שיבוץ תמונות

idodo cohen

New member
שיבוץ תמונות

בכל רשומה, אף פעם או לפעמים? מוסיף, גורע או לא משנה?
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא בהרבה מהרשומות

כי אין כוח. בד"כ זה מוסיף, בעיניי לפחות

דם דם

New member
אני נוהג להוסיף

תמונות ברוב הרשומות שלי שניה רגע טעות תיקון עד היום בכול רשומה יש תמונה אבל לא משהו מעיק וגדול. בדגול תמונה זה יעיל וחביב וגם אם לא יעיל מבחינתי זה לא מזיק נו מה, לקח לי זמן למצוא את הפורום הזה

reedgreenwhait

New member
לפעמים...

כשיש לי זמן או כשהפוסט קצר מדי... לדעתי מוסיף, בלוגים עם תמונות נראים יפים יותר.

ע ל ו מ ה

New member
מוסיפה תמונות רק לצורך המחשה

של רעיון (למשל כשרציתי להראות לאיזה ציור סכמטי של טרקטור אני מתכוונת), או כשהתמונה היא חלק מנושא הרשומה (כמו הקיפודים בחצר, או להבדיל כמו הלוגו של גוגל ביום פטריק הקדוש). זה יפה ומוסיף צבע לבלוג, אבל לא אוסיף סתם תמונה לקישוט. למען האמת... גם על הקירות בבית אין לי סתם תמונות לקישוט... נראה לי שזה קשור. לפחות אצלי.

בבלוג של פגעסוס

יש משהו שמאוד אהבתי, לכל פוסט יש תמונה ראשית בעלת סגנון קבוע. אני אישית משתדל להעלות רק ציורים או תמונות שלי, למרות שיוצא לי להעלות תמונות אחרות. כמובן שאני משתדל לפרסם תמונה ראשית בכל פוסט. אני חושב שתמונה יפה ומקורית רק מוסיפה לפוסט.

wranger

New member
כשמתחשק

ואם גוגל מוצא לי משהו שמתאר בדיוק - אבל בדיוק! - איך אני מרגיש באותו רגע, אז יאללה. אם לא, אז לא.

Seidman

New member
תלוי באיזה בלוג אני כותב.

אני אישית לא רואה טעם להכניס תמונות לתוך רשומות בבלוג משום שיותר נוח לי שהבלוג שלי כתוב ומשאיר את הפשטות של כתיבה ללא תוספות. לכן גם לא תראו אצלי הוספת אייקונים או כל מיני דברים שאנשים אחרים אולי היו מעדיפים להוסיף. לא שאני מתנגד לתמונה בכל רשומה, לדעתי עם שילוב נכון של תמונה עם הכיתוב בבלוג, הדבר בהחלט יכול להעלות את רמת הרשומה בכמה מונים. כמו שנאמר כאן, פגעסוס עושה זאת בצורה טובה מאוד
לעומת זאת בבלוג דעת יחיד בהחלט ראיתי לנכון להוסיף לכל מאמר/רשומה תמונה שמציגה בצורה מודגשת את נושא המאמר/רשומה. לתמונה בהחלט יש אפקט שיכול למשוך קוראים לקרוא את מה שאני כותב. תמונה שווה 1000 מילים כבר אמרו לפני, לא?

ny22

New member
מנהל
תלוי...

לפעמים כן לפעמים לא... אני מנסה לראות מתי זה מתאים...

תלוי

תלוי בסוג הבלוג - אצלי לדוגמא יש בלוג שנכתב בו תוכן ענייני ואת הקטע של הוספת תמונה לכל רשומה עשיתי מאז התחלתו. אני רואה בזה כאובייקט שמוסיף לפוסט עצמו, ואף פעם לא חשבתי להוריד את זה. לעומת זאת, בבלוג אחר שאני כותב באופן "חפיף" יותר, אין לי כוח להתאמץ ולשלב תמונה, ואני לא רואה בכל צורך. כל אחד איך שבא לו, ואיך שנראה לו - כמו שאמרו, לפעמים זה יכול להוסיף המון, ולפעמים זה יהיה מיותר לחלוטין. לדוגמא, אצל פגעסוס, מאוד אהבתי את התמונות.

idodo cohen

New member
פגעסוס, רד אל העם ../images/Emo3.gif

כולם מחמיאים על התמונות בבלוג שלך
.

פגעסוס

Well-known member
לא יורד לאף אחד ../images/Emo3.gif

הוחמאתי, ואפילו הוחמאתי מאוד. בבלוג האישי שלי כפי שהרבה שמו לב, אני אוהב לתת תמונה ראשית בעיצוב זהה לכלל הרשומות ובתוך הרשומה - רק במידת הצורך (הרשומה על כוכב נולד היא דוגמה מושלמת לצורך).

למעלה