמו לפנות לנו את המקום ואתם כל כך צודקיפ עפ יישראל כזה עם שלא נדע.... אבל אחרי הכל אחרי השיעמום המטורף בלי טיפול אחד
היה כיף צוות בנק הדם שהיה שם היה נחמד מאוד אנשי צוות הכיבוי היו נחמדים מאוד מדיי פעם לקראת הצהריים באו ילדים קטנים אם ההורים שלהם וביקשו לראות את האמבולנס מבפנים וגם את הרכבים של הכיבוי בקיצור אחרי כל הוויכוחים אם הנהגים שהחנו את רכביהם מולנו היה נחמד מאוד. שיהיה שב"ש לכולנו

זו הייתה כלבה ../images/Emo8.gif ../images/Emo104.gif

זה מה שנקרא ישראליות... בגלל הזוג הזה אחרתי הבייתה ולא היה לי מספיק זמן לארגן הכל למסיבת יומולדתי... אבל אני לא מתלוננת רק אנשים אל תקחו את הכלב שלכם חצי מדינה ברכב רק כדי לבקר חברים... מצבים כאלו לא נעימים ואני בטוחה שהכלב לא מת על לשבת כל כך הרבה זמן במקום קטן וסגור

גלגולX

New member
אני לא מבין למה אתם מתפלאים כל כך

מה לעשות שאנחנו הישראלים מתנהגים ככה. כמה פעמים קרה לכם שהגעתם לבית של חולה וכמעט חטפתם מכות על זה שלא הגעתם מהר ובסוף מתברר שהחולה המסכן נשרט בציפורן הקטנה?!?!?!?!?

למעלה