שיא החוצפה של משטרת חברון

שיא החוצפה של משטרת חברון

פורעים ערבים תקפו ויהודים נעצרו 21:48, 29 ספטמבר 2005 / כ"ה באלול תשס"ה "ערבים מתנפלים על ילדינו, אחד הנערים נפגע מאבן וגונבים עז. הילדים מזהים חשוד, החיילים מעכבים אותו אך קצין שמגיע לשטח משחרר את הערבי". התוצאה: שתי נשים ושני ילדים יהודים עצורים על הפרת סדר ותקיפה. (תמונה: ארכיון) סמוך לשעה חמש אחר הצהריים החלה התקרית ברחוב דוד המלך (הרחוב היחידי המותר לתנועת יהודים) בחברון כאשר קבוצת בחורים ערבים יוצאת מהקסבה ומתנפלת על קבוצת ילדים יהודים שלקחה עז מפינת החי למרעה במקום סמוך. הערבים תקפו אותם באבנים ופצעו אחד מהם בזרועו, גנבו את העז וברחו חזרה לתוך הקסבה. אנשי חברון מדווחים כי הילדים רצו אחריהם לתוך הקסבה והזעיקו כמה מבוגרים כדי שיסייעו להם להחזיר את העז. למקום הגיעו גם אמהות וכן דובר היישוב, נועם ארנון. המבוגרים ניסו לשאול ערבים בסביבה כדי לברר מי התוקפים. במהלך השיחה זיהו הילדים את אחד הערבים שהשתתף בתקיפה. בשלב זה הגיע כוח צבאי למקום והילדים ביקשו ממנו לעצור את החשוד בתקיפה. ארנון מספר לערוץ 7 כי "החשוד עוכב אך למרבה התדהמה, לאחר מספר דקות, פשוט עזב התוקף את המקום לעיני הקצין והחיילים מבלי שהללו נקפו אצבע". "הילדים התריעו כי הוא בורח אך הקצין סירב לעוצרו וסירב לנמק את סיבתו לכך. במקום זאת הזעיק הקצין מגדוד לביא שוטרי יס"מ שהתחילו לדחוף את היהודים החוצה, בהמשך נעצרו שתי אמהות ושני ילדים", מספר ארנון. לדבריו, "משטרת חברון כהרגלה מחפה על התנהגותה הנלוזה בהטחת עלילות ובמעצרי שווא והוציאה הודעה שהיהודים נעצרו בחשד לתקיפת פלשתינים". וועד התושבים בעיר הודיע כי ישקול לתבוע את הקצין ואת השוטרים האחרים בעקבות האירוע החמור. אנשי הוועד מציינים כי "משטרת חברון חזרה לסורה ולמנהגיה מהעבר שקיווינו שחלפו מהעולם. אנחנו דורשים התייחסות הוגנת ואכיפת חוק גם על הערבים. הגשנו תלונה למח"ט, מוטי ברוך, שאמר שיבדוק את הנושא". דובר משטרת ש"י פרסם מוקדם יותר בהודעתו כי שלושה מתיישבים נעצרו לאחר שנכנסו לקסבה בעיר ויידו אבנים על ערבים. המשטרה האשימה אותם בהתקהלות אסורה ובתקיפה. זה כמו שגנבים הכנסו אליכם הביתה והמשטרה תעצור אותכם

One Echoe

New member
מה קורה לנו?

מה הולך כאן? פאק. אני בהלם ממה שאני קורא. ערבים תוקפים יהודים, והיהודים נלקחים למעצר? זה מוזר. ואם זה נכון ואמיתי, הפושעים צריכים לקבל את הדין. ואני מתכוון גם לערבים וגם לשוטרים.

תאמין שאם זה מגיע

למבזקים וחדשות זה אמיתי גם אמיתי העיקר אמרו שהמתנחלים פוגעים בערבים אבל כמה שהימים עוברים אתם רואים שההפך הוא הנכון כמו שהיה בכיכר פריז וכמו שהיה היום

One Echoe

New member
יש הרבה חרא ערבי.

כמו שיש הרבה חרא יהודי. אבל באופן כללי, הם האויב כרגע, וצריכים לטפל בזה, כמו שצריכים...... בלי לאבד את המוסריות ואת ההגיוניות שלנו בתור מדינה דמוקרטית ומודרנית. עצוב לי שזה ככה, אבל ...=\ זו הטיפשות של האנושות שהביאה אותנו למצב הזה..

למעלה