שיבוץ לתפקיד

sharonironi

New member
שיבוץ לתפקיד

היי,
היו אמורים כבר לפני שבועיים לקבוע לי ראיון ליחידת ההסרטה בדובר צהל.
עוד לא יצרו איתי קשר ובתא המתנדבים הם אומרים שהם לא קשורים לשיבוצים אז אין להם דרך לעזור לי.
אני ממששש רוצה להתגייס באוגוסט.
יש למישהו עצה בשבילי?
יש אולי לדובר צהל / ליחידת ההסרטה טלפון שאני יכולה להתקשר לשאול?
תודה :)

נ ו ע ה 12

New member
מז"א לא קשורים לשיבוצים? אז מי כן?

זה הרי אחד מהתפקידים שלהם בליווי מלש"ב מתנדב. מי הודיע לך שיש לך ראיון שם, לא הם? לדעתי תתקשרי שוב ותבקשי לדעת מועד ומיקום מדויק, או לפחות שם וטלפון של איש קשר מהיחידה. לא בעייתי למצוא לך את המספר של היחידה, השאלה היא אם החייל הרנדומלי שיענה לך שם יידע מי את או על מה מדובר בכלל. בכל אופן, נסי אחד משלושת המספרים האלו:
036080540/536
03-5694508

sharonironi

New member
ממש תודה

תא המתנדבים שאלו אותי מה אני אוהבת לעשות ובין השאר אמרתי לערוך והם אמרו שהם ידברו עם יחידת ההסרטה בדו"צ כדי שיקבעו לי ראיון, ושום דבר לא קרה מאז...
כשהתקשרתי שוב הם אמרו לי שדו"צ צריכים לקבוע לי ראיון ואין להם מה לעשות בעניין, והם לא יכולים לתת לי טלפון של מישהו אחר מדו"צ או מתא המתנדבים כדי לברר יותר פרטים :(

נ ו ע ה 12

New member
אז כרגע פשוט מחכים לקביעת ראיון בדו"צ

באמת אין הרבה מה לעשות...
מציעה לך אבל, ליתר ביטחון, לחפש תפקידים נוספים.

sharonironi

New member
המשך

הצלחתי להשיג אותם עם הטלפון השלישי ואמרו לי שהמפקד שאחראי על המתנדבים חוזר רק עוד שבועיים מחו"ל..
אז זה יהיה ברגע האחרון אם בכלל..
אני יכולה בינתיים לעשות ראיונות לתפקידים אחרים בלי שיבטלו לי את הבקשה לראיון הזה?
ועוד שמצאתי את התפקיד הזה :((( טובב אני מניחה שאני אחפש עוד תפקידים בינתיים.. יש אולי יחידות הסרטה בקרייה (בשביל יומיות) חוץ מלדו"צ?
תודה D:

נ ו ע ה 12

New member
כן, את יכולה, זה לא סותר.

וסיפרתי לך על זו של ח"א אבל היא מצריכה סיווג...

sharonironi

New member
דיברתי עם תא המתנדבים

ואמרו לי שמי שאחראי על התיק שלי ינסה בינתיים למצוא לי יחידת הסרטה אחרת :) אני מאודד מקווה שזה יקדם אותי D:

נ ו ע ה 12

New member
בהצלחה

נ ו ע ה 12

New member
שרון שימי לב, פורסם תפקיד חדש שלא מצריך סיווג

אם ניו מדיה מעניין אותך ויש לך ידע בתכנות, פורסם תפקיד חדש בקטג' הצעות תפקידים במאמרי הפורום (תחת "כלים ומידע").

למעלה