שיבוץ בני בבית הספר

h a n a

New member
שיבוץ בני בבית הספר../images/Emo10.gif

גם לי יש בעיה. לפני יומיים התקשרתי לפסיכולוגית בשפ"ח לדעת אם קיבלה תשובה לגבי שיבוץ בני בבית הספר בנתניה. הפסיכולוגית אמרה שאין לה תשובה ונתנה לי את הטלפון של המנהלת. השארתי הודעה למנהלת והיא באמת חזרה אלי אחה"צ. התברר שהחומר על הילד בכלל לא הגיע אליהם ועוד מעט אין מקום בביה"ס. התקשרתי אתמול לשפ"ח אך הפסיכולוגית לא היתה והשארתי לה הודעה. התקשרתי היום אך כנראה בגלל ט' באב המשרד סגור. אני מקווה שאתפוס אותה מחר ויהיה לבן שלי מקום בבית הספר בנתניה כי אם לא אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני חושבת שהוא כבר עבר מספיק בכיתה ב' (בכלל לא למד,בבית ספר רגיל וכשהעבירו אותו לביה"ס לחינוך מיוחד בית הספר לא התאים).

דורי 7

New member
כל שנה מחדש מטריפים אותי הסיפורים

האלה. למה כל מה שקשור לחינוך מיוחד צריך להתבצע שבוע שבועיים לפני תחילת שנת הלימודים. ההרגשה שבמקום הכי רגיש הכי מזלזלים ויש זמן ושההורים יחכו... מעצבן....

דורי 7

New member
כל שנה מחדש מטריפים אותי הסיפורים

האלה. למה כל מה שקשור לחינוך מיוחד צריך להתבצע שבוע שבועיים לפני תחילת שנת הלימודים. ההרגשה שבמקום הכי רגיש הכי מזלזלים ויש זמן ושההורים יחכו... מעצבן....

שרון123

New member
נורא מרגיז

מציעה לך להתקשר למועצה/עירייה כדי לבוק אם הם בכלל עובדים עכשיו, אצלנו בתחילת אוגוסט כולם יצאו לחופש, גם השירות הפסיכולוגי, וגם מחלקת חינוך.

h a n a

New member
התקשרתי גם ביום רביעי

וגם אתמול. ביום רביעי הפסיכולוגית לא היתה, ביום חמישי יום בחירה לא עובדים. אתמול היא לא היתה. ביום א' היא לא תהיה אבל ינסו להשיג אותה דחוף. כמו כן אני אתקשר גם ביום א'.

Diana M

New member
מבינה את הדאגה שלך חנה

זו תקופה לחוצה במיוחד להורים הממתינים לתשובות לגבי שיבוצים במסגרות חדשות. חומר העוסק בבנך היה אמור להשלח למסגרת הנ"ל מייד לאחר ועדת ההשמה. לא נראה לי בסדר שעדיין לא נשלח. צרי קשר כבר מחר עם השפ"ח ובמקביל עם האחראי ברשות המקומית שלכם ועם המפקחת על החנ"מ. לא לחשוש להיות "נודניקית" , יהיה חבל מאוד אם בנך ישאר ללא מסגרת מתאימה רק בגלל שמישהו נרדם על המשמר. בהצלחה דיאנה

zhv

New member
רוצה לחזק

בהמשך למה שכבר כתבו לך, אז אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שאת צריכה ממש אבל ממש להיות נודניקית ,להציק לכולם ואפילו לדאוג להביא אישית ידנית אם צריך את המסמכים ליעדים הדרושים..לשבת במשרדים של אנשים שלפעמים מאד עסוקים בלעשות כלום ופשוט להודיע שאת לא הולכת לשום מקום עד שאת מקבלת ודואגת שמה שאת רוצה נעשה!!! ככה אני עשיתי כשהייתי צריכה לדאוג לוועדת שיבוץ שלא הודיעו על קיומה והיא היתה סגורה ומלאה מבחינת משתתפים וחפשוט בגלל האסרטיביות שלי והקרציות בסוף קיבלנו מה שרצינו..אז עצוב שככה זה עובד במדינה אבל אם זה מה שצריך כדי להשיג לילדים שלנו מה שצריך אז להיות נמר!

h a n a

New member
גם היום התקשרתי

אבל הפסיכולוגית שמטפלת בנושא לא היתה, היא תהיה רק מחר. כשדיברתי איתה ביום ב' שבוע שעבר היא אמרה שכבר ב21 ליולי היא שלחה את החומר. אבל ביום ב' בערב נודע לי שהחומר לא הגיע ליעדו ובאמת מאז אני לא תופסת את הפסיכולוגית שמטפלת בנושא. יש לי העתק של חלק מההחומר שאמור להישלח לביה"ס.(מכתב מביה"ס הקודם של הילד), אם מחר לא הנושא יטופל האם מותר לי לשלוח את החומר שיש לי לבד? או אני חייבת דרך שפ"ח.

למעלה