שיא חדש בחוסר רגישות בתור ביתו של מי שנפל ברצועת עזה אני מזדעזעת מחוסר הרגישות. בושה!
ס סיגל שהרבני New member 16/1/08 #1 שיא חדש בחוסר רגישות בתור ביתו של מי שנפל ברצועת עזה אני מזדעזעת מחוסר הרגישות. בושה!
ו ויקי29 New member 17/1/08 #3 סיגל אני מזדהה אתך בכל לבי. אין גבול לאטימות ולציניות, שגובלות לעתים בחוסר שיפוט ובטירוף מערכות של ממש. לא נותר לנו אלא להצטער צער כפול ומכופל על כל מי שהקריב את חייו למען אלה המסוגלים לנסח כותרת מעין זו. שלך באהבה, ויקי
סיגל אני מזדהה אתך בכל לבי. אין גבול לאטימות ולציניות, שגובלות לעתים בחוסר שיפוט ובטירוף מערכות של ממש. לא נותר לנו אלא להצטער צער כפול ומכופל על כל מי שהקריב את חייו למען אלה המסוגלים לנסח כותרת מעין זו. שלך באהבה, ויקי
ס סיגל שהרבני New member 17/1/08 #4 תודה ../images/Emo201.gif אני לא יכולה לתאר את התחושות הקשות שיש לי מה"טוטו הרוגים" הזה הם גם לא פרסמו את התגובה שלי בטוקבקים
תודה ../images/Emo201.gif אני לא יכולה לתאר את התחושות הקשות שיש לי מה"טוטו הרוגים" הזה הם גם לא פרסמו את התגובה שלי בטוקבקים
ס סיגל שהרבני New member 19/1/08 #6 אצלי עדיין עובד באיזה דפדפן את גולשת? יש לך אולי חוסם פופ-אפים או משהו כזה? נסי להעתיק את הכתובת לחלון חדש של הדפדפן
אצלי עדיין עובד באיזה דפדפן את גולשת? יש לך אולי חוסם פופ-אפים או משהו כזה? נסי להעתיק את הכתובת לחלון חדש של הדפדפן