שיבוץ-המשך התלאות

תירתיר2

New member
שיבוץ-המשך התלאות

הייתי אצל ה"שלטונות" והתבררה הטעות הטראגית: יו"ר ועדת השיבוץ של המועצה, שכנראה כלל לא נכח בועדה, העביר בקשה לשריין לבני מקום בגן הלא נכון...והם מילאו את בקשתו! עכשיו בגן שרצינו יש תפוסה מלאה! בגן השני יש עוד מקומות... כמובן שאי אפשר להוציא ילדים שכבר שולבו לגן אחד ולהעבירם לשני. גם התירוץ של הגיל הסתבר כמוטעה-בגן של הבן שלי כולם יהיו בני 4! אחראית החינוך המיוחד היום באמת רצתה לעזור לי, אבל לא יכלה לעשות כלום, כי לקבל החלטות במצב כזה אפשר רק בהסכמת השירות הפסיכולוגי-והדמויות המשמעותיות שם טסו לחו"ל.. יש פה פשוט מדינת חלם. ועכשיו נשאר לדפוק את הראש בקיר . אין לי כוח, ואין לי שום פתרון.

אפשר בהחלט עוד לשנות את ההחלטה

שיודו בטעותם לאחר שיחזרו מחו'ל ויתכנסו במיוחד עבורכם כדי לשנות את רוע הגזירה. ניתן עדיין לעשות וועדות מיוחדות גם באוגוסט ולתקן את החלמאות. בהצלחה!!
ולא להתייאש! השנה עוד לא התחילה ... תלמה - פורום אוטיזם ואספרגר

אילת 55

New member
להילחם ולא לאבד תקווה....

לפני שנתיים כשבני נכנס למערכת החינוך המיוחד נלחמנו עד השנייה האחרונה כדי לרשום אותו למסגרת שרצינו ורק ב-4 לספטמבר הילד נכנס לגן. גם עכשיו 3 שבועות לפני תחילת השנה ואנחנו עדיין לא יודעים באיזה גן יהיה. אבל הכל כרגיל עולם כמנהגו נוהג , מערכת החינות "מתפגרת" בפגרה (סליחה....) - ואנחנו ההורים עוד לא ישנים בלילה. נקווה שב-1 לספטמבר כבר נישן. ובינתיים צריך לקום מחר בבוקר ושוב להתאמץ להשיג את הטוב היותר עבור ילדינו. בהצלחה....

ריקי 04

New member
אני חושבת שהגיל הוא הקייס לשנות

את ההחלטה - ומיד. הבן שלך בן 6 (נדמה לי, או בסביבה), מה פתאום לשבץ אותו עם ילדים כל כך קטנים...?

תירתיר2

New member
הכל נכון אבל....

נכון שאנו צודקים והם הטועים, אבל הגן כבר מלא- 12 ילדים, ולא ניתן לעשות כלום. לגשת למפקחת החנ"מ ממש לא בא לי.... (
) והמבין יבין. יש לי לפחות שבוע עד שיחזרו הגבירות מחו"ל. אז בינתיים- האחד בספטמבר אנחנו בחופש...

החורזת**

New member
קודם כל אותך לא צריך להיות מעניין

הילדים האחרים אלא בנך ושהרשות תמצא פתרון, במיוחד שהפשלה היא שלהם. אני תמיד נותנת משקל לדעת ההורים ועצם זה שבשני גנים סמוכים האחד מלא עד אפס מקום והשני חצי ריק, משמע ההורים מצביעים ברגליים באיזה גן מעדיפים. דבר נוסף עניין הגיל, גם מסגרת חינוך מיוחד וגם כולם צעירים ממנו, קשה לי להאמין שימצא שם ילדים ברמתו לחקותם. ותאמיני לי למערכת יש הרבה פתרונות: למשל שליחתו לגן קצת יותר מרוחק המיועד לידים בגילו, או הכנסתו כילד נוסף בן המבוקש עם תוספת לצוות החינוכי או החלטה לשלחו לגן רגיל עם סייעת צמודה. את צריכה לחשוב מהי לדעתך המסגרת העדיפה לבנך ועליה להלחם, גם במחיר שיתחיל את השנה באיחור.

החורזת**

New member
ושכחתי לציין שלמיטב ידיעתי ועדת

השיבוץ אינה חוקית ללא נוכחות יו"ר הועדה או בא כוחו.

imashelo

New member
אל תוותרו תירתיר

הטעות זועקת לשמיים, ואם תתעקשו סביר שלא תהיה להם דרך אחרת, אלא לתקן אותה. איך? זו הבעיה שלהם. המון

תירתיר, את זוכרת מה עבר עלינו בשנה

שעברה? איזה סיוט. גם אצלנו קרתה טעות, וגם אצלנו לא היה מקום בבי"ס, ונלחמנו ונלחמנו, ופשוט לא ויתרנו. הבת שלי נכנסה לבי"ס שרצינו ב - 11 בספטמבר, בדיוק לבי"ס שבחרנו ועם סייעת של העיריה. התפשרנו על שעות הלימודים בהתחלה, חצי יום ואח"כ 3/4 יום ורק אחרי מספר חודשים היא עברה ליום לימודים שלם. גם עברנו ביחד איתה כיתה, בגלל "הבעיה" של סייעת צמודה שאושרה רק לחצי יום, ואפשר לומר שבמעט התפשרנו, אבל רק בשוליים. אל תתיאשי. מחזקת אותך בימים מורטי העצבים האלה, אני זוכרת איך אני הייתי בדיוק לפני שנה.

doritmor

New member
"מכסה" של ילדים בגן זה דבר גמיש|חיז

בגן שפתי אחד לפחות שאני מכירה, לא רק שמלאו את המכסה אלא עברו אותה בשיטתיות שנה אחר שנה. כשבאנו בטענות שמספר הילדים גדול מהתקןוהתוצאה היא שהילדים מקבלים פחות מידי שעות פארא-רפואיות התשובה שלהם היתה: 1. השעות הפארא רפואיות מתוקצבות במרץ שנה קודם - לפי מספר הילדים בשנה הקודמת. 2. ובעיקר "איך אני יכולה לעמוד בפני הורים שהילד שלהם רק בנובמבר יהיה בן שלוש ובגלל זה להגיד להם שאין לו מקום" או "איך אני יכולה לעמוד בפני הורים ולהגיד להם שהם לא יכולים להתקבל לגן רק בגלל שהם לא מהישוב שלנו?". בקיצור - המכסה היא דבר גמיש.

למעלה