שידורים בעברית?

שידורים בעברית?

מישהו יודע אם צפוי שידור חי של מרוץ הכביש בשבת באתונה? גם 3 השעות שיורוספורט מתכנן יספקו אותי, אבל יותר נחמד לשמוע פרשנות בעברית.

TomerE1

New member
לפני כמה ימים בועז הביא קישור

היתה כתבה בוואלה שאמרה איזה ערוץ משדר מה... ועד כמה שזכור לי (אני לא בטוח ב 100%) ערוץ 1 משדר חלק ממירוצי האופניים באתונה... תחפש את ההודעה עם הקישור הנ"ל ותהיה בטוח....

נקווה לטוב

רשום שבין 12.45 ל-18.00 יהיה "אופניים מרוצי דרך", אבל באותן שעות יהיו גם שידורים של דברים אחרים. כנראה שכל פעם יתנו הצצה למירוץ האופניים ויחזרו אחרי דקה לשידור של מוקדמות של איזה ענף. כתוב גם שיש לנו סיכוי לקבל את זוהיר בהלול האגדי בתור שדר. אני פותח בזאת תחרות לניחוש המשפט הנצחי שנקבל מזוהיר בשידור החי ושיכנס ללקסיקון השפה העברית.

arieleco

New member
ואת קו הגמר בעיר העתיקה שחוברה לה

יחדיו לצלילי בוזוקי בניחוח אריס סאן חוצה הגרמני יאן אולריך כאשר פיתה עם סופלקי בפיו , לשאגות הקהל בן שושלת הפילוסופים הגדולים ביותר, שהשפיעו על ההיסטוריה שלנו ושל חומות העיר עכו, הקרובה לסכנין, שעלתה לליגה האירופית, ושאולי תתמודד בקרב איתנים נגד בני אתונה.

אריאל אתה חושב שהוא מסוגל לטעות...

ברמה כזאת, שהוא בטעות יכריז שאולריך ניצח!

הם רק צריכים את הסרט הנכון

כמו שהם שידרו אתמול חדשות מלפני שנתיים, מה הבעיה שלהם לקחת סרט מלפני 4 שנים ולשדר אותו?

natyh

New member
אם זוהיר בהלול ישדר אופניים

האם כאן הקיץ הקץ על הקריירה המפוארת של דייוויד דאפילד ???? ומה איתנו והערוץ הלאומי??? וכאן נשאלת שוב השאלה שעלתה לראשונה לגבי פלויד לאנדיס : האם משה גרטל יורש ראוי ??? נתי

shay jim

New member
בטוח ????

אתה בטוח שיותר נחמד ( לא לומר חינני ותורם) לשמוע פרשן ישראלי עילג ? הצוות של יורוסופרט ( שמלווה את הטור כל שנה ) עדיף הרבה יותר.

אני לא כל כך בטוח שבאמת יהיה...

שידור של מרוץ הכביש (ובטח שלא וולודרום). עברתי כרגע על המוספים לקראת אתונה, של שני עיתונים יומיים גדולים. ואין שם מילה שמזכירה שיש גם מרוצי אופניים באתונה. יש סיפורים על כל הכוכבים המיועדים של אתונה, אבל אף אחד לא מזכיר את אולריך,וינו, בטיני, שיין קלי או בראדלי מקגי. כנראה שלמרות ההתקדמות בחשיפה בזמן הטור, אופניים הם עדיין ענף ספורט איזוטרי מבחינת חובבי הספורט בישראל.

980

New member
תקנה

תקנה את עיתון השבוע של מעריב ומופיע כל יום עד יום חמישי וכולל יורוספורט

danny zaken

New member
יש שידור ואתם מוזמנים לסייע !!!!!!.

הצלחתי לשכנע את החבר'ה מרוממה להכניס שידורים גם אם לא רציפים של המרוץ,הבשורה הפחות טובה היא שלא יהיה פרשן ביחד איתי באולפן,ענייני תקציב למונית או משהו כזה וכן חוסר אפשרות לשים יותר משני מקרופונים בגלל צוות טכני מצומצם בשבת!!!כך שתיאלצו להסתפק בשדר רדיו שאשתו רוכבת הרים ושניסה לעשות כמה שיותר שיעורי בית. אבל יש אפשרות לשיתופכם בשידור. מי שיש לו הערה מחכימה על מהלך המרוץ או תיקון טעות שלי שבוודאי תהיה מוזמן לשלוח לי SMS למספר 052-631530.אני מבטיח להתייחס להודעות המעשירות. תודה מראש.

danny zaken

New member
למעשה תתחילו לשלוח כבר עכשיו

ויהיה לי זמן להתכונן. עובדות מעניינות ,טריוויה אישי על רוכבים בולטים,סיפורי אינטריגות בנבחרות,כמו איטליה וכו' תודה מראש !!!!!!!!

danny zaken

New member
SMS ועדיף ביפר

למי שאין סלולר אפשר ואפילו עדיף לשלוח את ההודעות לביפר 03-6106666 מנוי 77227. כאן אפשר הודעות מעט ארוכות יותר. מחכה לסיוע. ואגב לא ברור כמה יגיעו אלינו לשידור במקביל לתחרויות האחרות ,אז אנא לא להתאכזב יותר מדי בסידני בכלל לא חשבו על אופנים.

danny zaken

New member
הבשורה הטובה שאני מול מחשב

כך שבמקום ביפר או SMS אתעדכן כאן.תודה לבועז וכל שולחי המידע עד כה.

עכשיו בערוץ אחד- ואפרופו ערוץ

אחד, מישהו הצליח לספור אתמול, בזמן מצעד המשלחות, כמה פעמים אמר אורי לוי "יש להם רוכבי אופניים מצוינים" ?, חזון אחרית הימים.

למעלה