שידוכים..........

shelycat

New member
שידוכים..........

דרך אגב מה עמדתכן בעיניני שידוך? אתן שייכות לאלו שמנסות/ניסו לשדך אנשים זה לזה? או שאתן מתרחקות מהנושאים הללו כמו מאש? ולאלו שכן שידכו בין אנשים, זה הצליח?

danonit

New member
אצלי זה תמיד בראש ../images/Emo13.gif

אני תמיד חושבת איך אפשר לקשר בין כל מיני אנשים שאני מכירה, ותמיד מחפשת חברות של חברות כי איכשהו יצא שאני מכירה המון בחורים פנויים (עכשיו פחות, רובם "השתדכו") ורוצה לעזור. אם יצא מזה אי פעם משהו? לא זכור לי....

סמיילי22

New member
אני שידכתי 2 זוגות בישראל ../images/Emo23.gif

ואחד מהם היום כבר נשוי והורים לבת מקסימה! אני מאוד בעד לשדך.

תוכי

New member
אני ניסיתי

לשדך מספר פעמים אך, לא ממש יצא וזה כייף לשדך - אני ובעלי תוצאה של "שידוך"

רחלילי

New member
פעם הייתי מלתהבת

אני מאד נזהרת מזה היום. היה לי קטע שאם לי יש אהבה אז גם לאחרים מגיע אז הייתי מכירה לחברות שלי חברים של החבר או ידידים חדשים שלי. ותמיד זה לא הצליח וסתם עשה מתח באוויר כי כבר קשה להפגש בסתם מפגש סבבי עם אותם 2 אנשים יחדיו כי הכל נהיה טעון. מצאתי שזה חוזר אלי כבומרנג, אנשים זוכרים לי שנפגעו מ... או שלא הבינו למה חיברתי אותם עם... ואני תאמינו לי שזה היה מכוונה טובה. מה למדתי מזה? למדתי שלפני שעושים זיווגים צריך : 1) להכיר טוב טוב את מי שמשדכים שיהיה לו חוויה טובה ממני ולא יחווה אותי קודם כל בתור זו ששידכה לו.... 2)לא לנסות להיות פטרונית ולקבוע מי כן או לא מתאים. למדתי שההתאמה לא קשורה בכלום שאני יודעים. זה עניין של כימיה טהורה - לשים על האחר את האחריות לדייט וזהו. 3) לנסות שההכרות לא תהיה בבליינד דייט אלא במפגש משותף של כמה אנשים.

אתי@

New member
בדרך כלל לא, אבל פעם אחת שידכנו

חבר ילדות של רונן לחברת ילדות שלי, והם התחתנו (שנה לפנינו!) וכבר בהריון

dorlim

New member
שידוכים....

אני מהשדכניות (יש לי כבר זוג עם שלושה ילדים, זוג שהיו יחד 3 שנים ונפרדו ועוד כמה זוגות ש"סייעתי" להם אבל לא תיווכתי בהכרות). דורון לעומת זאת שונא את זה ותמיד כועס שאני מחפשת שידוכים. עד שסוף סוף הוא השתכנע שכדאי להכיר בין חבר שלו לחברה שלי, כבר כמה חודשים טובים שזה לא יוצא לפועל....

מאי26

New member
ואני שדכנית "בטעות"! יצא לי

לשדך בטעות בין שלושה זוגות שונים, כשבכל אחד מהפעמים לא התכוונתי בכלל לשדך, אלא פשוט אני הייתי באיזשהי צורה הגורם לך שאותם בני זוג פגשו אחד את השני. (למשל - הבאתי את חברה שלי למפגש עם ידיד מהאוניברסיטה והיא הכירה שם את חבר שלו, וזה היה לחלוטין לא למטרת שידוך). מהזוגות האלה שניים נפרדו (למרבה המזל) ואחד מהם עומד להתחתן בקרוב!

אביבית1

New member
אני לא מהשדכניות

אבל לאביחי יש שידוך מוצלח הזוג המשודך נשוי כבר 3 שנים ויש להם ילד.

Ronnie*

New member
אני לא ממש שדכנית...

למרות שאנחנו שידוך, אז אני כן מאמינה בזה... ניסיתי פעם לשדך חברה שלי (זו שהכירה לי את אורי) לחבר של אורי, אבל לצערנו לא יצא מזה כלום (ההפסד כולו שלו, אני טוענת
).

אני שידכתי בין 2 חברים הם יצאו

שש שנים ביחד הודיעו לי שהם מתחתנים קיבלתי הזמנה והופ שבועיים לפניי חברתי נטשה את בן זוגה ..כאב לי וההיתי עצובה כמה ימים.. שידוך לא מוצלח..

אני אף פעם לא מצליחה

ניסיתי לשדך בערך 3 פעמים- ונכשלתי... מאז אני לא מנסה בכלל... החברים שלי יכולים לדפוק לעצמם את החיים- אז למה לי להתערב? (חוץ מזה שאחר כך מאוד לא נעים להזמין את כולם אלינו לימי הולדת וכאלה... כולם יצאו עם כולם...)

gmgy

New member
כן ולא

הבוס שלי מהעבודה הקודמת התחתן עם מישהי שהיתה החברה הכי טובה שלי. בזמן שעבדתי שם סרבתי לשדך את השניים מפאת פדיחות עתידיות אפשריות, אבל בסוף הם מצאו את עצמם זה בזרועות זו (אחרי שנטשתי ליבשת אחרת
)

danaziv

New member
למה לא?

אני מאוד בעד,לדעתי תמיד כדאי לנסות במקרה הכי גרוע זה לא הולך. אני חושבת שבגיל מסויים (אחרי לימודים וכאלה) די קשה למצוא בן/בת זוג,כי כבר לא נמצאים במסגרת כמו צבא או לימודים ששם יש יותר אופציות,לכן הדרך הטובה היא דרך חברים/משפחה(אם אין מזל כמובן בלמצוא בסופר או בכלל ככה סתם). אני אישית לא הצלחתי ממש לשדך. דווקא לא מזמן שידכתי את חברה שלי לחבר של גיא, האהבה פרחה כמה חודשים ולצערי הם נפרדו ממש לפני כמה ימים.

למעלה