שיבולת תקשיבי טוב וגם אתם

שיבולת תקשיבי טוב וגם אתם../images/Emo124.gif

זה שאני גם פרקליטה וגם נשואה לא עושה אותי שיבולת!!!!!!!! רק עכשו הביאו לידיעתי שחושדים בי... אני את מלחמותי מנהלת בריש גלי ולא באופן נלוז כזה, של איומים, התראות ונקמות דם. ניהלתי פה מספיק מלחמות כך, שיכולים הייתם לתהות על קנקני וגם על סגנון כתיבתי. ואם, גברת שיבולת דבריך מכוונים אלי- אז בקשה דברי בקול צלול אני שומעת טוב. אם לא אגיב זה רק בגלל בעיות תפוזיות ואם יהיו לי כאלה אדאג שדברי ו/או תגובתי יגיעו לאוזניכם. אז בבקשה!!!!!!

מי שחשד שיקום פה

לא ידעתי שכזאת קנוניה מתנהלת מאחורי גבי. בקשה אמרו פה מה שיש לכם לומר בושו והיכלמו!

N i c e M a n

New member
היי פלג.חבל שיש לך פתיל קצר.לדעתי

מדובר כאן על צמד ותיק , ואת חדשה כאן. (ג'מני חדש...
) מי שטפל זאת עלייך ,ניסה לעבוד עלייך או שידע שיש לך "פתיל קצר" ותעוררי רעש. עצתי לך, שבי בשקט (כמוני), ותני למלחמה להתנהל מול עינינו, יעני ישחקו הנערים לפנינו. אחרי פלישה קצרה לתחומייך, אני משיג חזרה את כוחותי, וחוזר לתצפיות. ערב טוב

קומו כל מי שחשד דברו פה

וגם את שיבולת לא ידעתי שכזאת קנוניה נרקחת מאחורי גבי. בושו והכלמו ובראש וראשונה את שיבולת!!!!!

ואנא מכם אל תקפיצו שרשור אחר

כי מה שקרה פה כל כך חמור, אני לא אעבור על זה בשתיקה רוצה ללבן פה את כל הדברים

לתשומת לב כולם. מעיד משבועה ששיבולת

זו לא פלג ולא חולות, וזה וודאי במאת האחוזים!!!!!!!!!!!

איפה אתם שפנים? עורו דברו!!!!!

וכל כך היה לי טוב פה ימי הולדת וטבנקין והצייר ובסוף זה מה שאתם חושבים עלי???????????????????????????????

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
א. אנחנו לא שפנים אלא ארנבות

ב. לא זכור לי שמישו האשים אותך כאן בפורום כך שזה בטח היה בטלפון, דוא"ל או מסר אז אנא, תמשיכי באותה מדיה את מלחמתך.

Sודית

New member
פלג...תתרגעי לך...אנא....

השפנים יישארו שפנים, גם אם תצרחי בחוצות שיבואו. אותי מעניין יותר מי הדליק אותך, ברעיון הזה, שזו את או שהמילים נכתבו עלייך???? סודית....בלי מלחמות.

TAMNUNA1

New member
יאללללה כוווווווולם לאברבאנל../images/Emo110.gif

פרניואידים, מה קרה לכם...... מה זה פה נשף מסכות? ואני בכלל לא תמנונה אני.......נחשו מי מה מו.... וואלההההההההההההה טוב ששאני עוד לא יושנת ואיפה נייסי ששואל כל יום איפו זה ואיפו זה ואיפו זאת? אהההההה????????

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אני עוד לא יושנת למרות שאיימתי הכל בגלל שהשיח קרא לי פולניה. שמעת דבר כזה נונה? נו טוף אני אשן לבד בחושך.

TAMNUNA1

New member
דניאלוש הוא טעה בטח חשב../images/Emo110.gif

עלי. את חושבת שהוא אוהבת פולניות?

Sודית

New member
נונה, מי זה "הוא אוהבת"??

מה גם הוא זה היא??? דייי נמאס כבר....איפשר ככה איפשר להאמין באפ'חד.... סודית....מי הוא מי???

TAMNUNA1

New member
../images/Emo150.gifכן גם הוא מתחזה הוא../images/Emo110.gif

בדווינית ממוצא רומני מההר הגבוה ליד סנטה קטרינה (לא הקדושה). לחשווווווווווווווווווווו שושושושושוושו ליייייייייייייייייי

טומי*

New member
../images/Emo124.gif הלו א/נשים ..מה פה קורה..

פה? לא הייתי מהבוקר,היה לי יום מלא פעילויות מחוץ לבית ערב טוב לכן/ם

למעלה