שיבוץ

שיבוץ

הבנתי שמי שמועמד לשרת צריך לקבל זימון לראיון שיבוץ ולדרג תפקידים במעין מנילה. כמה זמן לפני הגיוס בערך מקבלים ראיון שיבוץ? והאם כולם מקבלים זימון?

hillator

New member
את מדברת על מתגייסים רגילים

או מתנדבים שנקבע להם 21 ובוחרים להתנדב?

hillator

New member
תשובה

לאחר שרופא תא מתנדבים מאשר גיוס מה המרחק מהראיון עד הגיוס? משתנה בין מקרה למקרה בדרך כלל כמה חודשים

נ ו ע ה 12

New member
מניסיון,

מהרגע שאישרו לך את ההתנדבות באופן סופי, תנדנדי בעניין הזה... אני קיבלתי הודעה בטלפון שההתנדבות שלי מאושרת ושבועיים אחר כך קיבלתי מכתב על כך והיה כתוב בו גם שהגיוס שלי נדחה. כשהצלחתי סוף סוף לברר למה הבנתי שזה בגלל שלא נמצא לי תפקיד... בסופו של דבר מצאתי תפקיד לבד (לא הייתי בועדת השיבוץ הזאת) ורק בזכות זה התגייסתי בסופו של דבר לפני שבוע. אז תנדנדי בעניין הועדה ובעיקר תנסי במקביל למצוא תפקיד בכוחות עצמך. שיהיה בהצלחה. :)

התנדבות

שלום נועה מזל טוב על הגיוס יש לי שאלה אם תוכלי לענות לי אני מאוד אשמח כמה זמן התיק שלך היה אצל רופא המתנדבים כדי שיאשר את בקשת ההתנדבות שלך?

נ ו ע ה 12

New member
תודה

אממ זה קצת בעייתי לענות. התיק היה המון זמן כיוון שהוא הגיע אליהם עוד כשהייתי בי"א (התחלתי את התהליך עם קבלת הפטור בצו הראשון) ובעצם עד חודש מאי של י"ב הוא לא עניין אותם והבקשה שלי הייתה מוקפאת...

למעלה