שיבת המלך

אגולס

New member
שיבת המלך

שמתם לב שפיטר ג´קסון בשיבת המלך לא הסריט את הקטע של סוף הספר שכשפרודו סאם וכל השאר חזרו לפלך אז הם גילו שהנחש(שכחתי את שמו) משרתו של סארומאן השתלט על הפלך. אז אם כבר עושים סרט שלוש שעות אז שיעשו כמו שצריך. זה קטע חשוב.

naring

New member
טיהור הפלך, זה קטע

שדיברו עליו הרבה מאד מאז יציאת הסרט. באמת אחד הפאקים הגדולים בסרט אם לא הכי גדול, ואולי אפילו בטרילוגיה כולה. מסכים עם כל מילה, על אף העלאת העניין מהאוב.

go girl1

New member
קוראים לו גרימא

ולא רק הוא השתלט על הפלך גם סארומאן

זה באמת קטע גדול...

וגם משמעותי, אני לא יודעת למה הורידו אותי אני לא יודעת איך יכלו אני רואה בזה פאשלה גדולה.

adva g

New member
זה באמת חלק חשוב

ולפחות חשבתי שיכניסו אותו לגרסה המורחבת. התאכזבתי לגלות שלא, חבל...

very dark girl

New member
הסוף גם ככה היה מרוח../images/Emo110.gif

חלק חשוב מאוד אפילו אבל גם קצת קשה ליצרה...

shlox

New member
אני חושב

שהוא הוסרט ובסוף לא נכנס. אני חושב שאני זוכר שראיתי או תמונה או לא יודע מה שרואים את הפלך שרוף וההוביטים כבולים וכו' - אני לא זוכר מעבר, אם למישהו יש פרטים מדוייקים יותר שיזכיר לי..

naring

New member
מה שפרודו רואה בראי של גלדריאל?

כנראה שכן. אני לא יודע אם הסריטו, אבל אני רוצה לראות את זה אם כבר עושים סרט! גררר...

s u c a r i a

New member
נכון

זה מה שפרודו רואה בראי של גלדריאל...זה כאילו מה שהיה קורה אם הטבעת הייתה נופלת לידיו של סאורון... מסכימה עם כל מילה! ממש פאשלה גדולה שהם לא עשו את הקטע הזה....

maglor

New member
לא נראה לי שהייתה לצלם את זה

מההתחלה, מי שראה את הגרסה המורחבת של "אחוות הטבעת" ישים לב כי סאם מקבל חבל ולא את הקופסא של החול של לות'לוריין כמו שהוא מקבל בספר.

למעלה