שיבולת שועל

hilase

New member
שיבולת שועל

שיבולת שועל

ליאורה שלום האם לבנה מהירה לבישול, נחשבת לדגן מלא? תודה hilase
 
שיבולת שועל

שיבולת שועל

הי כל סוגי שיבולת השועל דומים מכיוון שאין אפשרות להפריד במקרה של בין הגרעין לבין הסיבים ולכן אפשר להשתמש גם בסוג להכנה מהירה כדגן מלא ליאורה חוברה
 

dar pearlman

New member
יש הבדלים בין מוצרי השיבולת הנמכרים



קראתי את תשובתך ליאורה, אך אין ספק שעיני רואות הבדלים עצומים לבין הקואקר אינסטנט של החברות האמריקאיות לבין קואקר של טעם טבע או הרדוף. הם אבקתיים ולבנים בעליל, והאחרונים קשיחים, חומים וחסרי כל עיבוד. השאלה לגבי דגן מלא היא קצת יותר מורכבת לדעתי. דגן מלא אמור להיות כזה שנשאר בצורתו המקורית ולא עבר שום תהליך עיבוד לא? ואם אכן כן, לפי ראות עיני זה מלא וזה לא. אז מה את אומרת, למרות שאנחנו לא בפורום לדקדוק.
 
המשך שיבולת שועל



שלום לך כאשר מגדירים כדגן מלא הכוונה שלא הורידו ממנו את הסיבים . באופן עקרוני בשיבולת שועל לא מוציאים את הסיבים (כמו בחיטה) אלא טוחנים (ואז זהו רק שינוי בגודל) או מעבירים תהליך שמקצר את הבישול. אז למי שנוח בהחלט עדיפה הצורה המקורית אבל לפעמים אילוצי החיים קצת מקשים עלינו ולכן עדיף לאכול שיבולת שועל בהכנה מהירה מאשר לוותר בכלל. וההבדל באמת אינו משמעותי מבחינה תזונתית בברכה ליאורה חוברה
 
למעלה