שידוך

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
שידוך

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי... הקוסמטיקאית שלי מצאה לי שידוך ובפגישה האחרונה שלי איתה היא דחפה לי את הטלפון ליד בשביל לדבר עם האמא של אותו בחור.. אמרתי סבבה אבל מההתחלה זה לא נראה לי... נתתי את המספר שלי וכעבור מס' ימים הוא התקשר ודיברנו 4 דקות על השעון.. אמרתי לו כשאגיע הביתה אצור קשר.. במשך ימים לא שמעתי ממנו ודי שכחתי ממנו אבל אז הוא התחיל לשלוח לי הודעות, והתקשר. דיברנו בפעם השנייה כ-2 דקות על השעון... מאז זה לא הפסיק!! באותו יום הוא התקשר 10 פעמים ויום למחרת מי יודע כמה.. בנוסף הוא שלח לי הודעה שהוא רוצה להפגש ושהוא אוהב אותי! איך לעזאזל הוא אוהב אותי אם בחיים לא ראה אותי ואני לא אותו? לא דיברנו על דברים רציניים! יותר נכון בכלל לא דיברנו.. מה הוא רוצה ממני. למה הוא לא קולט שאם אני לא עונה לטלפון כבר ימים זה בגלל שאני לא מעוניינת??? מה לעשות??

להב 31

New member
בעיקר להיזהר ../images/Emo18.gif

הניסיון שלי בבליינד דייטס הוא ממוצע למדי יחסית לרווקים בני גילי. היו כמה שהסתימו בכישלון מוחץ, אחרים הסתימו בסטוץ שארך מספר שבועות ורק במקרה אחד נוצרה מערכת יחסים ארוכת טווח. מתוך ניסיוני, למדתי שרצוי שהשיחה הראשונית תתקיים כאשר שני בני הזוג נינוחים ושלווים ובעיקר בעלי רצון וראש פתוח להתנסות חדשה. רצוי שהשיחה תמשך כשעה פלוס מינוס. במסגרת השיחה בוחנים אחד את השניה. האם היא אשת שיחה מעניינת? האם יהיה לי כיף להעביר איתה ערב בבאר או בית קפה? האם נתוני הפתיחה הראשוניים מספיק מושכים ע"מ לרצות להפגש? במידה והתשובות על השאלות הנ"ל הינן חיוביות, קובעים להפגש ! הדקות הראשונות מעט מביכות, בכל מדובר במישהי שלא ראיתי אותה בעבר ואח"כ הדייט נמשך כדייט רגיל לכל דבר. המקרה שאת מתארת שונה לחלוטין. התנהגותו מעוררת חשד. ההיסטריה, הלחץ, הטלפונים וההודעות החוזרות ונישנות מדליקות כל נורת אזהרה אפשרית (אי אפשר לדעת איזה מטורפים מסתובבים בחוץ).
בפעם הבאה שהוא יצור קשר, עני לו בצורה אסרטיבית ולא מהוססת. הבהירי לו כי אינך מעוניינת והוא מטריד אותך. המסר חייב ליהיות ישיר מבלי לחשוש לפגוע ברגשותיו, בשום פנים ואופן אל תניחי לו לחשוב שיש סיכוי אפילו קלוש ביותר. אם הוא יזהה פירצה בדלת, הוא ינסה לחדור דרכה. לאחר שתקיימי איתו שיחה מהסוג הזה, אם הוא עדיין יתעקש להציק לך ולנסות ליצור איתך קשר, תערבי גורמים חיצוניים. אני מתכוון לקוסמטיקאית ולאמא שלו שיצרו מלכתחילה את השידוך. אני משוכנע שהעלבון יהיה צורב עבורו והוא ימנע מלפנות אליך. מקווה שבעיתך תפתר........ ואם לא תמיד אפשר לשכור 5 בריונים עם אלות בייסבול

מותק20

New member
נו באמת את באמת לא יודעת מה לעשות?

