שיגעון חדש של....

comicsgirl

New member
שיגעון חדש של....

האקדמייה ללשון: מהיום אל תאמרו שטרודל (למרות שאני מאמינה שרובכם משתמשים בכלל ב-את) לסימן הזה-@ אלא אימרו- כרוכית. מלשון לכרוך. כלומר- אימרו האי מייל שלי הוא 12345 כרוכית הוטמייל נקודה קום. ומה הצעד הבא? לכו תדעו
אני קראתי ופשוט התחלתי לצחוק!
נ.ב- לא יכולתי להתאפק וציירתי משהו נחמד בצייר על הקטע. תהנו! :) (מצטערת על הציור והצביעה- זה הכל בצייר...)

spidey 82

New member
..........

שטרודל (המאכל) כבר נקבע ככרוכית לפני כמה שנים. כנראה האקדמיה החליטה לאמץ את זה גם הפעם.

אותי בכלל מצחיק "שטרודל"

כשרק הגעתי לאנגליה הייתי אומר "שטרודל" עד שהבנתי שלא מבינים פה בכלל מה זה ובעצם קוראים לזה "את" (ב- באנגלית, כלומר [email protected] זה מיקי במיקי נקודה נט). ככה זה בחיים.

Scum Bunny

New member
אתם חושבים שזה רע?

האקדמיה טרחה והמציאה מילה עברית ל"אינטרנט". מוכנים? קבלו: "מירשתת". כן כן. אינטרהנט זה "מירשתת פנים", אגב.

row

New member
ידעתי את זה

מה שמוזר זה שאין לי מושג מאיפה

ננסק

New member
למיטב ידיעתי,

מרשתת היא לא המילה עבור האינטרנט, אלא עבור המערכת והשיטה הטכנית עליה היא מבוססת - IP וכו'. "אינטרנט" הוא שם פרטי, ולכן לא ניתן לתרגום.

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

למעלה