שיא החוצפה

kobitton

New member
שיא החוצפה

מול גני הילדים ברחוב יהודה נערמה לה ערימת פסולת , ההתחלה היא משאריות של עבודת הקבלן שביצע את הריצוף , אבל לראות שהערימה הולכת וגדלה בעבודות גינה ועוד זבל זוהי ממש חוצפה , מה אנשים חושבים שבאמצע הרחוב מול גני הילדים זה המקום לזבל? מושי אני מקווה שאתה קורא את ההודעה הזו כי כבר לפני שבועות פניתי בנושא הזה . ושיהיה לכולנו יום טוב ושבוע טוב

זבל'ה...

א. הקבלן אמור להגיע ולסיים את העבודה במקום, כולל תיקון השקיעות. ב. חבל באמת שאנשים מתעצלים ומנצלים את הערימה במקום ללכת עד סוף רחוב מנורה (וזה אפילו לא רחוק) להשליך שם את הפסולת. צודק. חשוב לא להרפות מלנדנד לאנשים. השבוע מתוכננת להגיע משאית מנוף אשר תאסוף את ערימות הפסולת מפתחי הבתים ואנחנו נחייב את האנשים שהשתמשו במשאבים ציבוריים לנוחיותם. מקוה שזה יעזור. ג. אני משתדל לעיין באתר כל יום ולהשיב על הפניות. מושי.

kobitton

New member
כבר עבר שבוע

לצערי עדיין הזבל מול גני הילדים נמצא, תגיד לי מושי לאף אחד לא איכפת?

../images/Emo127.gifועוד איך אכפת!!!

קובי, אינני יודע מה הכרותך עם מערכות מוניציפליות, אבל לפעמים טחנות הצדק, גם אם טוחנות לאט, טוחנות ועוד איך. ולנמשל: קבלן מטעם המועצה טיפל בבעיות המים בגנים שברחוב יהודה בתקופת החורף. סחף וגשמים ברוכים גרמו למרצפות הרחוב לשקוע. התבצע סיור במקום עם מנהל מחלקת תברואה (האחראי גם על נושא המים) וניתנה הוראה לקבלן לתקן את השקיעות ולפנות את ערימת החומר מילוי. במשך כשבועיים + נדנדתי לגורמים במועצה לבצע את הדרוש, ואז נפטר אביו של הקבלן. לאחר השבעה פניתי אליו ישירות והוא הבטיח שיטפל. אתמול (לא יודע אם ראית) היה הקבלן בישוב וטיפל בחיבור גני הילדים ברחוב יוחנן למערכת המים הישובית. תוך כדי הוא גם סיים את התיקון בשקיעות ברחוב יהודה. את פינוי הערימה אמור לבצע הקבלן פיתוח שעובד בגנים ביוחנן בעזרת הטרקטור והמשאית שלו. הוא אמור היום-מחר לבצע את הפינוי. לצערי/לשמחתי, אנחנו לא בצבא ופקודה שלי לא מתבצעת על המקום ללא התחשבות בעלויות ובזמינות. מדובר על מערכות יותר מורכבות וגם אם צריך בשביל זה לבצע עשר-עשרים שיחות טלפון וכדומה הדברים מתבצעים. לכן צריך, לעיתים, לגלות סבלנות ואורך רוח ולסמוך על עובדי הציבור העושים מלאכתם נאמנה. לסיכום: כמו כל קרחון, הצופים רואים רק 10% ממנו. המסה העיקרית מתבצעת מתחת לפני המים, לפעמים בקור מקפיא ותמיד בשקט, בלי רעש וצילצולים. יום טוב ותודה על המעורבות החברתית ועל האיכפתיות שאתה מגלה!

למעלה