שידורים חוזרים של המגן צפויים שידורים חוזרים של שלוש העונות של המגן מתישהו בקרוב?
ק קרדית New member 27/8/05 #1 שידורים חוזרים של המגן צפויים שידורים חוזרים של שלוש העונות של המגן מתישהו בקרוב?
ד דון גל New member 27/8/05 #2 תראי, לקראת סוף השנה העונה החדשה תשודר בערוץ 3, אני מניח שכמה שבועות לפני הם יתחילו לשדר את העונות הקודמות, אולי כמו פעם, 4 פרקים ברצף כל שישי... הדון.
תראי, לקראת סוף השנה העונה החדשה תשודר בערוץ 3, אני מניח שכמה שבועות לפני הם יתחילו לשדר את העונות הקודמות, אולי כמו פעם, 4 פרקים ברצף כל שישי... הדון.
B Bombardier1 New member 27/8/05 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
C Carpet Crawler New member 28/8/05 #6 לא יודע מה איתכם אבל לי זה ממש מוזר שעוד לא שידרו שוב את העונה השלישית. כבר עברה שנה מאז השידור הראשון, ומאז כן שידרו שוב את העונה השניה בלבד. ואנחנו מדברים על ערוץ 3, שאחוז נכבד מהלוח שלו מורכב משידורים חוזרים. ואני רוצה לראות שוב את העונה הזו לפני תחילת הלימודים אגב עונה 4 תעלה רק בינואר.
לא יודע מה איתכם אבל לי זה ממש מוזר שעוד לא שידרו שוב את העונה השלישית. כבר עברה שנה מאז השידור הראשון, ומאז כן שידרו שוב את העונה השניה בלבד. ואנחנו מדברים על ערוץ 3, שאחוז נכבד מהלוח שלו מורכב משידורים חוזרים. ואני רוצה לראות שוב את העונה הזו לפני תחילת הלימודים אגב עונה 4 תעלה רק בינואר.
V vikingn New member 30/8/05 #7 זה מוזר?מוזר זה מוזר זה לשדר את העונה הרביעית רק בשנה באה.. למה לוקח כלכך הרבה זמן לשדר את זה כאן... בושה.
זה מוזר?מוזר זה מוזר זה לשדר את העונה הרביעית רק בשנה באה.. למה לוקח כלכך הרבה זמן לשדר את זה כאן... בושה.