שיגמר כבר היום הזה

תמרי 1

New member
שיגמר כבר היום הזה

היום הזה החל בעצבים ובדמעות והמשיך בדיוק באותו אופן. זהו, נמאס לי,הולכת לצעוד בים.

וכשתחזרי, רק אם תרצי כמובן

את מוזמנת לכתוב מה קרה שגרם לך להרגיש כל כך רע, אולי נוכל לעזור במשהו.

תמרי 1

New member
חזרתי....

האמת שלא קרה שום דבר . פשוט התעוררתי עם דמעות ועצבים....... אני מרגישה היום רגישות מיוחדת וקשה לי להסביר אותה. תודה רבה על החיבוקים ועל האכפתיות שלכן. מעריכה את זה!

אני שבתי מהים

כיף גדול לצעוד בים. במיוחד על החוף הפרטי של שמורת הטבע אל תוכה אני מביטה. אני בטוחה שהצדפים בניו זילנד גדולים יותר מהישראלים. אבל לא לעולם חוסן אני בטוחה שסערות החורף יפלטו את השווים אל החוף, ואז אאסוף אותם בזהירות ואעשיר את האוסף שנולד בחורף שעבר. אני משוכנעת שהצעדה עזרה לך להשיל מעליך את קליפות התיסכול, וגם העבירה את הזמן שתי משימות בצעדה אחת חיבוק

תמי ב

New member
היי האם של איתי ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שבלבלת קצת ביני לבין תמרי 1? (אני חושבת כך בגלל שדיברת על הצדפים בניו זילנד.) אני מקווה שיום אחד גם אני אצא לצעידה בכל פעם שארגיש רע עם עצמי. בינתיים אני בטלנית מדי. אם היה אפשר כל החיים לשבת לקרוא ולאכול שוקולד, זה היה האידיאל בשבילי....

א ס י ת

New member
תמי, שאלת אם אפשר לקרוא כל היום

ולאכול שוקולד. התשובה היא כן. אפשר.

גם אני הייתי בים. זה לא היה מתוכנן

חזרתי מפגישה שהיתה קרובה, והחלטתי לקפוץ. נורא נעים בים בשעות הערב המאוחרות. אז עם כל הכבוד לבגדים היפים של הפגישה - יכולתי להרשות לעצמי להירטב קצת. נו, טוב, רק בכפות הרגליים. אבל לא מפחית מההנאה. טוב שיצאת קצת לים להתאוורר, ומקווה שזה קצת עזר לך.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהיום יגמר באושר וממש לא בדמעות

למעלה