יש הבדלים בין מוצרי השיבולת הנמכרים
קראתי את תשובתך ליאורה, אך אין ספק שעיני רואות הבדלים עצומים לבין הקואקר אינסטנט של החברות האמריקאיות לבין קואקר של טעם טבע או הרדוף. הם אבקתיים ולבנים בעליל, והאחרונים קשיחים, חומים וחסרי כל עיבוד. השאלה לגבי דגן מלא היא קצת יותר מורכבת לדעתי. דגן מלא אמור להיות כזה שנשאר בצורתו המקורית ולא עבר שום תהליך עיבוד לא? ואם אכן כן, לפי ראות עיני זה מלא וזה לא. אז מה את אומרת, למרות שאנחנו לא בפורום לדקדוק.