להמשיך לא לענות...קשה לי להאמין שבחורה באמת לא יודעת לנפנף בחור,לרוב אנחנו ~מתקשות~כשאנחנו מוחמאות קצת מהעניין.ולך באמת אין סיבה :הבחור שרוט ,נואש או מסתלבט עלייך.אז יאללה נפנפי אותו!

קלודט

New member
תגידי לו את האמת

כי אם הוא כזה מוזר, אולי הוא גם קשה קליטה. אז חבל שתסבלי סתם. תגידי לו בצורה פשוטה , הכי פחות פוגעת אבל ברורה.

bana

New member
עדכון

אתמול שלחתי לו הודעה, אמרתי לו שיש לי הרבה בעיות כרגע ואני לא מסוגלת להתמודד גם עם קשר ובקשתי שיעזוב אותי לזמן מה.. אחרי שנייה הוא התקשר.. לא עניתי אז גל ההודעות התחיל כמו:את בסדר, מה קרה, אני יכול לעזור לך, תתקשרי אליי, אם פגעתי בך אני מצטער, תתקשרי אליי, תעני לי... אמרתי לו שאני בסדר אבל פשוט לא יכולה להתמודד עם קשר.. אז שוב הוא התחיל... זה הרגיז אותי אז כיביתי את הפל'...

אנה123

New member
הדרך הכי טובה ניראה לי

להיפטר ממנו, תגידי שבינתיים הכרת מישהו אחר ונהייתם חברים לא ניראה לי שאחר כך הוא ימשיך להטריד אותך

tamarp

New member
לי זה נשמע כמו מישהו שהוא

קצת לא בסדר... אני חושבת שאת צריכה להיות קצת אסרטיבית - לענות לו לטלפון - ולומר לו חד משמעית: "אל תתקשר אלי יותר" וזהו.

גברברת

New member
ישירות, רבותי, ישירות

פשוט תגידי לו את האמת אני לא מעוניינת בך

להב 31

New member
לא נעים לי לומר- "אמרתי לך"

מלכתחילה התנהגותו של הבחור נשמעה תמוהה. מבחינתו, עצם העובדה שטרחת לשלוח לו הודעה, מהווה עפ"י תפיסתו המעוותת איתות שיתכן ואת מגלה בו עיניין. ראי את ההודעה הקודמת שלי בנושא, אמרתי שאם הוא יזהה סדק צר בדלת שאת סוגרת הוא ינסה להיכנס דרכה. כפי שכבר אמרתי, יתכן שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב תיהיה באמצעות גורם שלישי מבלי לחשוש לפגוע ברגשותיו.

אתי17

New member
אובססיביות

טוב..אז אני אספר לך סיפור היה לי פעם ידיד שרצה להיות חבר שלי..ואני לא רציתי הוא היה מתקשר אלי כל 5 דקות..תארי לך שמהבית ספר עד לבית שלי(15 דקות נסיעה באוטובוס) הוא התקשר 10 פעמים(בלי הגזמה) הוא היה מציע לי לצאת, ואני הייתי מסרבת, הוא אפילו הציע לי לאכול אצלם ארוחת ערב שישי (הוא היה דתי ואצל דתיים אם מזמינים בנות אליהם הבייתה ביום שישי זה נחשב רציני) עד שיום אחד חברים שלו התקשרו ואמרו לי שבגלל שאני לא מחזירה לו טלפונים ובגלל שאני לא יוצאת איתו הוא ירד בלימודים (הוא היה תלמיד מצטיין), הוא בוכה וכ"ו אז הוא התקשר אלי ואמרתי לו שאני לא רוצה חבר עכשיו ושאני אוהבת מישהו אחר..והוא ירד ממני...אז אולי תשקרי והוא יעזוב אותך...... מקווה שעזרתי..

bana

New member
טוב,

היום הוא שוב התקשר ואני פשוט החלטתי להפסיק להתחמק (כי אחרת הוא לא היה יורד לי מהגב) ולומר לו את האמת... אמרתי לו אני לא מעוניינת ואז הוא אמר טוב וניתק! זה לא היה כ"כ קשה! מפני שבחיים לא ראיתי אותו ולא דיברתי איתו באופן רציני. תודה על העזרה...

למעלה