שיבולת תקשיבי טוב וגם אתם

טומי*

New member
את ההיא אני לא מבין בכלל...../images/Emo6.gif

נראה לי שכותבת בערמית

טומי*

New member
Sודית אפשר להפריע לך מחר.(היום)...

בעבודה? יש לי סידורים בקרבת מקום

N i c e M a n

New member
תגידי לי דניאלה, כחברה של תמנונה,

כך לפחות הלשינו לי, יש לך הסבר מדוע היא לא מפסיקה ל'Zיין ת'שכל בקשר "למדור לחיפוש קרובים"?

אולי משהו

יכול להסביר לי מה קורה כאן היום אתמול ומאז שהגיעה לכאן שיבולת 18? אני כבר איזה יומיים בוהה במסך ומנסה להבין מה קורה כאן בפורום הזה הגעתי לכאן לפני כחודש בערך והיה לי עד כה,כייף להגיע לכאן לראות את השירים, הסיפורים, בדיחות ותמונות . אבל שונאת שונאת ריבים רמאיות, או כל דבר שקשור למדון אז אנא שוב אסבירו לי מה קורה .

Sודית

New member
אז אולי עדיף לא לדון בזה....

אם את כך וכך לא אוהבת ריב ומדון???? אגב, אולי יותר עדיף שתספרי לנו לאן נעלם לנו הווילד???? סודית לא ראתה אותו ימים.

TAMNUNA1

New member
Sודית זה שייך למדור לחיפוש../images/Emo110.gif

קרובים. בקרוב יצא מכרז לראש צוות לחיפוש קרובים ואז נראה איפו נעלמו כולם. אולי בעצם נזמין את הווילד הזה לחקור לנו את המקרה. ונגמור????. אה סודית?????

N i c e M a n

New member
תמנונה'לה, כדאי לי להגיש מועמדות

למיכרז? מבטיחה לבחור בי? לפחות את זה את חייבת לי....

N i c e M a n

New member
תמנונה'לה, זה כבר לא יפה....

מזה מספר ימים הצמדת לי איזו שהיא תכונה של ..עכשו כאשר אפשר לעשות איזה ביזנס טוב בגין אותה תכונה, אני שוב פעם צריך לשלם.....גם בעיניני שוחד יש גבול. אבל כפי שכבר הלשינו לי , כנראה שיש עם מי לדבר (איתך..), אני מוכן להקריב לא מעט.....פרטים רק בסודי סודות (לא סודית...!!!)במסר אישי מאובטח עם ENCRIPTION ברמה של 128 ביט לפחות. ודי לחכימא

אין בעיה סודית

פשוט רציתי להבין מה קורה כאן ביומיים האחרונים זה הכל אך באם לא מוכנים לתת לי תשובות גם זה מקובל גם זאת תשובה ולגבי וויילד , הוא יושב ולומד ואין לו כנראה זמן לפורום גם אני כמעט ולא יוצא לי לשוחח איתו כל בוקר יוצא מאד מוקדם מביתו וחוזר מאוחר בערב , ואז יש משפחה , שעורים, עבודות וכו' וכן יש לו את החבר הטוב שלו שהתעורר אחרי מספר חודשים שנפצע מאד קשה, לכן כנראה שלא מגיע בימי השבוע אלה רק בסופי השבוע כאשר יש לו קצת יותר זמן לחברים ולפורום

Sודית

New member
תודה לך חמודה על המידע....

מיסרי לו דש ובהצלחה בלימודים. האמת יהודית, שחוץ ממה שנכתב פה, אני חושבת שאף אחד לא יותר יותר. אז אם את רוצה להיות בעניינים... תכיני פשוט שיעורים
למה שאנחנו נעבוד ואת לא???. סודית מודה.

ברבארה

New member
ואני טובעת ---גם תובעת לדעת

זכותו של כל פלשיתנאי לרכוש השכלה ודעת ....ואני בטוחה מעל לכל ספק שזה שאורניהו איננו כאן אומר הכל ,,,לדעתי הוא שיבולת בשדה ,,,אין לי שום הסבר אחר

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני אסביר לך

בכל פורום וצ'ט יש תמיד כאלה שמנסים לקבל צומי על ידי זה שהם מחרבים לאחרים, הפורום הזה לא יוצא מהכלל ומידי פעם תהינה הודעות מוזרות של "חוצנים" או של מתוסבכים מתוך הפורום בניק שונה שמנסים לסגור כל מיני חשבונות ישנים. גולשים מנוסים משתדלים להתעלם ואחרים מתערבים לפעמים בריבים לא להם וחוטפים ריקושטים.

N i c e M a n

New member
ומה לגבי אותם מתערבים בריבים לא להם

בכוונה? האם הם נחשבים למנוסים או לא?..

למעלה