שיבוש הסדר ב-vod

שיבוש הסדר ב-vod

זה רק אני או שגם אתם שמתם לב שאף אחד ב-vod לא טרח לעשות סדר בפרקים השונים (לא בקטגורית "פרקי השבוע" ולא בקטגורית "כל הפרקים") ולמעשה הפרקים מסודרים בפרק אקראי ולא על פי ימים. המשמעות: מי שרוצה לראות את כל הפרקים בסופ"ש צריך לשבור את הראש מה קדם למה. שמישהו שם, בהוט, יתעורר.

squidward

New member
בגלל זה yes הם הכי טובים מלבד

העובדה של הסדרה בטיפול ולנו יש YES MAX

אני דווקא נוטה להסכים עם סקווידוורד.

זה נכון שזה לא מוחלט, אבל YES נוטים לדעתי להיות מעניינים יותר מהוט, בעיקר בתחומי ערוצי הסרטים, וקצת בסדרות. עם זאת, להוט יש את ערוץ ביפ, ערוץ הבידור הישראלי שגם בו יש כמה דברים מעניינים, וכאמור - את הסדרה שבה עוסק פורום זה.

Soak

New member
אי אפשר לקבוע דברים כאלה, כי זה אינדיבידואלי

אין ספק שלשני הגופים יש דברים ייחודיים שאין למתחרה, וכדי שיהיה לך את הכל צריך להתחבר גם ל-YES וגם ל_HOT במקביל, אבל המבחן הקובע הוא מה מתאים לי. ואני למשל שבכלל לא רואה סרטים בטלוויזיה אלא רק ב-DVD, אבל לעומת זאת מאוד אוהב את בטיפול וכל שאר הסדרות הישראליות של הוט, ושערוץ ביפ אצלי רץ ברקע כמעט באופן קבוע, ושהסדרה שאני הכי אוהב בעולם - הפרקליטים - משודרת ב-XTRA HOT בשידור יומי מההתחלה, אין לי אפילו טיפת התלבטות במי לבחור. אז אין ספק שיש הרבה אנשים שמה שיש ל-YES להציע יותר מתאים להם, סבבה. אבל הפורומים בכלל ופורום טלוויזיה בפרט כל הזמן מוצפים בהודעות כדוגמת אלו שפוסקים ש-X פי אלף יותר טוב מ-Y, כשהסיבה העיקרית לפסיקה הזו היא "זה מה שההורים שלי בחרו להתחבר אליו ועכשיו צריך להצדיק את זה".

דהאמא

New member
תלוי בתכנים שמעניינים אותך

אם אתה אוהב בטיפול, או תוכניות בסגנון גאי פינס, או את אמריקן איידול, או את סדרת הדרמה המצליחה בעולם כרגע - אבודים - אז הוט זה המקום בשבילך (העונה החדשה של אבודים תשודר בהוט בהפרש של 5 ימים בלבד מזמן השידור בארה"ב - דבר חסר תקדים בארץ כמעט). ואם חשוב לך שסרט שזה עתה יצא לספריות הוידאו ישודר בטלוויזיה שלך - אז יס זה המקום בשבילך.

תסלח לי, אבל זו תגובה מתנשאת וממש לא מדוייקת.

אני מאד מסכים עם SOAK שזה לחלוטין עניין של טעם. אבל להגיד דבר כ"כ גורף ועוד בכזו נימה? תגיד, את "דקסטר" (הלא מצוייר) משדרים בהוט? ואת "איש משפחה"? ואת "סקראבס"? ואת "גיבורים"? אני מאמין שהתשובה לכל אחת מהסדרות היא "לא". ולטעמי, כל אחת מאלו (חוץ מגיבורים שלא ראיתי עדיין) היא פשוט נהדרת, בייחוד דקסטר שהיא סוג של יצירת מופת. בלי יס לא הייתי מכיר אף אחת מהסדרות האלו. ושוב, *לטעמי*, הסרטים המשודרים ביס בערוצי הסרטים *שלא בתשלום פר סרט* מעניינים יותר מההיצע שיש בהוט.

izik79

New member
אני פשוט מקפיד לראות את גילה תמיד בסוף ../images/Emo13.gif

ודרך אגב - הם ממש התעלו בפרק האחרון עם גילה. לא יכולתי לנשום מרוב שהייתי מרותק. מדהים! וגם הפרק השני של איריס היה טוב כמו הראשון לפחות

למעלה