שיבולת תקשיבי טוב וגם אתם

TAMNUNA1

New member
פלגגגגגגגגגג מה זה צריך ../images/Emo110.gif

את לא צריכה להזמין את שיבולת היא באה בלי הזמנה אבל את אל תתני את המקום שלך מקסימום מרשה לך להחליף ניק חדש ותשימי לידו איזו חמסיקה בבקשה! לעולם נאוור אוור תוותרי כל כך מהר...... את ביטח לא פולניה אה? למה מה קרה?????? אני לא מוותרת עליייייייך ! שמעת יה עורכת דינית????????? תמנונה מעוצבנת עליך מאד

N i c e M a n

New member
פלג, הישארי איתנו!

ואללה, כמה שקל להוציא אותך משווי משקל. הפתעת אותי. טוב לך כאן בפורום? (שאלה רטורית) אז למה שתוותרי? יהיו אלייך פחות נחמדים מעכשו? (א'נלא מאמין) תקבלי פחות תשומת לב? (אני גם לא מאמין). אז מה בעצם קרה? תבוסתנות לא הייתה תכונה בולטת אצלך, הראי לי/לנו שאני צודק. יש בך ערך מוסף לפורום בהרבה תחומים. למרות העבר , אני פונה אלייך בשכל ישר וברצינות (אפילו תהומית),השארי! שאסוג? שאפנה שטחים? אם את איתנו אני נסוג וחוזר לתצפיות.

ברבארה

New member
פלג לדעתי זאת הפקרת עמדה

אני הגעתי למשמרת , למרות שחושבים עלי ,אבל עבודה זאת עבודה והפתגם האנגלי אומר -שיחשבו דיר בעלק ,סוף סוף עושים משו עם הקופסא הזאת .

ברבארה

New member
פלג פלג תשארי איתנו ,,, אני אתן לך

את הצייר בחיי שאני לא אדחף לך באמצע ,נו ...פליז פליז

N i c e M a n

New member
ברב... אבקש להזעיק לכאן את פלג

במהירות. היא המחליפה שלי, ובהעדרה, אני אצטרך להמשיך ת'משמרת עד הבוקר.

N i c e M a n

New member
ברברה...אנחנו מלהגים והנערה איננה.

יותר טוב תעשו אתן , הנשים, משהו פרודוקטיבי. למי שיש קשר טלפוני איתה, יצלצל נא אליה ויאמר לה בשמי, בשמינו, (ובשם ההנהלה????), לחזור, או אם מישהו/מישהי חושב/ת שפטיציה תעזור,זו גם אפשרות. הרי גם היא יודעת שגם אלו שמפרגנים לה, בסוף קולינו ידעך...

סמתם לב איזו פארסה אדירה התחוללה

פה? שימו לב על פניו נראה ששיבולת באמת חדשה חדשה פה כי אף אחד לא כתב בסגנון הזה לפניה מצד שני בא מישהו חדש וסוגר איזה חשבון עם מישהו שאנחנו לא יודעים מיהו נכון? פתאום יוצאים כל מיני שדים שתופסים טרמפ על החדשה הזאת... תאמינו לי שיעור בחיים ושיעור ברשת צא ולמד

ולמה יש לי מין תחושה מוזרה

שהשיבולת האניגמטית הזאת ירתה וברחה ולא תחזור יותר לפורום שלנו? טוב מחר יום חדש נראה מה ילד יום....

למעלה