שיבוץ

lioralon123

New member
שיבוץ

שלום,

הודיע לי בחור מיחידת מיטב שהוא הציג את עצמו ואמר שהבקשה שלי התקבלה, ואני משובץ לשח"ם משטרת ישראל.

1.מתי השיבוץ שלי יתעדכן באתר עולים על מדים?

אני מתגייס באוגוסט 6.8.14 ואולי יקדימו לי את הגיוס.

bluegreyeyes

New member
בעקרון

הם לא ממש מסודרים, אז זה יכול לקרות בכל זמן, למרות שסביר להניח שהם יעדכנו כחודש לפני הגיוס, בנוסף לסמס שתקבל שבו יהיה רשום התפקיד שלך.

lioralon123

New member
שיבוץ

הודיעו לי כבר בטלפון את השיבוץ , פשוט אני רק רוצה לראות את זה מול העניים. עם זה במכתב או עם זה באתר

bluegreyeyes

New member
אתה יכול לרצות

אבל סביר להניח שאתה לא בסדר העדיפויות שלהם עכשיו. השיבוץ יתעדכן במערכת בשלב מסויים.

לכל מקרה, אתה יכול להתקשר עוד שבוע ולברר אם שובצת או לא (כדי להיות בטוח שרשמו אותך לשח"ם)

אין צורך להלחץ לפני הזמן.

bluegreyeyes

New member
איך שנוח לך

אני אמרתי לכל מקרה שתתקשר אחרי שבוע לברר, אין צורך להיות אובססיביים אני בטוח שתקבל הודעה על יעד הגיוס שלך בשלב כזה או אחר, ואין לך לדעת מתי.

lioralon123

New member
ביררתי מול יחידת מיטב

ופעמיים אמרו לי שאני משובץ נכון לעכשיו לשח"ם.

Ella m e o w

New member
הוא יכול גם לא להופיע אף פעם

אני יודעת לאן אני משובצת כבר מזמן, ופעם השיבוץ הופיע לי באתר, ואז התעדכן התאריך (הוא זז באיזה שבועיים) ונמחקה השורה של השיבוץ, למרות שאני עדיין מתגייסת לאותו תפקיד.

בקיצור, קיוסק המידע האישי הוא סבבה והכל, אבל אין בו יותר מדי מידע. כשמתקשרים אליהם מופיע להם הרבה יותר מידע עליך... ואם אמרו לך כבר שלוש פעמים שזה השיבוץ, זה מספיק טוב...

lioralon123

New member
...

כן בפעם הראשונה הודיע לי אחד מיחידת מיטב לדעתי הוא משהו קצין מיון והוא בעצם אמר לי שהבקשה שלי לשח"מ התקבלה, ואני ישובץ לשח"מ 100%.

לאחר כמה ימים התקשרתי למיטב לשאול שוב פעם למען הסר ספק, ו-3 פעמים אמרו לי שאני משובץ לשחמ ככה כתוב אצלהם במחשב.

אז אין לי מה לדאוג נכון? חח בעיה שלי זה שאני פוחד "שזה ימחק אצלהם במחשב" או משהו. וזה לא נכון.

bluegreyeyes

New member
אין לך מה לדאוג

בעשרון סביר להניח שיהיה בסדר.גם אם יקרה המקרה המאוד מאוד לא סביר שתהיה בעיה כלשהי זה לא משהו שתצליח למנוע, לכן אין מה להלחץ מזה. תשמח שהצלחת להגיע ליעד שרצית.

bluegreyeyes

New member
בעקרון

קצת קשה לדעת מה תעשה שם כי הם מחלקים את כולם בין הרבה מקומות. מי שיש לו נתונים ממצועים ככל הנראה ישרת בסיור או במוקד השליטה ותפקידים משרדיים קטנים (משאבי אנוש , כספים וכו) בזמן שאנשים עם נתונים גבוהים יותר יכולים להגיע למקומות כמו מז"פ או חקירות עם הזמן.

lioralon123

New member
אה אחלה, הבנתי.

טוב תודה רבה על העזרה. אני עכשיו באמת יכול להיות רגוע אחרי שביררתי כמה פעמים מול מיטב, ואין טעם להתקשר שוב פעם.

למעלה