שיבוצים לגני ילדים תשס"ד

שיבוצים לגני ילדים תשס"ד

להורים שלום רצ"ב שיבוצים לגני הילדים לשנת הלימודים תשס"ד השיבוצים בוצעו ע"י וועדת חינוך בהנחיית המועצה ובאישורה השיבוצים אינם סופיים ויתכנו שינויים. בישוב יפעלו 5 גנים 2 - חובה 3 - דו גילאי ט.טרום ו טרום חובה ניסינו לאזן בין הקריטריונים הבאים: 1. מעבר מטרום לחובה באותו אשכול 2. מעבר מט.טרום לטרום באותו הגן 3. איזון בין בנים לבנות עד כמה שניתן 4. עקב בעיות תחבורה ברח' יוחנן עדיפות לילדי הרח' לגן הנמצא ברח' יוחנן בתקווה להמעיט את מס' הרכבים הנכנסים לרח' בבוקר ובצהריים 5. התחשבות בבקשות לחברים תודה לאיילת ופיני שעמלו לילות רבים בברכת שנת לימודים מוצלחת וועדת חינוך

איך מורידים את הקובץ?../images/Emo53.gif

אני לא מצליחה להוריד הקובץ. האם אפשר להפוך לקובץ של WORD?

לארי

New member
ליחצי על הכיתוב מצד שמאל של ההודעה

ויפתח לך חלון: האם ברצונך לפתוח או לשמור את הקובץ? בחרי-לשמור את הקובץ (על שולחן העבודה) וכעת גשי לקובץ ופתחי אותו בעזרת Excell

yaelgs

New member
כמה גננות ומיהן?

הייתי רוצה לדעת כמה גננות יעבדו עם 35 ילדים ומיהן?

וק

New member
גננת אחת וסייעת אחת בלבד

יעל, ראי התכתבויות קודמות בנושא גן מועצה מול גן פרטי. התקן הוא גננת אחת וסייעת אחת על הכמות הענקית הזו של הילדים. השנה ניסיתי ליזום מהלך שבו ההורים ישלמו עבור סייעת נוספת. למרות שהמחיר היה כ 85 ש"ח לחודש בלבד להורה, חלק גדול מההורים התנגד ולכן לא יכולנו להוציא את היוזמה הזו אל הפועל. אני כותבת לך את זה כדי שאם יש לך ציפיות ליצור יוזמה כזו, תדעי שזה לא כל כך פשוט. אני לא יודעת בן/ בת כמה הילד/ה שלכם, אבל אם יש לך אפשרות אני מאוד ממליצה להשאיר עוד שנה בגן פרטי.

yaelgs

New member
טווח הגילאים

אפשר לראות את תאריכי הלידה של הילדים כדי שנוכל לראות את חתך הגילאים?

elio1

New member
צהרונים לילדי הגנים

אבקש לדעת האם יש צהרונים בכל הגנים והאם ניתן לקבל קצת מדיע בנוגע? מי מפעילם, עלויות, שעות וכו' בתודה, אליו

המכרז להפעלת צהרונים

אמור להסגר בשבוע הבא אז נוכל לפרסם את כל הפרטים שביקשת לגבי מפעיל ועלויות שעות זה מסיום הגן 13:00 עד 16:00 או עד 17:00 בתוספת תשלום מס' הצהרונים תלוי במס' הנרשמים, עקרונית עבור 15 ילדים פותחים צהרון יוסי

למעלה