שידוכים דור שלישי- פייסבוק וחיפוש זוגיות

sanaya7

New member
אפשר לעשות קבוצה סגורה בפייס

שתכלול רק אנשים מהפורום שלנו, ורק מנהל יצרף אנשים שיפנו עליו עם בקשה כזאת

askimosi

New member
רעיון מעולה
....אני בעד קבוצה כזו..הבעייה

מצב שהפורום יתרוקן

שידוכים דור שלישי- פייסבוק וחיפוש זוגיות

השבוע רץ בפייסבוק ב "סטטוסים מצייצים" פנייה של בחורה רווקה לקראת גיל 40, עם תמונה ושם מלא ופירוט על עצמה.
היא כתבה מאוד יפה וביקשה שאנשים ישתפו חברים שלהם כדי שאולי ככה מישהו שיאהב את המראה שלה יתלהב ויפנה אליה.

אישית אני לא הייתי עושה דבר כזה- יותר מידי חושפני בעיני אבל אולי זה כמו לבקש שישדכו רק בסטייל של שנות ה-2000.

מה דעתכם
במידה וראיתם את הפוסט הזה-מה חשבתם עליו

האם הייתם פונים לבחור/ה שמפרסמ/ת ככה- האם זה שונה מאתר היכרויות/שידוך בין חברים רק בגלל שזה פורץ את האנונימיות

sanaya7

New member
לא כולם ירצו

אז אם יהיו לנו 25-30 אנשים בקבוצה סגורה בפייס, נוכל להיות גם שם וגם פה

iba90

New member
חח התזמון שלך מצויין...

בדיוק תכננתי להעלות שרשור הכרויות כאן בפורום..התגובות להודעה שלך הן אלו שיגרמו לי אם לפתוח שרשור שכזה או לא...(או אולי כן?) בכל מקרה משום מה אנשים לא ששים להחשף פה. לגבי אותה אישה מהפוסט...אני בטוח שהיא לא מפסיקה לקבל מסרים מכל הגברים שקראו את ההודעה שלה...בקרוב אצלינו :)

silverlet31

New member
מחכה לשירשור הזה..

אני מחכה לשירשור הזה.. אבל לא חושב שיצא משהו בשבילי. גם כי אני צעיר בגיל, וגם לצערי בפורום "היכרויות" כבר פירסמתי את עצמי בעבר ופנו אליי 0 בנות... וכנ"ל באתרי ההיכרויות הולך גרוע באותה מידה. כנראה שהסביבה האינטרנטית לא מאוד פרודקטיבית בשביל גברים. אני לא בטוח אם במקום אותה אישה, זה היה גבר, היה מקבל הודעות כלשהן. אולי היה מקבל כמות הודעות שאפשר לספור אותן על יד אחת.

iba90

New member
אלו יהיו הכרויות בין "חסרי ניסיון"

יהיה נושא משותף

askimosi

New member
אני לא הייתי מרים ידיים מראש....

לא שאני עם נסיון בנושא אבל לדעתי תמיד צריך לבוא עם גישה חיובית.כמו שIBA90 כתב יש כאן נושא משותף ודבר שני יכול להיות שהצגת את עצמך בצורה שלילית כמו עכשיו

אני אומר תנסה מה יש להפסיד לא יצא אז לא הכי חשוב שניסת,נשמע נדוש אבל נכון

מנומשת27

New member
אנשים לא ששים לחשוף פה את תמונתם

מפני שהפורום פתוח לכל מאן דהו.

עם זאת, אני לא רואה סיבה שלא לפתוח שרשור היכרויות שיאפשר לדעת קצת על כל כותב/ת (מעבר לדברים הטריוויאליים) מי מעוניינ/ת בהיכרות, מי רוצה שיפנו אליו/ה במסרים - ושם, כמובן, יוכלו כל האנשים שמעוניינים בכך להחליף תמונות.

askimosi

New member
נשמע חושפני מידיי....

אני לא הייתי עושה זאת לא שהחשבון שלי בפייס פתוח בשם האמיתי
.אבל כן אני בעד לכתוב פה כרטיס אישי,למה לא אבל זה בהמשך בנתיים מוקדם לי

האמת?

כל הכבוד לה על האומץ! ובינינו צריך המון אומץ כדי להיחשף בצורה כזאת, במיוחד שהמשפחה/חברים/מכרים בפייסבוק יכולים לראות. אני מעדיפה דרכים פחות חושפניות להכיר.

למעלה